|
|
|
Dla mnie cudem był fakt kiedy okazało się ,że liczne przerzuty nowotworowe zdiagnozowane przez dobrego lekarza u mojej Mamy okazały się po pewnym czasie licznymi zwapnieniami.O pomyłce lekarza diagnozującego nie mogło być mowy.Długie lata dziękowałem za to Bogu.
Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
Niestety temat jest nie do rozstrzygnięcia, wierzącym nie da się przemówić do głowy racjonalnymi argumentami, bo Oni wierzą bez względu na wszystko, i co by się dobrego nie działo przypisują to Bogu, a co złe grzesznym ludziom i Szatanowi. Chciałbym dożyć momentu gdy ziemię napadnie wroga, obca cywilizacja. Ciekawe jak wierzący to dostosują do swojej wiary, i na kogo to zgonią.
|
|
|
|
|
CYTAT Dla mnie cudem był fakt kiedy okazało się ,że liczne przerzuty nowotworowe zdiagnozowane przez dobrego lekarza u mojej Mamy okazały się po pewnym czasie licznymi zwapnieniami.O pomyłce lekarza diagnozującego nie mogło być mowy.Długie lata dziękowałem za to Bogu. A ja znam taki przypadek , osobie bez raka chcieli juz podawac chemie bo blednie zdiagnozowali komorki niby nowotworowe, i co, to tez byl cud??? Nie dajmy sie zwariowac. I dobrze napisales ze "dla ciebie" takze to jest tylko kwestia interpretacji faktow przez dana osobe. |
|
|
|
|
Każdy ma prawo do subiektywnej oceny zjawiska,czy też innej zaszłości w życiu i komentowanie ich przez ludzi nie powinno być ani prześmiewcze ani głupawe.Szanujmy wzajemnie swoje poglądy i jeśli nie wierzymy w coś w co ktoś inny wierzy-nie krytykujmy ich poglądów.
Kto wyśmiewa religie czy wiarę innych jest dzieckiem pyłu i wiatru czyli tumanem Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
heniek - w przypadku cudu uzdrowienia, dokumentacja medyczna jest bardzo wnikliwie analizowana.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Pomylka w postach
|
|
|
|
|
Życie jest cudem, człowiek nie potrafi tego ogarnąć
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Ale chętnie niszczy coś, czego bez udziału Boga nie potrafi tworzyć....
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|