|
|
|
Od września rusza nauka języka rosyjskiego w SDK. Jak na razie za mało chętnych by grupa się otworzyła. Ceny są bardzo niskie.
Ktoś jest zainteresowany? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jak cenowo to wygląda?
|
|
|
|
|
Proszę o podanie cen,oraz jakie grupy wiekowe?
|
|
|
|
|
Od kiedy sie rozpoczyna?
|
|
|
|
|
Jest 100h po 45min.
2 razy w tygodniu, 10 miesięcy. Płatność za całość 700 zł. Płatne w dwóch ratach. Czyli za godzinę 7 zł.. taniej nigdzie nie będzie. |
|
|
|
|
CYTAT Proszę o podanie cen,oraz jakie grupy wiekowe? No to chyba dla dorosłych zajęcia, ja jestem 25+ |
|
|
|
|
A kiedy maja sie odbyc?
|
|
|
|
|
Spotkanie organizacyjne jest 14.09.2017 o godz. 17:30
Zapisanych jest 5 osób. Warto zadzwonić wcześniej i się zapisać wstępnie, żeby było wiadomo czy grupa się otworzy. |
|
|
|
|
od kiedy
|
|
|
|
|
Jakis nr tel
|
|
|
|
|
rosyjski ?
|
|
|
|
|
a kto to prowadzi i w jakich godzinach zajęcie? Ktoś coś?
|
|
|
|
|
Sądzę, że godzina i dni są kwestią dogadania się. Nr telefonu to ten do SDK-u - 15 8422322
|
|
|
|
|
CYTAT Sądzę, że godzina i dni są kwestią dogadania się. Nr telefonu to ten do SDK-u - 15 8422322 Dzięki, na tygodniu przedzwonię. A wiadomo ilu osób potrzeba by zajęcia mogły ruszyć? Widzę, że tu na forum chętnych jest co najmniej 5 osób |
|
|
|
|
Chętnych musi być około 10. W sdk już jest 5 zapisanych, także są spore szanse ze ruszy. Godzin zajec Dokładnie nie znam, to wszystko pewnie kwestia dogadania się.
Najlepiej zadzwonić, zapisać się i przyjść na spotkanie ;) |
|
|
|
|
CYTAT Chętnych musi być około 10. W sdk już jest 5 zapisanych, także są spore szanse ze ruszy. Godzin zajec Dokładnie nie znam, to wszystko pewnie kwestia dogadania się. Najlepiej zadzwonić, zapisać się i przyjść na spotkanie ;) Warto to może zareklamować na jakichś fanpejdżach stalowowolskich? Np. na spotted Stalowa Wola, fp uczelni wyższych, liceów itp...? Aby się uzbierała ta dycha. |
|
|
|
|
CYTAT Warto to może zareklamować na jakichś fanpejdżach stalowowolskich? Np. na spotted Stalowa Wola, fp uczelni wyższych, liceów itp...? Aby się uzbierała ta dycha. No to śmiało Ja w wolnej chwili postaram się wrzucić gdzieś informacje. |
|
|
|
|
A jaki poziom ? zaawansowany ?
|
|
|
|
|
CYTAT A jaki poziom ? zaawansowany ? początkujący |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT A jaki poziom ? zaawansowany ? początkujący a ten podany wyżej numer jest właściwy? Tzn. czy tam kierować pytania o szczegóły związane z j. rosyjskim? |
|
|
|
|
CYTAT a ten podany wyżej numer jest właściwy? Tzn. czy tam kierować pytania o szczegóły związane z j. rosyjskim? Tak, właściwy. Dzwonisz do SDK. Proszę daj znać po rozmowie ilu już mają chętnych i czy grupa się otworzy. |
|
|
|
|
I jak? dzwoniłeś czy coś?
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT a ten podany wyżej numer jest właściwy? Tzn. czy tam kierować pytania o szczegóły związane z j. rosyjskim? Tak, właściwy. Dzwonisz do SDK. Proszę daj znać po rozmowie ilu już mają chętnych i czy grupa się otworzy. I jak? dzwoniłeś czy coś? Dzwoniłem, mogę potwierdzić wszystko to co wyżej zostało napisane. Obecnie mają zapisanych, a może bardziej chętnych 9 osób. Warunkiem koniecznym do otwarcia grupy jest uzbieranie 10. Na spotkaniu organizacyjnym w przyszłym tygodniu wszyscy mile widziani, włącznie z niezdecydowanymi. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT A jaki poziom ? zaawansowany ? początkujący EEEE to do ..... A chciałam przyjść |
|
|
|
|
Może warto w ten weekend ogarnąć jakąś akcję promocyjną kursu, by znalazło się w "zapasie" dodatkowych 5-7 osób?
Mam na myśli poinformowanie ludzi na różnych portalach stalowowolskich lub wśród znajomych z odrobiną wolnego czasu lub w innych zakładach zakładach pracy |
|