|
|
|
Mam 30 lat, do emerytury brakuje mi 35 lat. |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
najlepiej isc do pracy
|
|
|
|
|
zawsze możesz przestać oddychać
to rozwiąże twoje egzystencjalne rozterki |
|
|
|
|
Jakbym miał pracę, to bym do niej poszedł. |
|
|
|
|
CYTAT Jakbym miał pracę, to bym do niej poszedł. "Nie opłaca mi sie." Padłem. To siedz w domu i narzekaj na swój los. Jak się komuś robić nie chce to pracy nie znajdzie. |
|
|
|
|
Ale zbierałbyś po stawce 2 złote 30 groszy za kilogram ? |
|
|
|
|
czlowieku....kto cie splodzil???
Człowiek mądrzeje z wiekiem, najczęściej jest to wieko od trumny... |
|
|
|
|
nie podniecajcie sie trollem ktory tylko podpuszcza! udanego weekendu
|
|
|
|
|
Ja poprostu nie chcę zarabiać tylko po to, żeby wszystko wydać na przejazdy tam i z powrotem, lekarzy i lekarstwa. Bo to bez sensu. |
|
|
|
|
Można robić jak wiekszość,za grosze pracować jak niewolnik , albo dozyje sie do emerytury albo nie.Chyba polowa ludzi nie dozyje do emerytury ,wiec mozna wyciagnac kopyta w kazdej chwili.Na emeryturze czekaja zawaly,wylewy i nowotwory wiec nie ma co czekac na emeryture.
|
|
|
|
|
Chyba w firmach alufelgowych przyjmują do pracy.
Kocham Jedrule i jego kulture |
|
Dołączył: 12 Kwie 2013r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Mam 30 lat, do emerytury brakuje mi 35 lat. Nauczyć sie matematyki bo z niej (pewnie nie tylko z miej) słabiutki jesteś..... Żeby dostac emeryturę to trzeba coś od siebie dać chociażby do ZUSu hahaha |
|
Dołączył: 12 Kwie 2013r. Skąd: stalowa wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT CYTAT Mam 30 lat, do emerytury brakuje mi 35 lat. Nauczyć sie matematyki bo z niej (pewnie nie tylko z miej) słabiutki jesteś..... Żeby dostac emeryturę to trzeba coś od siebie dać chociażby do ZUSu hahaha Tfu przepraszam, inaczej! Poproś rodziców o kieszonkowe po 5 stów miesięcznie! |
|
|
|
|
do emerytury nic ci nie brakuje, bo zeby brakowało to coś już trzeba mieć, a ty jeszcze do ZUS-u nie oddałes ani grosza, za darmo, za osiągniecie samego wieku nie dostaniesz żadnej emerytury
myslisz ze jeden jak wół zapieprza całe życie a drugi łazi po forach i pierdzieli od rzeczy i jeden i drugi bedzie miał emeryture???? chyba oszalałes... najprościej to się ożen ze starą raszplą co ma wysoką emeryture to po niej przejmiesz kiedys emeryture i módl się zeby rodzice dozyli sędziwego wieku, żebyś pasożycie miał co jeść szukają w Lidlu do roboty, to sie zgłoś dobrze płaca, prawie 3 tys zł |
|
|
|
|
Pop dobrze powiększanie polać mu !!
A tak odbiegając oś tematu to..... zastanawiam się do czego zmierzają te wszystkie tematy jahta Opcje są 2 , albo on jest tak głupi jak ustawa przewiduje(tylko jaka) Albo opcja kolejna porusza tematy drażliwe włączając w to swoją osobę , nie odpowiadając na pytania które mu zadajemy daje kolejne posty i kolejne dywagacje swoje A na konie albo on traktuje nas jak dzieci i bawią go nasze odpowiedzi i się z tego cieszy Albo 2 on nie rozumie co się do niego pisze Innymi słowy albo jest idiota albo ma z ludzi na forum dobry ubaw i odpowiedzi na swoje posty |
|
|
|
|
CYTAT do emerytury nic ci nie brakuje, bo zeby brakowało to coś już trzeba mieć, a ty jeszcze do ZUS-u nie oddałes ani grosza, za darmo, za osiągniecie samego wieku nie dostaniesz żadnej emerytury myslisz ze jeden jak wół zapieprza całe życie a drugi łazi po forach i pierdzieli od rzeczy i jeden i drugi bedzie miał emeryture???? chyba oszalałes... najprościej to się ożen ze starą raszplą co ma wysoką emeryture to po niej przejmiesz kiedys emeryture i módl się zeby rodzice dozyli sędziwego wieku, żebyś pasożycie miał co jeść szukają w Lidlu do roboty, to sie zgłoś dobrze płaca, prawie 3 tys zł Po co Ty się produkujesz człowieku Przecież Lichtowi Nachtowi płacą za te wpisy żeby odsłony nabijal Moderowano przez: magpie A kto mu płaci? Bo jeśli masz na myśli redakcję, to masz złego informatora
|
|
|
|
|
Robota lezy na ulicy... trzeba jej tylko poszukac.
|
|
|
|
|
Nie wchodząc w ten post nawet można było na 100 procent wiedzieć jaki yntelygent go wypocił .
Zmień pracę, weź kredyt ....wróć, ty nie masz pracy |
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
W Stalowej pracy jest pelno, praktycznie w kazdym zakladzie jest jakis wakat wolny, kwestia wynagrodzenia i innych warunkow, ale praca jest. A za 500 zeta to wszedzie cie przyjma np do sprzatania
|
|
|
|
|
Z ZUS-em jest pewien istotny problem strukturalny. |
|
|
|
|
CYTAT Z ZUS-em jest pewien istotny problem strukturalny. Skończ już się kompromitować. Może moderacja zajmie się trollem. |
|
|
|
|
No tak, siedzisz u mamusi w kieszeni ale co jak nie daj Boże zabraknie rodziców z dnia na dzień ??
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Czyli wypisz wymaluj nachcik..z tym że nachcik nie straszy ludzi po lasach a w internecie
|
|
|
|
|
CYTAT Czyli wypisz wymaluj nachcik..z tym że nachcik nie straszy ludzi po lasach a w internecie bo nachcik chodzi w nocy po cmentarzach |
|