|
|
|
Znane polskie przysłowie postuluje, że jak niewiadomo o co chodzi, to wszystko jasne. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Precz z sądcamiWywiezc wszystkich.
|
|
|
|
|
Jakieś prawo i jakieś sądy, były w Polsce zawsze. |
|
|
|
|
sprawiedliwe wystarczy
|
|
|
|
|
Koniec tematu.
|
|
|
|
|
Niebywałe! Opozycja nawołuje do bojkotu polskich produktów, byle zaszkodzić PiS!
"Ostatnie wydarzenie w związku z reformą sądownictwa spotęgowały falę nienawiści wobec PiS i agresywną retorykę tzw. opozycji totalnej. Jak widać, to nie tylko Nowoczesna i Platforma, ale także ich internetowe agendy w postaci profili w portalach społecznościowych sympatyzujących z tymi partiami. Na jednym z nich znalazł się skandaliczny wpis nawołujący do bojkotu polskiego płynu do mycia naczyń, tylko dlatego, że należy do chrześcijańskiego stowarzyszenia "Civitas Christiana"." "Wtedy pada apel o bojkot polskiej marki. W tej sposób siła propagandowa Jarosława Kaczyńskiego ma osłabnąć. Internauci szybko rozpowszechnili ten post z prześmiewczym zaleceniem, że proporcjonalnie do tego, należy kupować niemieckie płyny do mycia naczyń, by w ten sposób wesprzeć Platformę i Nowoczesną- partie podejrzane o przyjmowanie pieniędzy z Niemiec." http://prost(...)583.html Tylko folksdojcze popierają totalną opozycje Na złość tym idiotą z totalnej opozycji od dzisiaj będę kupował tylko płyn do mycia Ludwik |
|
|
|
|
Polscy profesorowie proszą prezydenta Dudę o podpisanie jak najszybciej nowej ustawy reformującej polski wymiar sprawiedliwości!
Akademickie Kluby Obywatelskie zwracają się do Pana Prezydenta o pilne podpisanie ustaw reformujących polski wymiar sprawiedliwości. Na reformy te społeczeństwo polskie oczekuje od ponad ćwierć wieku - czytamy w liście Akademickiego Klubu Obywatelskiego do Prezydenta Rzeczypospolitej Polskiej w sprawie reformy wymiaru sprawiedliwości. http://telew(...)610.html Szkoda że w naszym mieście nie ma protestów, porzucał bym w idiotów jajkami |
|
|
|
|
Kto nigdy nie miał do czynienia z polskim sądami ten nigdy nie zrozumie o co tu chodzi. Ja miałem wypadek i sprawa w sądzie ciągnie się 7 lat, średnio jedna rozprawa na rok i jeszcze ani złotówki nie dostałem.
Obecnie przestępca ma większe prawa niż uczciwy. Gangster dostał ok 400 tyś zł. odszkodowania za rzekomo złe warunki w celi, co mu zasądził sędzia Tuleja! Kto się boi odpowiedzialności albo ma coś na sumieniu ten protestuje przeciw zmianom |
|
|
|
|
Zmiany sa potrzebne w Sądownictwie bo każdy widzi jaka ta"nadzwyczajna kasta"jest.Czego się dorobiła prof.Gersdorf to widać z jej oswiadczeń majątkowych.Ile to ponad uczciwą pensje 10 tys zł?Skąd to wszystko i za co kupione?
Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
Kłamali kłamią i bedą kłamać. Taki Bolkowy sort.
|
|
|
|
|
CYTAT Kto nigdy nie miał do czynienia z polskim sądami ten nigdy nie zrozumie o co tu chodzi. Ja miałem wypadek i sprawa w sądzie ciągnie się 7 lat, średnio jedna rozprawa na rok i jeszcze ani złotówki nie dostałem. Obecnie przestępca ma większe prawa niż uczciwy. Gangster dostał ok 400 tyś zł. odszkodowania za rzekomo złe warunki w celi, co mu zasądził sędzia Tuleja! Kto się boi odpowiedzialności albo ma coś na sumieniu ten protestuje przeciw zmianom To jak ma przyspieszyć rozstrzyganie redukcja sędziów o połowę? Ps. Zmiany w TK spowodowały że jest obecnie rozstrzyganych 2 razy mniej spraw. |
|
|
|
|
Tymczasem wszystko wskazuje że PiS wygra wybory parlamentarne w 2019 roku, ponieważ współczesna Polska, to Polska babć i dziadków. |
|
|
|
|
Temat zamykam, bo zdublowany
|
|