|
|
|
Czy przeciętny Polak czuje się z tysiącami kamer na ulicach, w komputerach, telefonach tak jak kiedyś kiedy taki sprzęt był tylko marzeniem?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tak się czujesz jak chcesz się czuć. Ja się nie czuje inwigilowany chociaż mam świadomość, że jeśli ktoś będzie chciał mnie szpiegować to w obecnych czasach może nawet określić jak często i w jakich pozycjach sypiam z żoną o takich pierodołach jak rachunki bankowe to nawet nie wspominam.
|
|
|
|
|
Mnie przeraźa myśl że ktoś może mnie oglądać jak na dłoni nawet jak komputer jest wyłączony. Czytałam se wystarczy że jest podłączony do prądu i w stanie spoczynku dobry chaker jest w stanie uruchomić podgląd. Chyba wyniosę biurko z komputerem z sypialni. Tak na wszelki wypadek bo nie chciałabym kiedyś swoich zdjęć w negliżu oglądać na słupie ogłoszeniowym. Dowcipnisiów teraz nie brakuje.
|
|
|
|
|
Kamerka w lapku zaklejona. Obowiązkowo. I wierzcie mi, że to nie jest żadna przesada....
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|