|
|
|
Potrzebuję takiej piosenki w wersji elektronicznej. Zespół dziecięcy Tęcza ją wykonuje. Wszędzie jest dostępna na winylach. Ma ktoś na CD lub mp3?
|
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 12 Paź 2008r. Skąd: z miasta chyba ;) Ostrzeżenia: 20% |
|
|
|
niestety - prawdziwy - z tym ciężko Ci będzie
" Kiedy zapada zmrok....pojawiają się strażnicy ... " |
|
|
|
|
Prawdziwy Oryginalny, w skrócie PO, wydaje mi się, że był już temat, w którym polecamy sobie nawzajem nasze ulubione kawałki
|
|
|
|
|
CYTAT Prawdziwy Oryginalny, w skrócie PO, wydaje mi się, że był już temat, w którym polecamy sobie nawzajem nasze ulubione kawałki To przeczytaj raz jeszcze powoli i dokładnie mój pierwszy post. |
|
Dołączył: 0 00 0000r. Skąd: Tarnobrzeg - Stalowa Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
szukalem w google, na wrzucie i na pewnym serwisie zagramanicznym z marnym skutkiem... niestety niepomoge
Śmiejecie się ze mnie, bo jestem inny. Ja się śmieję z was, bo wszyscy jesteście tacy sami. |
|
|
|
|
CYTAT szukalem w google, na wrzucie i na pewnym serwisie zagramanicznym z marnym skutkiem... niestety niepomoge Wiem, właśnie nigdzie tego w necie nie ma. Ten zespół wykonywał jeszcze taką piosenkę tęcza tęcza cza cza cza. Polskie Radio to ma na taśmach, na CD chyba nikt nie wydał. Ale czasami ludzie mogą mieć w prywatnych zbiorach. |
|
|
|
|
PO: nie muszę, wiem co napisałeś. Gdybyś trochę pomyślał, zaczaiłbyś dowcip. Niestety i ja kawałka nie znalazłem.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
na chomikuj.pl jest dostępna ta piosenka pozdr
Nie żałuj tego, czego pragniesz. Żałuj marzeń, których bałeś się spełnić... |
|
|
|
|
CYTAT Potrzebuję takiej piosenki w wersji elektronicznej. Zespół dziecięcy Tęcza ją wykonuje. Wszędzie jest dostępna na winylach. Ma ktoś na CD lub mp3? Bardzo proszę: http://chomi(...)Type=all Robię to, co lubię. Lubię to, co robię. |
|