|
|
|
Gdzie w Stalowej Woli znajdę sklepy z sukienkami ???
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sukienki są w większości sieciówek z ciuchami. Jeżeli szukasz sukienki wizytowej to polecam Vissavi w Centrum na Niezłomnych. Poza tym sklepy z sukienkami są też: w galerii VIVO (Pretty Woman, De Facto, Monnari, Quiosque), w Centrum 4, na tzw białych domach (trzy sklepy), za halą targową, w budynku Cechu Rzemieślników.
Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
Podziękował ślicznie 😀
|
|
|
|
|
O masakra zaraz może ktoś spyta gdzie znajdę sklep z majtkami bo tak ciężko samemu pomyśleć gdzie są sukienki.ludzie ogarnijcie się .
|
|
|
|
|
Dodam jeszcze City park,sklep na piętrze i jakies pojedyncze rzeczy na parterze.Nie polecam zaś białych domów,nie ze względu na asortyment,a na obsługę.Panie znudzone i niechętne klientom.Jedna na każde pytanie odpowiada,że to nie ryneczek a butik.Traktuje klientki z góry,jakby była pewna,że brak im pieniędzy na zakup czegokolwiek w jej sklepie.Druga przysypia gdzieś pod ladą i nie będzie zadowolona gdy zbudzisz.Jeśli nie znajdziesz,tego czego szukasz panie okażą niezadowolenie.Powinny iść na emeryturę a w sklepach zatrudnić miłe,uśmiechnięte dziewczyny.Znam wiele osób,które nie wchodzą do tych sklepów ze względu na obsługę,wiele moich znajomych, kobiet niebiednych zostało wręcz obrażonych przez starszą panią.Dziwnie to w dzisiejszych czasach.
|
|
|
|
|
zawsze zostaje jeszcze sobotni rynek
|
|
|
|
|
W vivo jest trochę kiecek (weselnych) ale okropnie drogie poniżej 200zł znikoma ilość :(
|
|
|
|
|
Ja to mam takie szczęście że jak nie potrzebuję nic kupować to jak chodzę po sklepach to są fajne kiecki - ale jak potrzeba kupić to ... nic fajnego nie ma :(
|
|
|
|
|
CYTAT Ja to mam takie szczęście że jak nie potrzebuję nic kupować to jak chodzę po sklepach to są fajne kiecki - ale jak potrzeba kupić to ... nic fajnego nie ma :( Dokładnie to samo mam 😠 Tak jak by to robili specjalnie 😏 |
|