|
|
|
U mnie to wygląda tak: |
|
|
|
|
|
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Buty mam wartosci calego twojego ubioru
|
|
|
|
|
@ bzk |
|
|
|
|
- skarpety - 3-5 zł;
- bluzka- 10-20 zł; - czapka zimowa - 10 zł; - spodnie - 40-60 zł; - kurtka - około 100 zł; - buty letnie lub przejściowe - 30-60 zł. - buty zimowe do 100zł |
|
|
|
|
Ja mam skarpetki w cenie 1/4 twojego całego ubioru
|
|
|
|
|
Powinieneś dopracować pewien szczegół
Do jakiej grupy odbiorców się zwracasz... politologu Do tych biednych zamożnych czy tych w przedziale płacowym od o zł do 1200 m-c |
|
|
|
|
@ wopin |
|
|
|
|
Kupiłbym sobie nową kurtkę, bo obecną noszę już rok i jest trochę zniszczona (kot podrapał), ale potrzebuję w tym celu waszego wsparcia finansowego. Moderowano przez: magpie Dostałeś już dziś upomnienie. Jeszcze trochę zablokujemy ci konto. Piszesz w kilku wątkach prośby o wsparcie finansowe. To forum!
|
|
|
|
|
CYTAT (Licht) Właśnie przeliczyłem zawartość portfela - zostało mi 3630 zł. To na kurtkę z pewnością Ci wystarczy Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
@ truskawka1 |
|
|
|
|
@ Licht
Kurtkę dostałam po zmarłej sąsiadce. Bluzkę mam z ciuchlandu, poluję na spodnie ale to chodliwy towar. Buty będą już trzeci sezon, dadzą radę bo kosztowały 150 zł, dobre są. Czapek takich tanich nie widziałam więc będę zakładała kaptur od kurtki. Wsparła bym Cię w potrzebie ale niestety nie w tym roku. |
|
|
|
|
@ aniutek |
|
|
|
|
Hehe totalna prowokacja !!! Bezrobotny w portfelu ponad 3 tysie ?!
CYTAT U mnie to wygląda tak: |
|
|
|
|
Mam trochę oszczędności... które kiedyś się skończą, i stąd moje prośby o wsparcie. |
|
|
|
|
Odnoszę wrażenie, że to gość z opozycji i próbuje udowodnić, jaka to bieda panuje za PiS.
Ile wydaję na ubrania? Dużo. Cyfry na paragonie są zazwyczaj trzycyfrowe. Szmaty w centrach handlowych są coraz droższe i wytrzymują pół roku. Wszyscy szyją dla pokemonów i wybór jest mocno ograniczony jeśli nie chce się wyglądać jak gimbus. Rzygać się chce na te stylizacje. Do jakiego sklepu nie pójdziesz - tam to samo - zmowa producentów albo z góry ustalane trendy przez agencje modowe. |
|
|
|
|
@ wyborca |
|