|
|
|
Normalnie miasto stetryczałych dziadków którym wszystko przeszkadza.
Rozumiem jakby tak było co sobota - niedziela. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
ja mieszkam w okolicach urzędu miasta i jedyny hałas jaki mnie dobiegał to Huta i Elektrownia. Zero koncertu. Więc prawdopodobnie wiatry były bardziej na północ
|
|
|
|
|
CYTAT Normalnie miasto stetryczałych dziadków którym wszystko przeszkadza. Rozumiem jakby tak było co sobota - niedziela. To, że tobie nie przeszkadza, nie oznacza, że innym też. Koncert z nagłośnieniem na całe miasto do północy to umysłowa tragedia organizatorów. Rozumiem, że PiSlam głównie na zasiłkach i 500+ siedzi w domach nic nie robiąc, ale niektórzy chcą się wyspać, bo wstają skoro świt do pracy. |
|
|
|
|
Normalne miasto czasem się musi pobawić.
Niezależnie od tego kto akurat rządzi - ludzie mają swoje potrzeby. Niektórzy mają duży problem z akceptowaniem czegoś więcej niż własne potrzeby. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Normalne miasto czasem się musi pobawić. Niezależnie od tego kto akurat rządzi - ludzie mają swoje potrzeby. Niektórzy mają duży problem z akceptowaniem czegoś więcej niż własne potrzeby. Jeśli twoje życie jest tak nudne, że pobawić się możesz tylko, gdy urządzany jest jakiś spęd z darmową muzyką... Chcesz się bawić - baw się, ale swoją zabawą nie przeszkadzaj innym, którzy nie mają na nią ochoty. |
|
|
|
|
Różne są potrzeby i sposoby by się dobrze bawić. W normalnym mieście koncerty na świeżym powietrzu to norma.
Proponuję wrócić na wieś. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Popieram uztkownika powyzej. Ludzie wrzuccie na luz, w Stalowej dzieje sie cos raz lub dwa razy do roku a Wy i tak macie z tym problem. Jestescie totalnie aspoleczni, cokolwiek by sie nie dzialo to zle. Nie jestem zwolennikiem rzadu ani wladzy w miescie, ale ciesze sie ze zorganizowalo takie wydarzenie. Jakkolwiek by nie patrzec to przyjechala na prawde spora "gwiazda" jak na Stalowa Wolę (zreszta mysle ze na wieksze miasta rowniez by byla) a Wy wszystko krytykujecie bo raz w roku pojdziecie spac pozniej niz o 22.. ja rowniez wstawalem dzisiaj na 7 do pracy, ale to nie znaczy ze musze marudzic ze o 23 bylo jeszcze glosno. Nie badzcie takimi zrzedami.
|
|
|
|
|
Nie jestem młodzieniaszkiem,ale rozumie potrzeby ludzi młodych.Mnie ten hałas nie przeszkadzal mimo ze był na Siedlanowskiego dobrze słyszalny.Gorzej znosze wrzaski i spiewy pijanej gawiedzi wracającej z imprezek pod blokiem
Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
Nic się nie dzieje - źle.
Są imprezy w mieście - źle. Normalnie nie dogodzi. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
O stoperach do uszu nie słyszeliście? Latami koncerty kończyły sie o 22.00, ludzie dzwonili, ze hałas. Teraz raz do roku trwają dłużej tez sapy.
Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
|
|
nic sie nie dzieje w stalowej zle - cos sie dzieje tez zle - ludziom nigdy sie nie dogodzi niestety ;/
|
|
|
|
|
Bol dupy maja ludzie ze prezydentowi miasta jakiego jeszcze nie było wychodzi cos bardzo dobrze! niz poprzedniemu ! LUCEK NASTEPNA KADENCJA JEST TWOJA
|
|
|
|
|
CYTAT Bol dupy maja ludzie ze prezydentowi miasta jakiego jeszcze nie było wychodzi cos bardzo dobrze! niz poprzedniemu ! LUCEK NASTEPNA KADENCJA JEST TWOJA co racja to racja |
|
|
|
|
CYTAT Jestescie totalnie aspoleczni, cokolwiek by sie nie dzialo to zle. Hmm. A ja gdzieś tu na forum dostałem odpowiedź ze aspolecznym jest ten, kto nie zwraca uwagi na całość społeczeństwa tylko jednostek. To jak to jest? Poza tym w normalnych miastach koncerty nie niosą się na prawie cały teren tychże miast. Tekst że stoperami :-) no super to może niedługo będziemy spali z maskami tlenowymi? Noc jest od tego żeby odpoczywać a to że ktoś może sobie siedzieć do 2, 4 czy 6 rano to jego indywidualny wybór. Jak ktoś wyżej napisał. Dorosły może sobie machnac kawę czy jakiś wspomagacz a dzieci? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Jestescie totalnie aspoleczni, cokolwiek by sie nie dzialo to zle. Hmm. A ja gdzieś tu na forum dostałem odpowiedź ze aspolecznym jest ten, kto nie zwraca uwagi na całość społeczeństwa tylko jednostek. To jak to jest? Poza tym w normalnych miastach koncerty nie niosą się na prawie cały teren tychże miast. Tekst że stoperami :-) no super to może niedługo będziemy spali z maskami tlenowymi? Noc jest od tego żeby odpoczywać a to że ktoś może sobie siedzieć do 2, 4 czy 6 rano to jego indywidualny wybór. Jak ktoś wyżej napisał. Dorosły może sobie machnac kawę czy jakiś wspomagacz a dzieci? co za hipokryta.... jak koncert się odbędzie raz na ruski rok to od razu krytyka i przeszkadza bo dotyczy Ciebie i Twoich dzieci... Ale jak większość użytkowników stalowego miasta (i pewnie nie tylko) zwracała Ci uwagę żebyś sprzątał po swoim psie to już była forma protestu hehehe chociaż przeszkadza to o wiele bardziej mi i wielu innym... Tym bardziej powtarzam co napisałem wcześniej. Miasto nie jest dla Ciebie... |
|
|
|
|
CYTAT co za hipokryta.... jak koncert się odbędzie raz na ruski rok to od razu krytyka i przeszkadza bo dotyczy Ciebie i Twoich dzieci... Ale jak większość użytkowników stalowego miasta (i pewnie nie tylko) zwracała Ci uwagę żebyś sprzątał po swoim psie to już była forma protestu hehehe chociaż przeszkadza to o wiele bardziej mi i wielu innym... Dzięki, takiej odpowiedzi się spodziewałem, ba liczyłem na taką. Jestem usatysfakcjonowany. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
ja też pozdrawiam i życzę ogarnięcia czegoś więcej niż czubek własnego nosa.
|
|
|
|
|
Polecam stanąć przed lustrem i wypowiedzieć jeszcze raz te słowa :-)
|
|
|
|
|
"sorry" do takiego poziomu dyskusji już się nie zniżam (bo chyba nie ogarniasz)
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Normalnie miasto stetryczałych dziadków którym wszystko przeszkadza. Rozumiem jakby tak było co sobota - niedziela. To, że tobie nie przeszkadza, nie oznacza, że innym też. Koncert z nagłośnieniem na całe miasto do północy to umysłowa tragedia organizatorów. Rozumiem, że PiSlam głównie na zasiłkach i 500+ siedzi w domach nic nie robiąc, ale niektórzy chcą się wyspać, bo wstają skoro świt do pracy. Przez lata elity budowały legendę Wałęsy i niszczyły każdego, kto twierdził,ze to kapuś. Dziś, gdy okazało się, że nim był dalej nie przyjmują tego do wiadomości. Bo nie niszczmy bohatera ble,ble,ble |
|
|
|
|
Lewactwo bazuje na odwracaniu znaczeń, przeinaczaniu faktów i wypaczaniu wartości. Stąd słowo pislam.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Różne są potrzeby i sposoby by się dobrze bawić. W normalnym mieście koncerty na świeżym powietrzu to norma. Jedno pytanie.To był koncert dla ludzi zgromadzonych na danym obiekcie czy dla całego miasta?
Proponuję wrócić na wieś. |
|
|
|
|
To był koncert dla ludzi zgromadzonych na OTWARTYM obiekcie.
Stalowa Wola nie ma zamkniętych obiektów na tego typu imprezy. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
na hutniku nic nie bylo slychac - wiatr chyba bardziej na miasto niosl dzwiek
|
|