|
|
|
Licht powinien zostać księdzem!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Licht powinien zostać księdzem! księdzem? przecież on jest podobno ateistą. Ten sam kraj, ten sam język, ta sama historia. INNE MARZENIA. |
|
|
|
|
To lepiej żeby był ateistą bo przynajmniej nie będzie się bal kary za pie.przenie głupot.
|
|
|
|
|
CYTAT Licht powinien zostać księdzem! Chciałabyś chciała Już widzę w Twoich oczach sprośne żądze i nieczyste nadzieje.APAGE!!! Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
No pewnie że bym chciała bo tylko u ateisty mogłabym się wyspowiadać.
|
|
|
|
|
CYTAT Pelele - a co kogo obchodzi czyjaś orientacja seksualna? Chciałbyś żeby ludzie widząc ciebie pytali czy lubisz chłopców czy dziewczynki zamiast dzień dobry? Ja tylko dywaguje o jego zainteresowaniach.Nie obchodzi mnie czy jest koniochlastem,pederasta,pedofilem,zoofilem,nekrofilem czy tez tranwestytą.Mój organ to nie parobek i służy mi wtedy,kiedy ja uznaję że jest mi potrzebny. Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
No dobrze, dobrze. Teraz przerwa bo paranormalna musi iść do kościółka. Trzeba moherom zepsuć dzień moim strojem kusym a proboszczowi podnieść ciśnienie.
|
|
|
|
|
CYTAT No dobrze, dobrze. Teraz przerwa bo paranormalna musi iść do kościółka. Trzeba moherom zepsuć dzień moim strojem kusym a proboszczowi podnieść ciśnienie. Podejrzewam Mimoza,ze na widok Twoich podwiędłych wdzięków nawet pleban już się nie ślini,a zakrystian z organista patrza w inna stronęmówiąc co ten staruszek w mini reprezentuje?Czy to stary Szkot? Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
Rozmowy dość mocno odbiegły od tematu. Proszę powrócić do tematu...
|
|
|
|
|
Pelele ja żartowałam też że mam 65 lat. Mam trochę mniej a nawet wiele mniej.
|
|
|
|
|
CYTAT Rozmowy dość mocno odbiegły od tematu. Proszę powrócić do tematu... A jak nie to co? Blokada?Moderowano przez: magpie To upomnienie plus punkty za nabijanie postów mimo upomnień. Swoje wypowiedzi można edytować dodając "złotą myśl", którą się zapomniało wpisać wyżej. U ciebie to wygląda tak, że nawet po 5 razy wklejasz post jeden pod drugim... Radzę zapoznać się z regulaminem i stosować do upomnień.
|
|
|
|
|
@ magpie |
|
|
|
|
CYTAT @ magpie Dlatego tak cieszy że ty jesteś w związku z samym sobą "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
I wyobraź sobie, że wcale nie gryzie mnie samotność. |
|
|
|
|
Proszę powrócić do tematu
|
|
|
|
|
CYTAT Proszę powrócić do tematu Temat był o zidentyfikowaniu pewnej pani. Sama autorka tematu wycofała się z pomysłu i prosiła o jego zamknięcie. Jak wg. Ciebie można wrócić do tematu, którego autor nie chce kontynuować, a Ty sama ingerowałaś w jego treść w taki sposób, że w zasadzie jego sedno zostało utopione i wątek stał się jałowym polem do nie związanych z panią M. dyskusji? |
|
|
|
|
Temat zamykam
|
|
|
|
|
Licht - tylko tak ci się wydaje że nie tęsknisz za nikim. Samo to że piszesz co piszesz mówi mi że przeraźliwie chciałbyś z normalnymi ludźmi mieć kontakt ale chyba nie potrafisz ich znaleźć. Ci co cię otaczają wielbią cię i tak tylko za to że skreślisz kilka krzyżyków na niebie i równo złożysz rączki. Chcesz żebyśmy cię podziwiali za to jaki jesteś samodzielny, samowystarczalny, nie potrzebujący pomocy? Ja ci współczuję i wiem że tęsknisz za kimś normalnym. Nie przejmuj się ja też takich szukam ale trudno o nich w tym zwariowanym świecie jak o diamenty. Chcesz tego co samo nie przyjdzie a tobie nie chce się szukać. Lepiej udać że się jest szczęśliwym, a niech mi zazdroszczą!? Coraz więcej takich ludzi spotykam co za wszelką cenę chcą żeby im zazdrościć. Te minki z dzióbkiem na IG, te sztuczne pozy żeby nie było widać nadwagi, te foty z pudełkami firmowymi po różnych produktach, ciuchy zmetką Hilfilger, perfumy też, buty z Nike, torebka MK, tylko po co? Żeby inni zazdrościli że ich nie stać. Samopoczucie się poprawia jak ktoś w zachwycie napisze......cudownie wyglądasz, oh jak pięknie, oh, ah, uh....a tak naprawdę siedzi laska smutna, samotna, zamknięta w świecie wirtualnym. Kontakty ze światem ogranicza do przechadzki po galerii w celu zakupienia kolejnego produktu z którym się sfotografuje. Oto współczesna, szczęśliwa kobieta. Ty Licht jesteś też taki tylko jeszcze nie zdałeś sobie z tego sprawy. Zły człowiek z ciebie, podstępny, zaborczy i zarozumiały który najlepiej czuje się sam ze sobą i nie chce słyszeć że jest sam bo nikt z nim nie może wytrzymać.
|
|