|
|
|
Bartosz K., były rzecznik prasowy Huty Stalowa Wola, jest podejrzany o przyjmowanie łapówek i powoływanie się na wpływy. Grozi mu kara od sześciu miesięcy do ośmiu lat pozbawienia wolności.
http://rzesz(...)okRzeImg No i prośba do Internautów, którym wyborcza nie każe płacić za dostęp do artykułów (jest jakiś darmowy limit miesięczny) by wkleić całość artykułu tutaj. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Bartosz K., były rzecznik prasowy Huty Stalowa Wola, jest podejrzany o przyjmowanie łapówek i powoływanie się na wpływy. Grozi mu kara od sześciu miesięcy do ośmiu lat pozbawienia wolności. http://rzesz(...)okRzeImg No i prośba do Internautów, którym wyborcza nie każe płacić za dostęp do artykułów (jest jakiś darmowy limit miesięczny) by wkleić całość artykułu tutaj. Na portalu z cyferkami ...24 jest ten artykuł. |
|
|
|
|
Skoro jest to na tym "portalu" to nie sądzę, żeby to była prawda - a na pewno nie cała prawda.
Co nie zmienia faktu, że na temat kariery tego człowieka mam bardzo złe zdanie. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Skoro jest to na tym "portalu" to nie sądzę, żeby to była prawda - a na pewno nie cała prawda. Co nie zmienia faktu, że na temat kariery tego człowieka mam bardzo złe zdanie. Ale masz jakieś konkretne zarzuty/przykłady do nich czy po prostu są "be" bo jako jedyny chyba portal pisze często o sprawach niezbyt przyjemnych dla obecnej władzy? |
|
|
|
|
Chodzi ci o ...24 i gazetę michnika, czy o Bartosza K?
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Chodzi ci o ...24 i gazetę michnika, czy o Bartosza K? Chodzi mi (tylko) o portal stalowowolski ...24, który czasami przeglądam, bo jak pisałem, nie boi się czasami poruszać wrażliwych tematów. |
|
|
|
|
aaaa - link był do goooowna wyborczego. I myślałem, że wsi24 też na swojej stronie o tym pisało.
Na temat portalu ....24 nie mam zdania. Kilka niedopowiedzeń i już jakieś nieporozumienie. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Nie znam człowieka osobiście ,tylko z gazet i ze słyszenia,ale coś musi być na rzeczy/nawet publikowanie przez Gazetke koszerną/Prawda,prowokacja czy oczernianie?
Kocham Jedrule i jego kulture |
|
Dołączył: 10 Paź 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
mirek 3x7.... teraz i w tym temacie jesteś ekspertem - opiniodawcą - wyrocznią ?
|
|
|
|
|
jest odpowiedz Bartosza K.Po zwolnieniu go z HSW procesuje się z Huta.W artykule zezwala na podanie calosci nazwiska STW24.pl
Kocham Jedrule i jego kulture |
|