|
|
|
Witam
Czy ktos się orientuje co sie stało wczoraj (tj sobota) na basenie Podobno jakis chlopak miał wypadek Awwf |
|
|
|
|
Awwf |
|
|
|
|
Nie wiem co się stało ale sam kiedyś za dziecka przeżyłem chwile dramatu na basenie, przebiegałem przez brodzik, za brodzikiem poślizgnąłem się na płytkach skórę z łokci kolan pleców zdarłem na asfalcie. Pamiętam, że czaiłem się aby tylko do ratownika nie podejść bo psikał jakimś odkażaczem po ranach. Ostatecznie i tak u niego wylądowałem
|
|
|
|
|
wypadki wszędzie się zdarzają, widocznie nic poważnego skoro cicho w temacie
|
|
|
|
|
Chłopak po tym wypadku ma złożone na udzie 10 szwów. W wyniku powikłań w szpitalu był kilka dni a wszystko dlatego, że obok natrysków wystawała 10 cm ponad trawę niezabezpieczona stalowa rura z wiekiem. Biegnąc poślizną się i upad na nią. Dobrze że uderzył głową.
|
|
|
|
|
Powiem tak : woda to najbardziej niebezpieczny żywioł.
Ile tragedii w wakacje to masakra. |
|
|
|
|
a co na to mosir
jakaś odpowiedzialność była przecież to obiekt z wczesnego PRL-u oby remont coś zmienił |
|
|
|
|
co tam rozbita głowa czy noga - największym zagrożeniem dla zdrowia jest mocz i kał - jeżeli ktoś myśli że środki chemiczne dodawane do wody neutralizują te dodatki / mocz i kał / w 100% / to jest w błędzie - nie wspomnę jeszcze o takich rzeczach jak świerzb , grzybica , łuszczyca itp. - - miłego i zdrowego kąpania życzy były ratownik WOPR
Bogi |
|
|
|
|
CYTAT Dobrze że uderzył głową. Strach pomyśleć co by było jak by uderzył nogą... |
|
|
|
|
CYTAT co tam rozbita głowa czy noga - największym zagrożeniem dla zdrowia jest mocz i kał - jeżeli ktoś myśli że środki chemiczne dodawane do wody neutralizują te dodatki / mocz i kał / w 100% / to jest w błędzie - nie wspomnę jeszcze o takich rzeczach jak świerzb , grzybica , łuszczyca itp. - - miłego i zdrowego kąpania życzy były ratownik WOPR Za co straciłeś uprawnienia? Za sikanie do wody? |
|