|
|
|
Hej,
Co jest ze stroną ZMKS? Chcę wejść na rozkład jazdy MKS i cały czas program Malwarebytes blokuje tą stronę. Mają tam jakichś informatyków? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wejdz na stronę MZK i tam szukaj ZKM/Zakład Komunikacji Miejskie/ZMKS został podporządkowany Miejskiemu Zakładowi Komunalnemu
Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
Dalej to samo.
|
|
|
|
|
http://www.mzk.stalowa-wola.pl/zaklad-komunikacji-miejskiej-zkm/#rozklad-jazdy
na naszej stronie, po lewej stronie jest link do Rozkładu Jazdy. Link działa poprawnie |
|
|
|
|
Podepnę się do tematu ,żeby nie zakładać nowego.
Gratuluję osobie ,która od pierwszego marca jest odpowiedzialna za nowy rozkład jazdy między innymi autobusu nr 17 Do tej pory kupowałam synowi bilet miesięczny na jedną linię , po zmianie ..tragedia!!! Do Stalowej dojeżdża 17, a w drugą do Pysznicy 16 .Niestety trzeba kupić bilet miesięczny na dwie linie. Po prostu rewelacja |
|
|
|
|
Już narzekanie... Tu nowe linie więcej kursów A Wy nadal narzekanie.
|
|
|
|
|
Według rozkładu jazdy na stronie MZK autobus linii 4 do Niska dojeżdża tylko do przystanku Nisko - Apteka (pierwszy za jednostką wojskową), a dalej ... Pisałem do MZK i nic ...
|
|
|
|
|
"na 30 kolejnych dni – imienny, ważny od poniedziałku do piątku
na jedną linię: jednostrefowy – 62 zł, wielostrefowy – 93 zł na dwie linie: jednostrefowy – 64 zł, wielostrefowy – 96 zł sieciowy: jednostrefowyi – 82 zł, wielostrefowy – 123 zł" różnica wynosi 3 zł przy zakupie na dwie linie, a połączeń więcej |
|
|
|
|
Więcej... tzn?
|
|