|
|
|
czy ktoś z was kupił meble w tym sklepie?czy dostawa była w terminie?czekam na meble jutro mija ostateczny dzien dostawy,nikt się nie odzywa,dzwoniąc tam nic nie można się dowiedzieć,masakra jakaś.myślałam,że kupuję w poważnym sklepie a tu okazuje się,że tam jeden wielki bałagan.nikt nic nie wie,czeski film....
nie troszcz się zbytnio o jutro bo przegapisz szczęśliwe dziś. |
|
|
|
|
nie troszcz się zbytnio o jutro bo przegapisz szczęśliwe dziś. |
|
|
|
|
U nas wszystko było tip top.
Dostawa się przedłużyła ( brak towaru na magazynie) ale o wszystkim byliśmy informowani na bieżąco. Dostawę zamawiało się przy kasie. Najlepiej iść do sklepu i zapytać |
|
|
|
|
Mi przyszły przed czasem. Panowie wnieśli do mieszkania, rozpakowali, opakowanie wyrzucili, tak więc nie ma czego się przyczepić.
|
|
|
|
|
Dostawa jest masakryczna, nie dość że czeka się na zamówiony produkt prawie 3 tyg, to później jeszcze czeka się w kolejce po odbiór towaru ponad 1.5godziny. Porażka:(
|
|
|
|
|
Zrezygnowałem z ich dostawy bo wydaje mi się dość DROGO ... 84zł
ale przeszukałem trochę ogłoszeń i za 40 zł miły Pan z vanem mi przewiózł na terenie miasta |
|
|
|
|
CYTAT Zrezygnowałem z ich dostawy bo wydaje mi się dość DROGO ... 84zł ale przeszukałem trochę ogłoszeń i za 40 zł miły Pan z vanem mi przewiózł na terenie miasta A czy ten miły Pan wniesie ci mebel na górę? |
|
|
|
|
Za ta cene jeszcze złoży mebelki i przygotuje pyszny obiad
|
|