|
|
|
Uwaga!! Jest to poważne ostrzeżenia dla tych co chcą rozmienić banknot na monety/bilon/ by umyć samochód na myjni obok Bosch Serwis.Z tego co się dowiedziałem myjnia jest własnością pana P.Zmieniarka oczywiście zamienia banknoty nie dając w zamian nic,czyli okrada klientów.!!!!!! Ostrzegam wszystkich!!!!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ale co to znaczy: "zamienia banknoty nie dając w zamian nic"? Tzn., że Ty mu dajesz banknot 50 zł, a on bierze, odwraca się i odchodzi?
Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|
|
|
|
Nie wydaje reszty?
I są naiwni? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Koło Bosh Serwis czyli koło Mrówki?
|
|
|
|
|
CYTAT Koło Bosh Serwis czyli koło Mrówki? Bosh czyli rozumiem stary salon Fiata, za Tesco. |
|
|
|
|
cały czas tam jeżdżę i zawsze jest ok,często wciągało kasę na myjni kolo mrówki
|
|
|
|
|
Do ,,Ziuta,, znaczy wciąga nie dając bilonu,myśl trochę,od myślenia nic nie boli!A tak na marginesie,pewnie było fajnie na tej myjni,do momentu jak mnie dopadła taka sytuacja.Nie ma do kogo się zwrócić z tym problemem!!!!!!
|
|
|
|
|
CYTAT Do ,,Ziuta,, znaczy wciąga nie dając bilonu,myśl trochę,od myślenia nic nie boli!A tak na marginesie,pewnie było fajnie na tej myjni,do momentu jak mnie dopadła taka sytuacja.Nie ma do kogo się zwrócić z tym problemem!!!!!! To co mówisz, to jest jakieś cykliczne zdarzenie czy po prostu raz ci się to przytrafiło? Bo piszesz tak, jakby codziennie ci "kradło" banknot |
|