|
|
|
A jaka jest roznica miedzy ateista a pederasta
Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
|
|
|
|
meteoryty już spadają - wystarczy wyjechać na daleką prownicje i widać to gołym okiem . "Koniec świata" dla europy już się zaczął .A dla świata - no chyba że oczekujecie erupcji super wulkanu lub walnięcie dużej asteroidy - ale to i tak od razu wszyscy nie zginą i trzeba będzie się trochę pomęczyć. Ludzie się bedą zabijać o wodę i żywność -to nie bedzie lekka śmierć .
|
|
|
|
|
@ kolo1 |
|
|
|
|
CYTAT A jaka jest roznica miedzy ateista a pederasta Mam wrażenie że tylko zużywasz tlen. Nic nie wnosisz, bardzo chcesz zabłysnąć ale nie masz czym więc epatujesz głupotą. |
|
|
|
|
Warto zauważyć - o czym pisałem już kiedyś - że Ziemia w toku procesu globalnego ocieplenia, zaczęła tracić ciśnienie atmosferyczne. Nasze powietrze zwyczajnie ucieka w przestrzeń kosmiczną. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT A jaka jest roznica miedzy ateista a pederasta Mam wrażenie że tylko zużywasz tlen. Nic nie wnosisz, bardzo chcesz zabłysnąć ale nie masz czym więc epatujesz głupotą. A Ty?Czym jesteś?Tym pierwszym,czy drugim.Z Ciebie taki creator jak z koziego bobka rodzynek.Błyszczysz na tym forum niczym pryszczyk na doopie.Pisz na temat końca świata. Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
[cytat]A jaka jest roznica miedzy ateista a pederasta[ dla końca świata/cytat]
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT A jaka jest roznica miedzy ateista a pederasta Mam wrażenie że tylko zużywasz tlen. Nic nie wnosisz, bardzo chcesz zabłysnąć ale nie masz czym więc epatujesz głupotą. eszcze końca świata nie będzie A Ty?Czym jesteś?Tym pierwszym,czy drugim.Z Ciebie taki creator jak z koziego bobka rodzynek.Błyszczysz na tym forum niczym pryszczyk na doopie.Pisz na temat końca świata. Zaręczam,że jest pederasta do konca swiata |
|
|
|
|
Widzę, że nic się nie zmienia. Nic nie wnosicie do tematu ale jestescie jak dzieci w podstawówce. Wyzwiska i epitety tylko po co? Zdajecie sobie sprawę, że to wy dajecie swoje świadectwo?
|
|
|
|
|
A co mamy wnosic do tematu który jest NIEREALNY.Ja nie pisze o cudzych postach ze to głupoty.Koniec swiata to temat dla Swiadkow Jehowy,ktorzy oglaszaja jego koniec już od ponad 100 lat i jakos dalej się wszystko kreci lacznie z ziemia
|
|
|
|
Objął dobrze , że się skończy temat dyskusji 25 września
|
|
|
|
|
Pelele, zostaw więc ten temat Świadkom
Jechowy. Poczytamy o ich karkołomnych obliczeniach i wiarygodnych dokumentach źródłowych Ciekawsze to niż zgłębianie poglądow agresywnego umysłowego gimnazjalisty. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|