|
|
|
Myślicie, że alkomat to dobry pomysł na prezent? chcemy kupić kumplowi w pracy, to raczej tym imprezowy więc nie powinien się obrazić ;) na pewno mu się przyda tyulko jaki kupić?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Polecam FITalco grafit. Posiadam taki alkomat od roku. Nie było z nim problemów, jest dokładny, kalibracja darmowa przez 3 lata, certyfikat kalibracji.
|
|
|
|
|
dzięki, w końcu kupiliśmy elektrochemicznego alkohita x50, niezły sprzęcik, z lejkiem, którym można sprawdzic kilka osób bez konieczności wymiany ustników, miałem okazję dmuchać i spoko działa, parę sekund i już masz wynik
|
|
|
|
|
CYTAT dzięki, w końcu kupiliśmy elektrochemicznego alkohita x50, niezły sprzęcik, z lejkiem, którym można sprawdzic kilka osób bez konieczności wymiany ustników, miałem okazję dmuchać i spoko działa, parę sekund i już masz wynik i jak się ten alkomat sprawdza?? Szukam jakiegoś alkomatu na prezent, który dawałby wiarygodne wyniki. |
|
|
|
|
Polecam ALKOMAT AL 800 Promiler ja jestem zadowolony.
|
|
|
|
|
Alkohit sprawdza się bardzo dobrze. Wyniki podaje szybko i wiarygodne. Ma darmową kalibrację co jest dodatkowym plusem. Urządzenie jest wykonanie solidnie.
|
|