|
|
|
Tanie margaryny i miksy tluszczowe tak jak i tanie sery żółte to zwykla trucizna. Niestety taka jest prawda. Cena masla tez mnie dziwi, pracuje w handlu i widze co chwilę jak producenci winduja ceny masla. Co dziwne mleko utrzymuje swoja stala cene. Mam jeszcze inna uwage, maslo z " michowa" chyba o to ci chodzilo wczesniej jest jednym z lepszych to ze tansze nie oznacza ze gorsze, sklad ma taki sam jak to droższe. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
@ blue |
|
|
|
|
Moderowano przez: magpie 2. Zabronione jest w szczególności publikowanie: 2.1. treści o charakterze obraźliwym, naruszających obowiązujące ogólnie przyjęte normy etyczne 2.2. treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku |
|
|
|
|
Licht, a po ile masło w Hamburgu? Mam nadzieje, że sprawdziłes...
|
|
|
|
|
Można samemu zrobić masło a nie kupować gotowego.
|
|
|
|
|
nachcik juz totalnie schodzi na psy..nawet sam nie umie wymyślić tematu tylko kopiuje z innych portali
http://bizne(...)i/ljzzdt |
|
|
|
|
Moim zdaniem, trudno zaakceptować sytuację, gdy MON myśli nad zakupem kolejnych F-16 (lub nawet F-35), w sytuacji gdy przeciętnego obywatela może nie stać na kostkę masła. |
|
|
|
|
Przypominam, że
2. Zabronione jest w szczególności publikowanie: 2.1. treści o charakterze obraźliwym, naruszających obowiązujące ogólnie przyjęte normy etyczne 2.2. treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku Co nie na temat i teksty obraźliwe- kosz |
|
|
|
|
CYTAT Moim zdaniem, trudno zaakceptować sytuację, gdy MON myśli nad zakupem kolejnych F-16 (lub nawet F-35), w sytuacji gdy przeciętnego obywatela może nie stać na kostkę masła. Kocham Jedrule i jego kulture |
|