|
|
|
czy warto w Polsce byc nierobem?
jak im sie zyje? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Musisz sprawdzić i Nam powiedzieć
|
|
|
|
|
Cóż, ja opuściłem Stalową Wolę jakiś tydzień temu. |
|
|
|
|
CYTAT czy warto w Polsce byc nierobem? jak im sie zyje? Zapytaj Nachta,czy Lichta to Ci powie Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
Nachcik to wielki znawca tego tematu a tak mało napisał...możesz się wykazać teraz nachcik .
|
|
|
|
|
Zapisać w bezrobociu możesz się tylko tam gdzie masz zalemdowanie
Więc skończ wciskać ludzia znów swój bajeczne mysli |
|
|
|
|
Tylko aktywistą Sorosa, zrobi z ciebie oficera.
|
|
|
|
|
Ja nie mam zameldowania nigdzie. |
|
|
|
|
NIE !!!
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Licht toś sobie metroploie wybrał€😀
|
|
|
|
|
Tak czy inaczej, do Stalowej Woli raczej już nie wrócę. |
|
|
|
|
Co trzeba mieć w głowie ( albo raczej czego nie mieć ) aby w tamtych rejonach szukać pracy !?!? Nie do dziś wiadomo ze im dalej na wchód naszego pięknego kraju, tym gorzej z pracą ...a nacjcik jedzie na same rubieże wschodnie za pracą
|
|
|
|
|
Nie wiem czy warto, ale na pewno się da. Trzeba być trochę cwaniakiem, trochę nie mieć zasad....
Tak myślę. Tacy ludzie, często wykorzystują innych bez skrupułów. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Co trzeba mieć w głowie ( albo raczej czego nie mieć ) aby w tamtych rejonach szukać pracy !?!? Nie do dziś wiadomo ze im dalej na wchód naszego pięknego kraju, tym gorzej z pracą ...a nacjcik jedzie na same rubieże wschodnie za pracą Bo tam go jeszcze nie poznali Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
A ja uważam, że on nigdzie nie wyjechał.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Wyjechałem. |
|
|
|
|
Ja ci mogę znaleźć zatrudnienie w pierdziszewie dolnym
Możesz ze mną zamieszkac |
|
|
|
|
Temat jest: Czy warto w Polsce być nierobem? Raczej spodziewać by się można dyskusji na temat jak państwo traktuje bezrobotnych, jakie są przepisy prawne, z których niektórzy potrafią umiejętnie skorzystać. Czy opłaca się pracować za najniższą krajową, czy można żyć z zasiłków, jak się to dzieje w innych krajach itp.
Omawianie sytuacji społecznej jednego z użytkowników nie powinno tu mieć miejsca. Proszę więc o rzeczową dyskusję. W przeciwnym razie temat trzeba będzie zamknąć jako bezsensowny... |
|
|
|
|
1. Państwo generalnie "spławia" bezrobotnych. |
|
|
|
|
Państwo , ja , sąsiedzi i inni ludzie nie są instytucjami harytatywnymi !! Tak było jest i będzie
Temat do zamknięcia , bo jest o wszystkim i o niczym |
|
|
|
|
Bezrobotnym często jest się nie z własnej winy czy woli.
Dla mnie jest to temat o pasożytach społecznych a nie o ludziach, którym jest ciężej w życiu. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 21 Wrz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Konto zawieszone |
|
|
|
CYTAT Bezrobotnym często jest się nie z własnej winy czy woli. W pewnym wieku to nawet nie ma sensu rejestrować się jako bezrobotny. Za stary taki człowiek na normalne zatrudnienie bo lracodawcy chcą 20 latka z 10 letnim doświadczeniem a za młody na staże przeznaczone tylko dla 50+. W wieku ok. 45 lat to należy się wyrejestrować z UP bo i tak zatrudnionym się nie zostanie.
Dla mnie jest to temat o pasożytach społecznych a nie o ludziach, którym jest ciężej w życiu. Kuna |
|
|
|
|
magpie po Twojej wypowiedzi widać jak SM chroni swojego trola . W temacie omawia się dany problem na jakimś przykładzie zazwyczaj, w tym przypadku jest to nachcik który sam sprowokował taka dyskusję
|
|
|
|
|
Przyznasz jednak, że dyskusja jest bezsensowna. Zamykamy?
|
|
|
|
|
Dyskusja jest bezsensowna bo i kolejny temat założony przez nacjcika jest bezsensowny .
A czy zamkniecie kolejny "pasjonujący" temat autorstwa nacjcika to juz Wasza sprawa . |
|