|
|
|
CYTAT CYTAT Daj link to TVN, zobaczę komentarze ludzi lepszego sortu z ciekawości Jędrek. Jak z ciekawości to szukaj sam. Lepiej smakuje ;-) nie mogę bo mnie zbanowali, ile razu tam nie wszedłem to pióra z lemingów fruwały... youtube tylko |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Daj link to TVN, zobaczę komentarze ludzi lepszego sortu z ciekawości Jędrek. Jak z ciekawości to szukaj sam. Lepiej smakuje ;-) nie mogę bo mnie zbanowali, ile razu tam nie wszedłem to pióra z lemingów fruwały... youtube tylko No to masz problem. link na to też nic nie pomoże jak zachować się nie potrafisz. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT nie mogę bo mnie zbanowali, ile razu tam nie wszedłem to pióra z lemingów fruwały... I jak już te pióra latały tak, to wtedy sie budziłeś? |
|
|
|
|
Jeśli ktoś stale oglada TFUJ-N czy POLSZMAT to nie może zobaczyć co jest w TVP INFO czy też w Teleexpresie.Ale opluć należy dokładnie,bo jest okazjaNiektórym polecam program z rana TFUJ-N p.t WSTAJESZ I ŁŻESZ
Gadanie samemu z soba i komentowanie pod innym Nickiem swoich postów to takie chore,.Syn wiatru i pyłu czyli tuman Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
CYTAT Jeśli ktoś stale oglada TFUJ-N czy POLSZMAT to nie może zobaczyć co jest w TVP INFO czy też w Teleexpresie.Ale opluć należy dokładnie,bo jest okazjaNiektórym polecam program z rana TFUJ-N p.t WSTAJESZ I ŁŻESZ Gadanie samemu z soba i komentowanie pod innym Nickiem swoich postów to takie chore,.Syn wiatru i pyłu czyli tuman A SuperStacja? Wyśmiewając aż tak te telewizje a broniąc do oporu Tvp jestes takim samym kimś kto fanatykuje tvn lub polsatowi czy supetstacji czy innej telewizji. |
|
|
|
|
CYTAT Jeśli ktoś stale oglada TFUJ-N czy POLSZMAT to nie może zobaczyć co jest w TVP INFO czy też w Teleexpresie.Ale opluć należy dokładnie,bo jest okazjaNiektórym polecam program z rana TFUJ-N p.t WSTAJESZ I ŁŻESZ Gadanie samemu z soba i komentowanie pod innym Nickiem swoich postów to takie chore,.Syn wiatru i pyłu czyli tuman A co masz do Polsatu? Największa propaganda jest teraz w tvp i tvnie. |
|
|
|
|
CYTAT Jeśli ktoś stale oglada TFUJ-N czy POLSZMAT to nie może zobaczyć co jest w TVP INFO czy też w Teleexpresie.Ale opluć należy dokładnie,bo jest okazjaNiektórym polecam program z rana TFUJ-N p.t WSTAJESZ I ŁŻESZ Gadanie samemu z soba i komentowanie pod innym Nickiem swoich postów to takie chore,.Syn wiatru i pyłu czyli tuman Ej no, a gdzie wzmianka o pedalach i lewatywach? Wpis bez tego to wpis stracony |
|
|
|
|
Widzę że pociągnęliście temat po jakimś trollo - spamerze... po co?
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Widzę że pociągnęliście temat po jakimś trollo - spamerze... po co? Niech bedzie o tym czarno na białym jaką telewizje wciskają nam wytrawni politycy i to za obowiązkowy abonament |
|
|
|
|
CYTAT Może nie pokazali w Wiadomościach reportażu ale w innych i na wszystkich portalach błyskawicznie podano wiadomość bez żadnych podtekstów.. Jednakże, nie pokazali takiej manipulacji jak to zrobiły niemieckojęzyczne media. O agitce Jasia Hartmanna nawet nie wspomnę dla przyzwoitości. Lokalni napinacze z totalnej opozycji nie idźcie tą drogą. Wszyscy rozumieją co się stało niestety. Kim jest mężczyzna, który podpalił się przed Pałacem Kultury i Nauki? - wiadomo ofiara braku demokracji. Błaszczak pogonił wszystkich oficjeli z województwa do Stalowej do przypilnowania sprawy i wszelkiej pomocy. No jest czarno na białym, cdn.. odwalił za ciebie całą robotę Nikt nawet tutaj nie pisał o tej żenującej agitacji, bo ludzie i tak znają Fakty Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
i nawet tu nie mogliście się powstrzymać od apelu do opozycji i ubarwiania smutnego tematu w emotikony
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Jeśli ktoś stale oglada TFUJ-N czy POLSZMAT to nie może zobaczyć co jest w TVP INFO czy też w Teleexpresie.Ale opluć należy dokładnie,bo jest okazjaNiektórym polecam program z rana TFUJ-N p.t WSTAJESZ I ŁŻESZ Gadanie samemu z soba i komentowanie pod innym Nickiem swoich postów to takie chore,.Syn wiatru i pyłu czyli tuman Ej no, a gdzie wzmianka o pedalach i lewatywach? Wpis bez tego to wpis stracony Temat nie na temat.CZyzby Andrzejku hemoroidy czy też owsiki ci dokuczały że pragniesz cos w ulubionym temacie?Czuje że zastosowałeś enemę w/g moich rad a teraz czekasz na klientaZabiegi powtarzaj az do skutku,aż banan powie :"dosyć' A opluwanie TVP jest twoją specjalnoscia.Ile za to dostajesz Sorosowych judaszowych srebrników? Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Widzę że pociągnęliście temat po jakimś trollo - spamerze... po co? Niech bedzie o tym czarno na białym jaką telewizje wciskają nam wytrawni politycy i to za obowiązkowy abonament Nie oglądaj. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Widzę że pociągnęliście temat po jakimś trollo - spamerze... po co? Niech bedzie o tym czarno na białym jaką telewizje wciskają nam wytrawni politycy i to za obowiązkowy abonament CYTAT (Mirek777) Nie oglądaj. Nie pisz bez sensu. Na razie jestem przymuszany do płacenia za taką telewizje. Powiedz coś na to. |
|
|
|
|
Nie pisz bez sensu.
Na razie jestem przymuszany do płacenia za taką telewizje. Powiedz coś na to. [/cytat] Zafunduj sobie talerz satelitarny z Polszmatu i oglądaj to co lubisz.TVP cię nie zmusza abyś oglądał jej programy.Ja oglądam to co lubię. Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
paradoks - a czym Cię przymusili?
Ściągalność abonamentu jest niewielka. Tylu Polaków nie płaci a Ciebie przymusili? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT CZyzby Andrzejku hemoroidy czy też owsiki ci dokuczały że pragniesz cos w ulubionym temacie?Czuje że zastosowałeś enemę w/g moich rad a teraz czekasz na klientaZabiegi powtarzaj az do skutku,aż banan powie :"dosyć' A opluwanie TVP jest twoją specjalnoscia.Ile za to dostajesz Sorosowych judaszowych srebrników? Nooo. Od razu lepiej. Tylko, ze ja mam inaczej na imie. Banan w dupie zaczyna gadac? Ja tam nigdy nie slyszalem. Ty tak? Ja TVP-is opluwam? To nie dosc ze slyszysz gadajace banany w dupie to jeszcze zwidy masz? Dzwon do SOWIK czy jakos tak, pomoga. |
|
|
|
|
Mirek777 i Pelele to moze kradnijcie drobne rzeczy bo to tez malo ściągalne jest....
|
|
|
|
|
CYTAT paradoks - a czym Cię przymusili? Ściągalność abonamentu jest niewielka. Tylu Polaków nie płaci a Ciebie przymusili? No wiesz jeśli zarejestrował telewizor to musi płacić ;-) życie ;-) Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT Mirek777 i Pelele to moze kradnijcie drobne rzeczy bo to tez malo ściągalne jest.... Rób co uważasz za stosowne - Twoje życie i Twoje sumienie. Swoje porady zostaw sobie. Nie żal się, że coś musisz robić, jeśli tak na prawdę masz wybór. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
?
CYTAT Twoje życie i Twoje sumienie. Nie żal się, że coś musisz robić, jeśli tak na prawdę masz wybór. ? Uczciwy obywatel praworzadnego panstwa mowi, ze zastosowanie sie do obowiazujacego prawa to kwestia sumienia? |
|
|
|
|
Mirek777 nie ma sensu to co głosisz. Poza jednym. Wszystko co pis jest okej.
Nic poza tym. Najpierw sam kazesz mi nie placic abonamentu bo jest niska sciagalność. A tak nie jest. Bo jak ktos pracuje i nie placi abonamentu to co jakis czas go zwindykują. Takze sam swoje rady zachowaj dla siebie. Majac telewizor nie mam wyboru. Mam go zarejestrowac i placic abonament. |
|
|
|
|
W zasadzie Mirek napisał i zachowuje sie jak typowy pisowiec katolik. Mała szkodliwość to masz wybór i możesz łamać prawo.
Synu nie kradnij. Pamiętaj, jak będziesz czegoś potrzebował to tata przyniesie ci z pracy. A tak poważnie to niestety trzeba płacić abonament bo taki mamy obowiązek. Domyślam się Mireczku po twoim wpisie, że tak po katolicku go nie płacisz. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Jeżeli dostaliby te pieniądze to oczekiwania trochę wzrosną. Obniżenie udziału zagranicznych tub propagandowych jest warte tej składki, przynajmniej dla mnie a nie oglądam. Jeszcze parę lat i najciekawsze na internecie będą komentarze pod artykułem od samego artykułu. Wszystkie opinie w 10 minut
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Jeżeli dostaliby te pieniądze to oczekiwania trochę wzrosną. Obniżenie udziału zagranicznych tub propagandowych jest warte tej składki, przynajmniej dla mnie a nie oglądam. Jeszcze parę lat i najciekawsze na internecie będą komentarze pod artykułem od samego artykułu. Wszystkie opinie w 10 minut Komentarze tez juz są ustawione. Nicki o identycznej stylistyce pisowni sami siebie cytują i popierają |
|