|
|
|
Kiedys na stalowym miescie ogłaszało sie wielu fachowców od remontów teraz jest straszna mizeria.Czeka mnie remont i nie ma zadnych kontaktów.Wiecie o co chodzi? gdzie moge znalezc fachowca nie firmę ,potrzebny mi jest ktos doswiadczony ,a nie młodzian co liznął cos na zachodzie i wydaje mu sie ze jest fachowcem (przerabiała to siostra).
Macie kogos do polecenia? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Moj tato robi ale porzadni fachowcy maja terminy tak napiete ze nie potrzebuja sie za bardzo oglaszac a raczej wcale sie nie oglaszaja bo nawet na to czasu nie maja chyba ze ktos wypadnie z grafika ale to zazwyczaj sa juz chetni na ta dziure
|
|
|
|
|
Dokładnie... Dobry fachowiec nie potrzebuje żadnych ogłoszeń. Często musi rezygnować z wielu ofert bo nie ma czasu po tyłku się podrapac.
Popytaj w sklepach budowlanych np: budo instal czy coś takiego na przeciw PKSu na dole po lewej stronie. |
|
|
|
|
Dobrzy fachowcy maja zapchane terminy po sufit. U mnie robil gosc u ktorego zapisywalem sie ponad rok (!!!) przed planowaną pracą. Widzialem sie z nim kilka dni temu i nic sie nie zmienilo - ma ustalonych robot na prawie rok do przodu.
|
|
|
|
|
Jest to nie prawda z doświadczenia wiem ze większość firm się ogłasza np na: Olx w tej chwili trwa sezon na budowlankę dlatego tez jest mniej ogłoszeń, a co to znaczy dobry fachowiec
|
|
|
|
|
Wysłałam ci na priv
|
|
|
|
|
CYTAT Jest to nie prawda z doświadczenia wiem ze większość firm się ogłasza np na: Olx w tej chwili trwa sezon na budowlankę dlatego tez jest mniej ogłoszeń, a co to znaczy dobry fachowiec Dobry fachowiec to dokładnośc,nie zawala terminów zna sie na fachu,doradzi podpowie,wie co mozna w płycie,cegle ,a co w pustaku.Ustawi wanne ,zamontuje kabine i umywalke.Nie koniecznie (jak dla mnie) musi miec wszystkie nowoczesne maszyny i sprzety wazne zeby zrobił dokładnie-kiedys sie dało? to i teraz sie da. |
|
|
|
|
Jest mało ogłoszeń fachowców, bo jest mało fachowców. |
|
|
|
|
wysłalem Ci nr na Priw, zadzwon i pytaj o terminy
|
|
|
|
|
CYTAT Dobry fachowiec to dokładnośc,nie zawala terminów zna sie na fachu,doradzi podpowie,wie co mozna w płycie,cegle ,a co w pustaku.Ustawi wanne ,zamontuje kabine i umywalke.Nie koniecznie (jak dla mnie) musi miec wszystkie nowoczesne maszyny i sprzety wazne zeby zrobił dokładnie-kiedys sie dało? to i teraz sie da. Wtf ty takie rzeczy to ja wiem czyż bym był fachowcem ??? a dawniej to w większości robili popyline po pijaku hehe Ps.Nie wiem w czym masz problem ja w tej chwili prowadzę inwestycje budowlaną w przeciągu 2 tygodni miałem ekipę budowlaną która wybrałem z pośród 15 wycen . Zapytaj znajomych ,sprawdź ogłoszenia zadzwoń do kilku firm bo siedząc i nic nie robiąc tylko pisząc na forum ze niema ludzi nikogo nie znajdziesz pozdrawiam!!! |
|
|
|
|
Też poproszę o namiary na sprawdzonego fachowca od remontów.
|
|
|
|
|
CYTAT Też poproszę o namiary na sprawdzonego fachowca od remontów. masz napriv |
|
|
|
|
Fachowcy wyjechali ... widać po ilości ludności w Stalowej Woli.
|
|
|
|
|
Drobne przeróbki dobrego fachowca nie iteresują. Woli wejść na surową budowę i dobrze zarobić niż z domownikami się użerać którzy pałętają się i przeszkadzają w robocie w już zamieszkałym domu.
|
|
|
|
|
kawusia ma racje z fachowcami, wiekszosc woli wejsc na nowy domek niz bawic sie w malutkim starym mieszkaniu gdzie wszystko jest krzywe.
Ziomek 67 wysłałem na priv |
|
|
|
|
Prawde mówiąc o dobrych fachowców zawsze bylo ciężko bo dobry fachowiec w każdych czasach znajdzie robote. Pamiętać też należy, ze za dobrego fachowca trzeba też odpowiednio zapłacić bo ktoś kto ma masę zleceń i jest świadom swoich kompetencji nie bedzie robil za przysłowiową flaszkę.
"Demokracja jest wtedy, gdy dwa wilki i owca głosują, co zjeść na obiad. Wolność jest wtedy, gdy uzbrojona po zęby owca może się bronić przed demokratycznie podjętą decyzją." Benjamin Franklin |
|
|
|
|
jest mało ogłoszeń, bo skarbówka szaleje, a mało kto ma firmę....
|
|
|
|
|
jak to mało kto ma firmę. Jak jest robota to i na podatki i zusy jest ... a sorky. To Polska przecież. Tu patriotyzm wyraża się tym na ile państwo naciągniesz ...
|
|