|
|
|
szukam sklepu z tapetami gdzie będzie duży wybór wzorów.majster i mrówka odpadają.czy polecicie mi jakiś sklep o ile taki jest w stalowej?
nie troszcz się zbytnio o jutro bo przegapisz szczęśliwe dziś. |
|
|
|
|
nie troszcz się zbytnio o jutro bo przegapisz szczęśliwe dziś. |
|
|
|
|
W Stalowej nie ma nic, wszędzie wystawka sprzed 10 lat i dotyczy to wszystkiego, nie tylko tapet...
|
|
|
|
|
Na edukacji obok biurmaxu (czy jak to się pisze 😁) i obok Grabosia jest sklep i tam też są jakieś tapety
|
|
|
|
|
Duży wybór jest na Edukacji ale ceny kosmiczne. Proszę przegladnac sobie stronę tapetuj.pl
|
|
|
|
|
Zamów przez internet. Większy wybór.
|
|
|
|
|
Idzie do sklepu i wybierz tapetę, która Ci się podoba. Zapisz sobie markę i numer, a później kup tą samą tapetę na allegro. Zaoszczędzisz jakieś 40%, bo u nas wszędzie drogo.
Gobos |
|
|
|
|
Lepiej do castoramy się wybrać, podróż kłopotliwa, ale przy większych zakupach i tak się opłaca. Ja mam fototapetę na szafę, która wygląda jak prawdziwe deski. Cena 119zł, a przez internet w różnych sklepach były to ceny ok 700zł.. Fakt, szafa jest duża, ale to przesada. Różnica w cenie nawet nie wymaga komentarza
|
|
|
|
|
CYTAT Idzie do sklepu i wybierz tapetę, która Ci się podoba. Zapisz sobie markę i numer, a później kup tą samą tapetę na allegro. Zaoszczędzisz jakieś 40%, bo u nas wszędzie drogo. Czyli metoda na tzw. bezczelnego. |
|