|
|
|
Wie ktos kiedy beda zabierac działki w stalowej woli i ile beda płacic?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Obwodnicę zaczną budować w przyszłym roku. Nie będą płacić dużo, jedynie zwrot jakiejś części za nasadzenia i domek, ale to nie będą chyba za duże pieniądze, bo ci działkowcy, którzy stracą działki dostaną nowe na Sochach. Płacić będzie firma, która będzie robic, a to nie będzie za wiele. Działka nie jest własnością działkowca, lecz jest w strukturach ROD, a działkowiec jest tylko dzierżawcą...Dlatego też nie ma co się spodziewać kokosów.
|
|
|
|
|
za domek nikt ci nie da żadnej kasy,nasadzenia i płotek za to mogą ci coś dać
|
|
|
|
|
Tak jak pisał ktoś wcześniej - działki nie należą do działkowców a oni są tylko ich dzierżawcami !
|
|
|
|
|
A gdzie powstały nowe?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Ci co mieli działki nic nie dostana,moga na pozegnanie dostac kopa w dupe.
|
|
|
|
|
Mogą zorganizować ogród rozwojowy
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
ci co mieli działki dostaną na Sochach, mówił o tym prezydent
|
|
|
|
|
Ponawiam temat. Może ktos cos wie w tym temacie? U źródła nic nie można się dowiedziec
|
|
|
|
|
CYTAT Obwodnicę zaczną budować w przyszłym roku. Nie będą płacić dużo, jedynie zwrot jakiejś części za nasadzenia i domek, ale to nie będą chyba za duże pieniądze, bo ci działkowcy, którzy stracą działki dostaną nowe na Sochach. Płacić będzie firma, która będzie robic, a to nie będzie za wiele. Działka nie jest własnością działkowca, lecz jest w strukturach ROD, a działkowiec jest tylko dzierżawcą...Dlatego też nie ma co się spodziewać kokosów. Struktury ROD to wola ogrodu dzialkowego i coraz ekecej ogrodow wychodz z tych struktur.Dzialka czyli te 3 ary jest moja mam ja zapisana notarialnie z oplata skarbowa.Ja na szczescie nie mam dzialki tam gdzie zabieraja pod obwodnice. |
|