|
|
|
Co myślicie o wyrzutniach rakiet ziemia-ziemia* WR-40 "Langusta", produkowanych przez Hutę Stalowa Wola ? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ty ku*wa idioto...
|
|
|
|
|
CYTAT Ty ku*wa idioto... A tak konkretnie do którego z czterech punktów GENIUSZU się odnosisz?
|
|
|
|
|
nachcik..jeszcze nie odpowiedziałeś na zadane Ci pytanie w innym temacie który założyłeś . Zręcznie kilka dni unikałeś tamtego tematu więc ci przypomnę
nachcik pisze Nie mam czasu na głupoty. Brakuje mi pieniędzy na codzienne wydatki. I znikąd pomocy, a przecież ja płacę podatki ! Od wszystkiego co kupuję w sklepie, trzeba zapłacić VAT (23%). Gdzie są moje pieniądze ? Gdzie praca ? Ja pytam ponownie . Zaraz...jakie Twoje pieniądze ? Ponoć nie pracujesz, a bezrobocia zapewne też już od dawna nie pobierasz wiec skąd masz te "twoje" pieniadze ?? Doczekamy się odpowiedzi /? Czy znów będziesz zakładał kolejne tematy o głupotach na które ponoć czasu nie masz, tak piszesz powyżej . |
|
|
|
|
Prosiłbym o wpisy na temat |
|
|
|
|
[cytat]nachcik..jeszcze nie odpowiedziałeś na zadane Ci pytanie w INNYM temacie mariuszku Jeszcze inne genialne pytania?
|
|
|
|
|
To może ja napiszę coś na temat. |
|
|
|
|
krzysiu..skoro nachik zaśmieca forym swoimi tematami to czemu my nie mamy zaśmiecać tych tematów ?? Może w końcu trioll pójdzie gdzie indziej...
|
|
|
|
|
CYTAT krzysiu..skoro nachik zaśmieca forym swoimi tematami to czemu my nie mamy zaśmiecać tych tematów ?? Może w końcu trioll pójdzie gdzie indziej... Mariusz77 Licht Nie zaśmieca forum tylko ty i tobie podobni świętojebliwi .Licht założył na legalu temat ;WR-40 , Produkt Huty Stalowa Wola ; Zanim pluniesz jadem znajdź trzy punkty wymierne w walucie i czwarty może mniej prestiżowy ale jednak dotyczący naszego miasta
|
|
|
|
|
No fakt...promuje . Dobrze że to robi, jutro idę kupię sześciopak takich rakiet . Na Sylwestra jak znalazł . Dziadek mi mówił ze katiusze lepsze...ale co on tam wie .
|
|
|
|
|
CYTAT No fakt...promuje . Dobrze że to robi, jutro idę kupię sześciopak takich rakiet . Na Sylwestra jak znalazł . Dziadek mi mówił ze katiusze lepsze...ale co on tam wie . Masz poczucie humoru dobry żart, naprawę dobry.
|
|
|
|
|
jacht ty nadajesz sie na zywa tarcze , kto i gdzie cie wyprodukowal...??
|
|
|
|
|
...Oby w jednym egzemplarzu
|
|
|
|
|
@ Mariusz |
|
|
|
|
Liht jak sie steruje tymi oslonami na przedniej szybie?
|
|
|
|
|
@ paradoks |
|