|
|
|
Czy ktos wie co za jaja z chodnikiem na Staszica od Liceum do McDonalda?
Zrywana jest dobra kladziona 3-4 lata temu kostka i kładziona druga. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fucha dla znajomych.
|
|
|
|
|
Przez okres wakacyjny była przeprowadzona wymiana rur ciepłowniczych, stąd ta kostka. Wykopy były 2 miesiące nikt nie zauważył?
|
|
|
|
|
Kostka była pofalowana, zwłaszcza przy przystanku. Wiec raczej w dobrym stanie nie była.
|
|
|
|
|
Dlatego wymieniają na nową?
|
|
|
|
|
Na "bogato" , podobna sytuacja przy LOK.
Jestem ciekaw, jak długo takie ekstrawagancje wytrzyma budżet . |
|
|
|
|
Pewnie nie zauważyłeś Fox, ale ta stara kostka się "łuszczyła" miejscami a z części krawężników to pozostało tylko wspomnienie.
|
|
|
|
|
Dokładnie.Odcinek od bloków przez górke przy Mc-u do mleczarni to po prostu masakra.
|
|
|
|
|
To nie tylko tam wymieniali dobra kostke.Pamietam jak wymieniali dobra kostke pod sklepem Społem 6 na ulicy 1 sierpnia.,,Stara kostke" wzial jakis znajomy szefa ekipy układajacej nowa kostke.Nowa kostka roznila sie od starej tylko kolorem.Napewno zarobila na tym hurtownia sprzedajaca kostke i wytworca kostki.Maja za duzo kasy to wydaja.
|
|
|
|
|
Niestety taka prawda. Idealny zarobek dla znajomkow. Btw, czy tylko ja zwracam uwagę na to ze cała Stalowa połatana wszelkimi rodzajami kostki jest? Bez ładu i składu, o estetyce nie wspominając. Nie wiem czy śmiać sie czy płakać, koło mojego bloku 5 rożnych gatunków jest położone na małym odcinku.
|
|
|
|
|
Dobra. Tam 5 rodzai. Ja nie kumam jak można w 1 miejscu kłaść na ścieżkę rowerowa asfalt ( na górce i koło turboronda) i go chwalić (wg mnie rozwiązanie ok) a teraz kłaść kostkę....... Paranoja
|
|