|
|
|
Oskarżonemu z Vivo należy się obrońca!
W artykule czytamy: CYTAT Wszystko będzie zależało od tego, jaka będzie opinia psychiatrów- albo izolacja, albo dożywocie. To nie ulega wątpliwości. Usłyszał na razie jeden, konkretny zarzut- zabójstwo i usiłowanie zabójstwa 6-7 osób CYTAT Prawdopodobnie Konrad K. był świadomy tego, co robi w chwili gdy zaatakował klientów VIVO!, możliwe, że nie do końca, ale jednak. Tak uważa jego adwokat. To mówi jego adwokat? On ma go bronić, a nie oskarżać! Skandal. |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Stara sie o psychuszke, jedyna linia obrony.
|
|
|
|
|
Ja mam wątpliwości czy takimi publicznymi wypowiedziami Pan adwokat broni naprawdę klienta?!
|
|
|
|
|
Anty JJJ a ty jak bys go bronil?? Tu jest tylko palenoe frana i robienie z niego czuba albo dozywocie.
|
|
|
|
|
Czy Wy czytacie co Pan adwokat mówi? Mam wrażenie, że nie ...
Pan adwokat mówi, że jego klient był prawdopodobnie poczytalny!!! |
|
|
|
|
CYTAT Czy Wy czytacie co Pan adwokat mówi? Mam wrażenie, że nie ... Pan adwokat mówi, że jego klient był prawdopodobnie poczytalny!!! Jestem ciekawe twojej linii obrony dla takiego zwyrodnialca. Adwokat ma na szali swoją reputacje, tym bardziej z urzędu. Nie wiem czemu chcesz człowieku przeczyć, wszystko jest nagrane na monitoringu, a także przedłożone w zeznaniach potencjalnych poszkodowanych oraz świadków. Mówi jak jest, obudziłeś się dopiero chyba w tym świecie albo z kosmosu spadłeś. Uszanuj lepiej powagę sytuacji. Jestem ciekaw co byś powiedział, gdyby nie daj Bóg twoje dziecko albo żona znalazła się w gronie poszkodowanych. Brak słów. |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
antyJJJ , No i co z tego?
Widocznie przyjął taka linię obrony. O co właściwie Ci chodzi? Chciałbyś podjąć się jego obrony ale nie skorzystał z twojej pomocy? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Niech zgnije szmata w wiezieniu, albo go tam zakatuja!
|
|
|
|
|
Dlaczego w więzieniu mieliby go zakatować? Przecież tam taki ktoś może uchodzić za idola...Już któryś raz czytam post/komentarz, z którego pośrednio wypływa wniosek, że osadzeni w zakładach karnych to jakiś wymiar sprawiedliwości, tylko że pozbawiony wolności.
Te kibolskie pozdrowienia do więzienia już chyba niektórym wyprały mózgi. |
|
|
|
|
Czytając komentarze odnoszę wrażenie, że spora część ludzi niczym nie różni sie od tego bandyty. Jeśliby zagwarantować im bezkarność mordowaliby ludzi na ulicy. Teksty typu powiesić, nabić na pal, zastrzelić na miejscu, ktoś go zakatuje. Z reguły pisane są by ktoś to zrobił lub "powinni zrobić". Sami boją się odpowiedzialności i dobrze bo nigdy tego nie zrobią.
Trochę to przerażające, że w XXI wieku są ludzie którzy chcą odwetu a nie sprawiedliwości. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Andrzejek, widac ze jestes "lewostronny". Jak by ci taki psychol tak potraktowal, zone, matke albo corke? Nie żądał bys zemsty?
|
|
|
|
|
CYTAT Andrzejek, widac ze jestes "lewostronny". Jak by ci taki psychol tak potraktowal, zone, matke albo corke? Nie żądał bys zemsty? Tobie tak potraktował, żonę, matkę albo córkę? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Naszczescie nie, ale wyobrazam sobie co czuja bliscy zaatakowanych osob i gwarantuje ci, ze kazdy z nich pewnie przepuscil by tego czuba przez maszynke do miesa. Dlatego jestem wyzniania oko za oko, ząb za ząb. Takich mętów powinno sie eliminowac.
Twoim lewackim tokiem myslenia bedziemy go jeszcze utrzymywac za pieniadze z podatków, ktore moglyby pomoc niejednemu choremu dziecku. Takze zastanow sie glębiej, co bylo by bardziej sluszne. |
|
|
|
|
CYTAT Naszczescie nie, ale wyobrazam sobie co czuja bliscy zaatakowanych osob i gwarantuje ci, ze kazdy z nich pewnie przepuscil by tego czuba przez maszynke do miesa. Dlatego jestem wyzniania oko za oko, ząb za ząb. Takich mętów powinno sie eliminowac. Twoim lewackim tokiem myslenia bedziemy go jeszcze utrzymywac za pieniadze z podatków, ktore moglyby pomoc niejednemu choremu dziecku. Takze zastanow sie glębiej, co bylo by bardziej sluszne. Nie wiesz ale strasznie chcesz sie pochwalić tym co myślisz. Na wyobrażeniach budujesz swój świat. Ale najlepiej wykonałbyś ten plan cudzymi rękami. Powiem ci. Jestem za uczciwym procesem i karą śmierci. Nie chcę go utrzymywać ale też nie chcę odwetu tylko sprawiedliwości. Nie wyzywam tak jak ty od lewaków i nie dodaję głupiej ideologii. Chcę sprawiedliwości. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Naszczescie nie, ale wyobrazam sobie co czuja bliscy zaatakowanych osob i gwarantuje ci, ze kazdy z nich pewnie przepuscil by tego czuba przez maszynke do miesa. Dlatego jestem wyzniania oko za oko, ząb za ząb. Takich mętów powinno sie eliminowac. Twoim lewackim tokiem myslenia bedziemy go jeszcze utrzymywac za pieniadze z podatków, ktore moglyby pomoc niejednemu choremu dziecku. Takze zastanow sie glębiej, co bylo by bardziej sluszne. Nie wiesz ale strasznie chcesz sie pochwalić tym co myślisz. Na wyobrażeniach budujesz swój świat. Ale najlepiej wykonałbyś ten plan cudzymi rękami. Powiem ci. Jestem za uczciwym procesem i karą śmierci. Nie chcę go utrzymywać ale też nie chcę odwetu tylko sprawiedliwości. Nie wyzywam tak jak ty od lewaków i nie dodaję głupiej ideologii. Chcę sprawiedliwości. Najlepsze jest to, że gość wyzywający od lewaków (najpewniej sam uważający się za prawicowca) zachęca niejako do nieprzestrzegania prawa, czyli kierowania się "lewem". |
|
|
|
|
CYTAT Jestem ciekawe twojej linii obrony dla takiego zwyrodnialca. Adwokat ma na szali swoją reputacje, tym bardziej z urzędu. . Dla mnie ten człowiek jako adwokat jest skończony. On ma bronić klienta, nawet gdyby był pewny że jest winny. CYTAT Powiem ci. Jestem za uczciwym procesem i karą śmierci. Powiedział Polak - katolik. |
|
|
|
|
CYTAT Czytając komentarze odnoszę wrażenie, że spora część ludzi niczym nie różni sie od tego bandyty. Jeśliby zagwarantować im bezkarność mordowaliby ludzi na ulicy. Teksty typu powiesić, nabić na pal, zastrzelić na miejscu, ktoś go zakatuje. Z reguły pisane są by ktoś to zrobił lub "powinni zrobić". Sami boją się odpowiedzialności i dobrze bo nigdy tego nie zrobią. Trochę to przerażające, że w XXI wieku są ludzie którzy chcą odwetu a nie sprawiedliwości. W sedno! |
|
|
|
|
CYTAT Czytając komentarze odnoszę wrażenie, że spora część ludzi niczym nie różni sie od tego bandyty. Jeśliby zagwarantować im bezkarność mordowaliby ludzi na ulicy. Teksty typu powiesić, nabić na pal, zastrzelić na miejscu, ktoś go zakatuje. Z reguły pisane są by ktoś to zrobił lub "powinni zrobić". Sami boją się odpowiedzialności i dobrze bo nigdy tego nie zrobią. Trochę to przerażające, że w XXI wieku są ludzie którzy chcą odwetu a nie sprawiedliwości. Witam A co dla Ciebie jest sprawiedliwością????? Stryczek, albo kula w łeb....... Chronienie się za chorobą psychiczną????? No bez jaj.... Pozdrawiam |
|
|
|
|
A byliście tam... Byłam widziałam dziewczynę z przebitym plucem biegałam po opatrunki do apteki.. Życzę mu jak najgorzej jak dla mnie może umrzeć przynajmniej nie będę się obawiać, że zostanie zamknięty w szpitalu dostanie leki i go wypuszczą... Niemiłe spać przed oczami mam obrazy które trudno sobie wyobrazić jak ja mam z tym żyć.. Jak jutro mam iść do pracy do tego miejsca
Jesteś szalony, brak Ci piątej klepki, jesteś wariatem ale tylko wariaci naprawdę coś są warci |
|
|
|
|
https://wiadomosci.wp.pl/w-wiadomosciach-bylo-o-owcach-muzyce-klasycznej-i-igrzyskach-zabraklo-czasu-na-atak-nozownika-w-stalowej-woli-6179283539822209a
|
|
|
|
|
CYTAT jak ja mam z tym żyć.. Jak jutro mam iść do pracy do tego miejsca Sprobuj zadzwonic tu: tel. całodobowy: 15/642 52 93, 15/642 52 99, dostaniesz wsparcie i pare rad. Po takich przezyciach trudno samemu wrocic do rownowagi. Zwrocic sie o pomoc to zaden wstyd. Wg mnie pracownicy galerii powinni zostac objeci taka pomoca obligatoryjnie. Odpowiadanie agresja na agresje, smiercia na smierc nie jest dobre. |
|
|
|
|
No właśnie nie wchodząc w politykę, ale dlaczego w "wiadomościach" nie było wzmianki o tej tragedii?
|
|
|
|
|
CYTAT No właśnie nie wchodząc w politykę, ale dlaczego w "wiadomościach" nie było wzmianki o tej tragedii? To akurat polityczna sprawa, ten brak wzmianki. Pokazuje jak TVP manipuluje. Nic wiecej. |
|
|
|
|
CYTAT Witam A co dla Ciebie jest sprawiedliwością????? Stryczek, albo kula w łeb....... Chronienie się za chorobą psychiczną????? No bez jaj.... Pozdrawiam Proces, uznanie go winnym przez uprawnioną instytucję czyli sąd. Wykonanie kary. Dziś to dożywocie i nic więcej. Nic więcej nie możemy mu już zrobić. Staje się bezkarny więc siedzi pod stałą ochroną w więzieniu. Gdyby po procesie dostał karę śmierci ta byłaby wykonana i po problemie. Niestety takie rozwiązanie nigdy już nie zagrozi temu bandycie. Choroba psychiczna w moim przekonaniu nie powinna w żaden sposób zwalniać z odpowiedzialności. No ale nie ja tworzę prawo. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT A byliście tam... Byłam widziałam dziewczynę z przebitym plucem biegałam po opatrunki do apteki.. Życzę mu jak najgorzej jak dla mnie może umrzeć przynajmniej nie będę się obawiać, że zostanie zamknięty w szpitalu dostanie leki i go wypuszczą... Niemiłe spać przed oczami mam obrazy które trudno sobie wyobrazić jak ja mam z tym żyć.. Jak jutro mam iść do pracy do tego miejsca SOWIK proponuje pomoc, skorzystałaś? Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|