|
|
|
POdgrzybek Jedrula jak był młody to chodził do spowiedzi i spowiadał się księdzu że się onanizował.Ksiadz zadawał Jędruli pokutę,Jędrula obiecywał "mocne postanowienie poprawy"a po 3 godzinach robil to samo.Taki to katolik.Terraz opluwa wszystko co PiSowskie i katolickie,bo mu za to płaca.a to grzech/On nie jest całkowicie zdegenerowany,on nie robi tego z przekonania bo nie ma rozumu.Robi to dla kasiory
Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Każdy ma szas na nawrócenie, na poprawę swojego życia... Chodzący katolicy nie są jeszcze świętymi, bo są na wojnie dobra ze złem. I często doświadczają poranienia, które leczą w sakramencie pokuty. Zawsze mają świadomość swojej grzeszności i ciągle chcą zaczynać od nowa. Ciekawe, że nie jesteś tak wyrozumiały w stosunku do protestujących i nie zgadzających się z władzą. Pani Ostaszewskiej już podziękowałeś ;-) Wyrozumiały jestem dla każdego, który zrozumiał swoje błędy i się poprawia. Każdego kto trwa w zakładaniu i trwa w grzechu upominam i ostrzegam. "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Każdy ma szas na nawrócenie, na poprawę swojego życia... Chodzący katolicy nie są jeszcze świętymi, bo są na wojnie dobra ze złem. I często doświadczają poranienia, które leczą w sakramencie pokuty. Zawsze mają świadomość swojej grzeszności i ciągle chcą zaczynać od nowa. Ciekawe, że nie jesteś tak wyrozumiały w stosunku do protestujących i nie zgadzających się z władzą. Pani Ostaszewskiej już podziękowałeś ;-) Wyrozumiały jestem dla każdego, który zrozumiał swoje błędy i się poprawia. Każdego kto trwa w zakładaniu czy grzechu albo totalnym sprzeciwie wobec wartości chrześcijańskich upominam i ostrzegam. Co do protestujących to uważam, że trochę mają rację ale trochę przeszkadzają. "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Gdyby PO nie strzelała do górników miałabym inne zdanie. Górnictwo wychodzi z dołka, więc można było.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT POdgrzybek Jedrula jak był młody to chodził do spowiedzi i spowiadał się księdzu że się onanizował.Ksiadz zadawał Jędruli pokutę,Jędrula obiecywał "mocne postanowienie poprawy"a po 3 godzinach robil to samo.Taki to katolik.Terraz opluwa wszystko co PiSowskie i katolickie,bo mu za to płaca.a to grzech/On nie jest całkowicie zdegenerowany,on nie robi tego z przekonania bo nie ma rozumu.Robi to dla kasiory No, ty to naprawdę jesteś katolik pełną gębą. Rsta i inni katole są dumni z takiego kolegi. CYTAT Wyrozumiały jestem dla każdego, który zrozumiał swoje błędy i się poprawia. Każdego kto trwa w zakładaniu i trwa w grzechu upominam i ostrzegam. Pele wg ciebie trwa w grzechu czy nie? W czym protestujący przeszkadzają? CYTAT Gdyby PO nie strzelała do górników miałabym inne zdanie. Górnictwo wychodzi z dołka, więc można było. Madziu, gdyby ci robotę dali to miałabyś inne zdanie ;-) Nie zmieniłabyś go nawet gdyby strzelali skutecznie ;-) Po za tym do czego to było? W tym temacie? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT [cytat]POdgrzybek Jedrula jak był młody to chodził do spowiedzi i spowiadał się księdzu że się onanizował.Ksiadz zadawał Jędruli pokutę,Jędrula obiecywał "mocne postanowienie poprawy"a po 3 godzinach robil to samo.Taki to katolik.Terraz opluwa wszystko co PiSowskie i katolickie,bo mu za to płaca.a to grzech/On nie jest całkowicie zdegenerowany,on nie robi tego z przekonania bo nie ma rozumu.Robi to dla kasiory No, ty to naprawdę jesteś katolik pełną gębą. Rsta i inni katole są dumni z takiego kolegi. CYTAT Wyrozumiały jestem dla każdego, który zrozumiał swoje błędy i się poprawia. Każdego kto trwa w zakładaniu i trwa w grzechu upominam i ostrzegam. Pele wg ciebie trwa w grzechu czy nie? Jędrula a może zaprzeczysz ,że się masturbowałeś?Spowiadałeś się i za chwile ponownie.....łupu cupu A ja jestem zwyczajnym,grzesznym człowiekiem i tego się nie wypieram.Grzeszę fgdy się kłócę z żoną,dziećmi czy z ki mś przypadkowym,ale staram się opanowywać,aby tych samych grzechów nie popełniać. A jeśli chodzi o katoli jak piszesz,to nie oni ale ja jestem dumny że4 mnie nazwałeś ich kolegą Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
Pele, zaprzeczam.
Po co takie rzeczy wymyślasz? Chcesz udowodnić, że jesteś bardziej po....ny niż zauważyliśmy to do tej pory? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Pele, zaprzeczam. Po co takie rzeczy wymyślasz? Chcesz udowodnić, że jesteś bardziej po....ny niż zauważyliśmy to do tej pory? jeśli zaprzeczasz,to jesteś niestety bardziej poje,,,y niż ja Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
CYTAT Gdyby PO nie strzelała do górników miałabym inne zdanie. Górnictwo wychodzi z dołka, więc można było. CYTAT Madziu, gdyby ci robotę dali to miałabyś inne zdanie ;-) Nie zmieniłabyś go nawet gdyby strzelali skutecznie ;-) Po za tym do czego to było? W tym temacie? To kwestia tylko charakteru Andrzejku, a nie oferty. Nie zapominaj. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Gdyby PO nie strzelała do górników miałabym inne zdanie. Górnictwo wychodzi z dołka, więc można było. Cytat z money Głównym winowajcą słabszych danych jest górnictwo - odnotowało spadek o 22,1 proc. rok do roku. To dość ciekawa informacja w obliczu rosnących cen węgla. Węgiel jest droższy, a mimo to wydobycie spadło? Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
Import... do czasu zmian w transporcie węgla.
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
A co to ma wspólnego z Różańcem?
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Maryja w Fatimie zwróciła się do dzieci: "Odmawiajcie codziennie różaniec"
Upominać innych powinniśmy z miłością ... "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Pele, zaprzeczam. Po co takie rzeczy wymyślasz? Chcesz udowodnić, że jesteś bardziej po....ny niż zauważyliśmy to do tej pory? jeśli zaprzeczasz,to jesteś niestety bardziej poje,,,y niż ja Pele wyjaśnij dlaczego jeśli zaprzeczam to jet tak jak piszesz. Ciekawość po prostu nie daje mi spokoju. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Gdyby PO nie strzelała do górników miałabym inne zdanie. Górnictwo wychodzi z dołka, więc można było. CYTAT Madziu, gdyby ci robotę dali to miałabyś inne zdanie ;-) Nie zmieniłabyś go nawet gdyby strzelali skutecznie ;-) Po za tym do czego to było? W tym temacie? To kwestia tylko charakteru Andrzejku, a nie oferty. Nie zapominaj. Nie zapomniałem nawet na chwilę. Twój charakter już poznaliśmy. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Proszę o tematy związane z różańcem, modlitwą i wiarą ...
Nie dajmy się prowokować i piszmy z miłością do bliźniego ... "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Pele, zaprzeczam. Po co takie rzeczy wymyślasz? Chcesz udowodnić, że jesteś bardziej po....ny niż zauważyliśmy to do tej pory? jeśli zaprzeczasz,to jesteś niestety bardziej poje,,,y niż ja Pele wyjaśnij dlaczego jeśli zaprzeczam to jet tak jak piszesz. Ciekawość po prostu nie daje mi spokoju. Ciekawość to pierwszy stopień do0 piekła Jędrusiu.Codziennie odmawiam rożaniec za takich jak ja i ty czy ci się to podoba czy nie rybuniu POdgrzybku.I żadne wrzaski na temat KK czy katolików nie zmienia mojego swiatopogladu.A ci co żyja bez Boga to prędzej czy pożniej wyladuja w jaroslawiu czy innym Toszku jak twój mentor Banan Na koniec prosbarzyznaj się JedrulaNikomu nie powiem Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
Rsta, nie upomnisz kolegi by pisał na temat?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Rsta, nie upomnisz kolegi by pisał na temat? Za donosiciela też odmawiam różaniec rybko Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
moja prośba o pisanie na temat dotyczy wszystkich bez wyjątku
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Mamy październik.... zachęcam wszystkich aby choć raz poszli na różaniec.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Mamy październik.... zachęcam wszystkich aby choć raz poszli na różaniec. "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Odmówmy dziesiatke różańca za ofiary tego bandyty z VIVO,a przy okazji za nawrócenie się Andrzejka i jemu podobnych
|
|
|
|
Nie ma jemu podobnych, jest tylko jeden prawdziwek, reszta to klony
|
|
|
|
|
CYTAT ..........................,a przy okazji za nawrócenie się Andrzejka i jemu podobnych Mnie nie trzeba nawracać. Coś lub ktoś kolego miesza ci w głowie. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|