|
|
|
CYTAT Ksiądz powinien być otwarty na wszystko co dobre. Ksiądz powinien zamiast drona wpłacić jakiemuś choremu dziecku na konto za które zakupiono by leki nie refundowane przez NFZ. Dzieci umierają z braku pieniędzy na leczenie a ten dronem zabawia ministrantów. Wstyd, po prostu wstyd nazywać was duszpasterzami bo jesteście dupopasterzami.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT paranormalna takie mam pytanko . Skąd wiesz za czyje ksiądz kupił tego drona ?? Może akurat nie za parafialne a za swoje prywatne . Zresztą gdyby kupił za parafialne to musiałby dostać na to zgodę rady parafialnej , o ile taka istnieje w Turbii . Ale to spora parafia więc zapewne istnieje . Mariuszku mzm takie pytanko: skąd wiesz czy nie za parafialne kupił tego drona? Ksiądz ma żyć skromnie a jak chce przyciągnąć mnie do kościoła to niech stanie na uszach i zaklaska skrzydłami - to nic nie kosztuje. Nie wiem jak wy księża myślicie ale według mnie czas uwielbiania księży za to że jest księdzem minął bezpowrotnie. Czas stanąć realnie na ziemi i przestać myśleć o sobie jak o Bóg wie jakim nadczłowieku który może nasrać a wszyscy przytakną że fiołkami pachnie. Zejdźcie ma ziemię półbogowie.Takie czasy nastały ze aby młodych przyciągnąć do kościoła to trzeba ich czymś zachęcić . Ten ksiądz miał taki pomysł, inni mają inne pomysły . Dobrze że wogóle mu się chce a nie tylko odbębni Mszę i zamyka się na plebani i liczy kasę z tacy . Ty i ja nie wiemy za czyje kupił tego drona ale to Ty od razu postawiłaś tezę że zmarnotrawił pieniądze parafialne . Ja daleki jestem od uwielbienia księży . I to właśnie Ty zejdz na ziemię bo to nie te czasy że wiernych, a szczególnie młodych przyciągnie się klepaniem zdrowasiek . |
|
|
|
|
To urzadzenie do inwigiliacji polakow to trzeba jak najszybciej zestrzelic albo przejac sygnal urzadzenia i pobserwowac ksiedza
|
|
|
|
|
"Bo każdy pijak to złodziej".......
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 21 Wrz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Konto zawieszone |
|
|
|
CYTAT "Bo każdy pijak to złodziej"....... Każdy pijak to niebieski ptak a każdy ksiądz to zbok.
Kuna |
|
|
|
|
Biedna mimoza.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|