|
|
|
Dlaczego kaloryfery są nadal niewłączone? Jest chłodno, deszczowo, wilgoć potęguje odczucie zimna. Ktoś chce dać zarobić aptekom? 3 noce z rzędu poniżej 10 stopni i kaloryfery powinny być włączane!!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Potwierdzam ogrzewanie powinno już działać, najgorzej w łazience.
|
|
|
|
|
U mnie jest ogloszenie o napełnianiu woda CO.Otwierac zawory grzejnikow.
Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
http://stalowemiasto.pl/artykuly/artykuly.php?mode=pokaz&id=42512
ale po co juz grzac, w domu mam 21 stopni, pozniej tylko wieksze rachunki, bo u mnie blok sie rozlicza jako caly i mi ci z parteru nabijaja rachunki niepotrzebne...żonki przytulac, sweterki ubierac a nie zimno im |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT http://stalowemiasto.pl/artykuly/artykuly.php?mode=pokaz&id=42512 ale po co juz grzac, w domu mam 21 stopni, pozniej tylko wieksze rachunki, bo u mnie blok sie rozlicza jako caly i mi ci z parteru nabijaja rachunki niepotrzebne...żonki przytulac, sweterki ubierac a nie zimno im Jak chcesz to możesz nawet sie w kożuch ubrać. Mi jest zimno i płacę cały rok i nadpłacam więc chcę mieć ciepło. A nie mieszkam na parterze. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Wytrzymajcie do niedzieli. Od poniedziałku wróci słońce i ciepło. I w październiku też ma być ciepło. Jak włączą grzanie to licznik na węźle zacznie tykać. A za to płaci cały budynek solidarnie.
|
|
|
|
|
No i dobrze, zawsze można zakręcić kaloryfer. Po za tym jest czujnik na węźle i nie puszcza jak jest ciepło na zewnątrz.
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Jakie grzanie, przecież jeszcze jest lato
U mnie są 23 stopnie. |
|
Dołączył: 18 Lut 2009r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
Po niedzieli dalej deszcz i zimno. Tyle mają do roboty by włączyć. Kolejna.noci zimniej niż 10 stopni.
|
|
|
|
|
Nie. Ma być słonecznie i w miarę ciepło
Ta strona jest najbardziej wiarygodna jeśli chodzi o prognozy długoterminowe: http://www.mojap(...)ola.html |
|
|
|
|
Oooo! Upały dokuczyły niektórym i poczuli się jak w Afryce...kaloryfery są niezdrowe, szczególnie przez 8 miesięcy w roku 😉
|
|
|
|
|
Potwierdzam mam 36 za oknem i w nocy klima chodzi , nie da się normalnie spać
Z tym ze do końca września jestem na wakacjach w Egipcie Zawsze tak robię i gdy wracam mam juz ciepło w mieszkaniu |
|
|
|
|
HIV z twojej wwwbwychodzi dalsze wychładzanie mieszkania
|
|
|
|
|
Uroki życia w bloku ( niestety sam też się mecze w bloku ale mam pompę ciepła w klimie i za max 700w na godzinę mam 3,5kw ciepła ;) )
|
|
|
|
|
Jeszcze da się wytrzymać a im później tym mniej wydamy
|
|
|
|
|
Mam być dzisiaj napełniana instalacja! Ciekawe kiedy będą ciepłe kaloryfery...?
|
|
|
|
|
Granie od wtorku najwcześniej. Fajnie. Dobrze że grzejnik elektryczny chodzi.
|
|
|
|
|
A mi dzisiaj w MZBMie włączyli kaloryfery, zupełnie niepotrzebnie. Potem zrobi się ciepło, jak co roku, i na darmo licznik będzie nabijał. W dzień automatyka pogodowa wyłączy, ale nocami już puści i to leci kasa. A ktoś tu wyżej pisał, że od poniedziałku mimo słońca, będzie chłodno. 19 stopni w cieniu plus słońce wystarczy by utrzymać ciepło w mieszkaniu. Przez okna się nagrzeje.
|
|
|
|
|
Hiv weź pod uwagę temperaturę w nocy, a nie tylko w południe, do tego deszcz, a wiadomo wilgoć potęguje uczucie zimna.
|
|
|
|
|
Nie przesadzajcie, nie wolno się przegrzewać.
Temperatura powinna być ok. 19-20 stopni. Jest ok! "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Jak dla mnie to moga jeszcze poczekac z grzeniem ale jest jedno ale pranie nie schnie
|
|
|
|
|
Ale ludzie macie problemy
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Nie przesadzajcie, nie wolno się przegrzewać. Temperatura powinna być ok. 19-20 stopni. Jest ok! A kto ci zabrania trzymać taka temperaturę. Nie masz zaworków na kaloryferach? Zakręcisz jak puszczą ciepło i git. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
i bede płacic za ciebie i innych co sobie grzeja?
zimno, to włacz sobie farelka i płać za siebie |
|
|
|
|
CYTAT i bede płacic za ciebie i innych co sobie grzeja? zimno, to włacz sobie farelka i płać za siebie Przecież płacę co miesiąc i to nie mało. Nawet więcej jak zużywam bo co rok mam nadpłatę. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|