|
|
|
Gdzie w Stalowej kupię dobrej jakości buty? Nie chodzi mi o sieciówki. Jakiś czas temu był fajny sklep obok hali targowej, gdzie sprzedawane były buty firm tj Tamaris, czy Rieker, ale został niestety zamknięty.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Zależy ile masz pieniędzy. |
|
|
|
|
W Stalowej ... ciężko będzie
Salomon, ArcTeryx, Scarpa, Salewa. |
|
|
|
|
Mówię o czymś na codzień... Np. hmm... półbutach,kozakach, a nie o trekkingach czy butach nadających się do szkoły przetrwania
Sprecyzuję... pytanie jest do pań |
|
|
|
|
CYTAT Gdzie w Stalowej kupię dobrej jakości buty? Nie chodzi mi o sieciówki. Jakiś czas temu był fajny sklep obok hali targowej, gdzie sprzedawane były buty firm tj Tamaris, czy Rieker, ale został niestety zamknięty. Na "edukacji" na przecikwo kwiaciarnio-cukierni jest sklep obuwniczy ktory powinien spełnić Twoje wymagania. Sklep ma duży szyld Rieker. |
|
|
|
|
Rieker są w CCC, sama kupiłam ostatnio polbuty z zelowa wkładką, na weekendzie idę sprawdzić jak z ofertą zimową stoja
Jesteś szalony, brak Ci piątej klepki, jesteś wariatem ale tylko wariaci naprawdę coś są warci |
|
|
|
|
CYTAT Gdzie w Stalowej kupię dobrej jakości buty? Nie chodzi mi o sieciówki. Jakiś czas temu był fajny sklep obok hali targowej, gdzie sprzedawane były buty firm tj Tamaris, czy Rieker, ale został niestety zamknięty. Ten sklep obuwniczy został przeniesiony na Komisji Edukacji Narodowej 13. |
|
|
|
|
Najlepiej w sklepach firmowych danej marki
|
|
|
|
|
wojas ładne wzornictwo i dobre wykonanie
|
|
|
|
|
Ja polecam kupić w necie. Często kupuję na eobuwie i jeśli nie pasują można skorzystać z darmowego zwrotu
|
|
|
|
|
CYTAT więc już totalnie nie opłaca się chodzić po sklepach i marnować czas no i kasę bo wiadomo w sklepach drożej. Przymierzyć też się da "online" ? |
|
|
|
|
a propo
nie wiecie czy gdzieś w Stalowej sprzedają buty MACIEJKI? |
|
|
|
|
są w sklepie obuwniczym pod wiaduktem w ciągu sklepów gdzie kiedys była cepelia
Uwielbiam dzieci!!! zwłaszcza te płci męskiej pomiędzy 20 a 40 rokiem życia |
|
|
|
|
Myślę, że łatwiej kupić online z Niemiec i zamówić dostawę kurierską do domu.
Będzie to dla nas prostsze i łatwiejsze, ponieważ nie musimy iść na zakupy, ale tylko wybrać na stronie. Szczególnie w Internecie wybór jest zawsze znacznie wyższy, a ceny niższe niż w sklepach. |
|
|
|
|
CYTAT Myślę, że łatwiej kupić online z Niemiec i zamówić dostawę kurierską do domu. Będzie to dla nas prostsze i łatwiejsze, ponieważ nie musimy iść na zakupy, ale tylko wybrać na stronie. Szczególnie w Internecie wybór jest zawsze znacznie wyższy, a ceny niższe niż w sklepach. Ja nawet skarpety kupuję online z Japonii. Jest to dla mnie wygodniejsze bo nie muszę iść na zakupy. -Agnieszka- |
|