|
|
|
Mieszkam tutaj ponad rok, uważam, że dobrze się tutaj osiedlic . Miasto się rozwija, daje duże możliwości.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Co do ludzi. Naród Polaków jest narodem ludzi wiecznie zazdrosnych z gatunku co zrobić, żeby Tobie uprzykrzyć życie. A w Stalowej jest cała esensja tego. Mieszkam w Stalowej ponad 40 lat i takiej wredoty i wpieprzania się komuś w życie jak tutaj to nie widziałem nigdzie. Ludzie interesują się wszystkim tylko nie sobą. Zrobią wszystko, żeby uprzykrzyć Ci życie. Nie wiem gdzie mieszkałaś, ale chyba popełniłaś błąd. Pozdrwiam
|
|
|
|
|
Frodo, niestety dużo w tym prawdy....
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Mieszkam tutaj od urodzenia, i uważam Stalowa Wole za fajne miasteczko. Nigdy mnie nic złego tutaj nie spotkało, nic mi nie ukradli nikt mnie nie pobił, prace mam dobra a ostatnio nawet zaczyna sie tutaj dziac coraz wiecej. Wiec zachęcam .
|
|
|
|
|
Też mnie nie pobili, nic nie ukradli co nie zmienia faktu, że (jak wspomniałem wyżej) mieszkają tu "świnie". Oczywiście nie wszyscy, ale niestety średnia jest bardzo wysoka.
|
|
|
|
|
Mieszkałam w Katowicach, miałam dobrą pracę, jednak tutaj znalazłam lepiej płatną.
|
|
|
|
|
Nie wiem na jakim osiedlu mieszkasz, ale u mnie oprocz paru starszych upierdliwych ludzi az tak strasznie nikt sie nie interesuje zyciem innych.
|
|
|
|
|
Andrzejku kochany, nie raz tej pokrace proponowałem spotkanie na żywo i wymianę argumentów. Na co nigdy nie przystal, a tobie proponuję zająć się swoimi sprawami.
|
|