|
|
|
WItam, gdzie można obejrzeć finał Ligi Mistrzów, zależy mi przede wszystkim na atmosferze, im wiecej osób tym lepiej ;)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mi sie wydaje ze w DVD pub jak pamietam zawsze byla tam fajna atmosfera , moze za duzo fajek ale da sie wytrzymac nara
|
|
|
|
|
Najlepszy klimat bedzie 27 maja w Rzymie, w okolicach i na Stadionie Olimpijskim... Tam sprobuj
Immortal - All Shall Fall |
|
|
|
|
Ja też polecam DVD. Zarąbista atmosfera. Trzeba tylko sobie rezerwację zrobić bo na ciekawszych meczach przeważnie jest tłum ludzi. Ale warto.
|
|
|
|
|
Slyszalem, ze w Orzechu zrobili duzy ekran 150" i powoli robi sie fajna atmosfera na meczach. Zawsze warto podejsc i przekonac sie.
|
|
|
|
|
klub kibica
|
|
|
|
|
tam nie ma ekranu zadnego!! tam jest sciana i projektor
|
|
|
|
|
No tak, przekątna projekcji na ścianie ma ponad 180"... po włączeniu projektor ściana jest ekranem...szczerze mówiąc to nie widziałem takich lcd lub plazm. Chyba tylko ledowce takie jak te reklamowe na mieście - jednak mecz oglądać na czyms takim?
|
|
|
|
|
Witam chcialbym zapytac czy zna ktos plan transmisji meczy w DVD CLUB w ten weekend oraz wtorek-sroda (Liga Mistrzow)?
Jesli ktos moze to bardzo prosze napisac. Z gory dzieki. Pozdrawiam |
|
|
|
|
CYTAT Najlepszy klimat bedzie 27 maja w Rzymie, w okolicach i na Stadionie Olimpijskim... Tam sprobuj To ironia czy niedoinformowanie??Final LM sezonu 2009/2010 odbedzie sie a Madrycie na stadione Santiago Bernabéu 22 maja ( sobota ) Lincoln..tu masz rozklad jazdy DVD http://www.clubd(...)ndex.htm Ja zawsze chodze na mecze wlasnie do DVD |
|