|
|
|
O gustach sie nie dyskutuje, twoja małostkowosc mnie przeraża. Jednym przeszkadza krzyż drugim skarpetki. Wszedzie brak szacunku.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT to nie ma nic wspólnego z religią, to zwykła estetyka Oj nie wiem ile masz lat , Ale jak jesteś już kobieta która powinna wiedzieć coś o życiu to jest mi ciebie szkoda , wchodzisz w takie tematy życia w które gówniarz siedzący na ławce z drugim komentuje kolor spodni Antka Ciebie wszystko poraża co nie jest zgodne z twoja ideologia albo z własnymi zasadami.... małostkowa , pełna kompleksów osoba , mająca wąski pogląd na świat , dlatego ze pewnie jeszcze mało widziała i poza obręb pewnego obszaru się nie rusza... czeka tam zło i zgorszenie pod każda postacią Weź się kobieto za siebie bo jeszcze jak mnie mam ze 30 lat i zaczniesz już tylko z okna na swoje podwórko wypatrywać i prowadzić dziennik obecności |
|
|
|
|
Szczerze? Brocha mnie kto jak się nosi... Skupiam się na swojej d....
Osobiście ubieram się tak jak jest mi wygodne i w czym się dobrze czuję. Nie lubię nosić stanika i bardzo często go też nie zakładam. Piersi mam małe, ładne, więc dlaczego miałabym tego też nie robić? Brocha mnie to też jak jestem odbierana przez innych, np. w knajpie, na imprezie... Resume: Niech się każdy zajmie swoją d....a zwłaszcza "swiętojebliwi"...bo takich tu nie brakuje. Miłej soboty. Jestem Kobietą niczyjego serca...za silna by być z kimś, za słaba by być samą, za wybredna by brać to co od ręki mi dają... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Ukrainiec Fiedia nosi onuce /DO PÓŁBUTÓW/i wydaje mu się że jest trendy.W skarpecie nosi zarobiona kasę. No coś ty?Oj musi ci ojciec przetrzepać skóre Potrzepać to sobie możesz Ty Fiodor.Przez skarpetke tzw stopke.Bedzie i estetycznie i higienicznie.A onucki zachowaj zamiast chusteczek do nosa.To takie trendy na UPAinie.Kup sobie podkolanowki Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
CYTAT Szczerze? Brocha mnie kto jak się nosi... Skupiam się na swojej d.... Osobiście ubieram się tak jak jest mi wygodne i w czym się dobrze czuję. Nie lubię nosić stanika i bardzo często go też nie zakładam. Piersi mam małe, ładne, więc dlaczego miałabym tego też nie robić? Brocha mnie to też jak jestem odbierana przez innych, np. w knajpie, na imprezie... Resume: Niech się każdy zajmie swoją d....a zwłaszcza "swiętojebliwi"...bo takich tu nie brakuje. Miłej soboty. I to jest bardzo pozytywne podejście. "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Ukrainiec Fiedia nosi onuce /DO PÓŁBUTÓW/i wydaje mu się że jest trendy.W skarpecie nosi zarobiona kasę. No coś ty?Oj musi ci ojciec przetrzepać skóre Potrzepać to sobie możesz Ty Fiodor.Przez skarpetke tzw stopke.Bedzie i estetycznie i higienicznie.A onucki zachowaj zamiast chusteczek do nosa.To takie trendy na UPAinie.Kup sobie podkolanowki No cóż ci rzec błaźnie forumowy,pisz i wystawiaj dalej świadectwo swojej prostocie.Jest ubaw z ciebie "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Prosze pisac na temat o skarpetkach+stopkach.Temat jest inny.O blaznach możesz sobie zalozyc nowy temat.
Wysmiewac mnie zaczales pierwszy i to bez powodu z mojej strony. Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
CYTAT Prosze pisac na temat o skarpetkach+stopkach.Temat jest inny.O blaznach możesz sobie zalozyc nowy temat. Wysmiewac mnie zaczales pierwszy i to bez powodu z mojej strony. Oj biedactwo,ja wyśmiewam twoją głupotę i to co prezentujesz.Dziecko czy ty musisz reagować inwektywami jak coś idzie nie po twojej myśli?Zachowujesz się jak gówniarz w piaskownicy,tym samym wystawiasz sobie świadectwo.Myślisz że ktoś tego nie widzi? "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Temat jest o skarpetkach a ty sam piszesz o onucach jakiegoś Fiedi.Masz jakieś rozdwojenie jaźni czy jak głupie?
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
CYTAT Temat jest o skarpetkach a ty sam piszesz o onucach jakiegoś Fiedi.Masz jakieś rozdwojenie jaźni czy jak głupie? Piszę o twoich onucach Hryciu a w skarpetce trzymasz "ojro"zarobione w Polsce.Wszystko w temacie i prawda o tobie dziadku.Zmień małe skarpetki na podkolanówki to będziesz miał wieksza sakiewkę.Nie pisze o twoich sino-żóltych gaciach z tryzubem bo sa niezmieniane od miesiąca i smród od nich wali na całe forumA MOŻE TO ONUCE?nIE NOŚ ONUC TYLKO SKARPETY FIODOR>To niemodne Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
Nawet nie wiem co napisać,ale ty pisz i ośmieszaj się dalej.Dzięki temu na jaki temat teraz się nie wypowiesz to będziesz już traktowany niepoważnie,no więc dawaj dalej
"Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Z głodnym się nie najesz a z błaznem w onucach nie nagadasz.Zmień onuce na skarpetki.Będziesz miał się czym narkotyzowaćTylko długie kup sobie,zeby twoich kostek koloru ziemi nie było widac
Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
Aaaa tam - chcą niech noszą.
Nie widzę w tym nic złego. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
Oczywiście, niech każdy nosi co chce, ale tez musi sobie zdawać sprawę z tego jak jest odbierany przez innych.
Oczywiście nie ma nic złego w tym, że facet założy skarpety stopki, obcisłe spodnie, tzw. rurki, dziwaczne buty, czy ma stylizowaną fryzurę, tylko do jakiego momentu jest to jeszcze normalne ... Tu nie chodzi tylko o te skarpety, ale o ogólnie cały styl ubierania się niby nowoczesnych facetów na kobieca modę! "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Wtedy to już nie jest facet.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
w okolicach 2000r chodziliśmy ze znajomymi na dyskoteki, było ich mnóstwo praktycznie w każdej miejscowości.
Uatrakcyjnieniem imprezy było "obić skejta" nie biliśmy ich brutalnie, zaciskaliśmy pas spodni w kolanach żeby miał naprawde nisko krok i kazaliśmy uciekać. Jak miał pasek w kolanach a krok w kostkach sam mógł dojść do wniosku, że nie tak się spodnie nosi. Nie chciałbym podpuszczać tej bardziej normalnej młodzieży ale takim facetom jak ze zdjęcia powyżej także powinno się jakoś pomóc |
|
|
|
|
Spodnie nie dla dziewczyn!! niech chodzą w sukniach jak w 18 wieku!!
|
|
|
|
|
CYTAT w okolicach 2000r chodziliśmy ze znajomymi na dyskoteki, było ich mnóstwo praktycznie w każdej miejscowości. a pier lę aleś ty odwaRZny.W kilku na jednego?NIE BALIŚCIE SIĘ?
Uatrakcyjnieniem imprezy było "obić skejta" nie biliśmy ich brutalnie, zaciskaliśmy pas spodni w kolanach żeby miał naprawde nisko krok i kazaliśmy uciekać. Jak miał pasek w kolanach a krok w kostkach sam mógł dojść do wniosku, że nie tak się spodnie nosi. Nie chciałbym podpuszczać tej bardziej normalnej młodzieży ale takim facetom jak ze zdjęcia powyżej także powinno się jakoś pomóc |
|
|
|
|
CYTAT Spodnie nie dla dziewczyn!! niech chodzą w sukniach jak w 18 wieku!! W spodniach chodzą tylko barbarzyńcy!A najśmieszniejsze jest to że na temat ubiorów najgłośniej grzmią faceci w koronkowych sukienkach
|
|
|
|
|
CYTAT Wtedy to już nie jest facet. To mówisz pan że Ludwik XIVnie był mężczyzną?
|
|
|
|
|
CYTAT Oczywiście, niech każdy nosi co chce, ale tez musi sobie zdawać sprawę z tego jak jest odbierany przez innych. Bądź słowny wybij klechów,sam się powieś i będzie po kłopocie i temacie.
Oczywiście nie ma nic złego w tym, że facet założy skarpety stopki, obcisłe spodnie, tzw. rurki, dziwaczne buty, czy ma stylizowaną fryzurę, tylko do jakiego momentu jest to jeszcze normalne ... Tu nie chodzi tylko o te skarpety, ale o ogólnie cały styl ubierania się niby nowoczesnych facetów na kobieca modę! |
|
|
|
|
CYTAT Oczywiście, niech każdy nosi co chce, ale tez musi sobie zdawać sprawę z tego jak jest odbierany przez innych. Ja bym jeszcze dodał /Oni się myją co najmniej raz w tygodniu a zwyczaj ten pochodzi od wikingów/przypadek?
Oczywiście nie ma nic złego w tym, że facet założy skarpety stopki, obcisłe spodnie, tzw. rurki, dziwaczne buty, czy ma stylizowaną fryzurę, tylko do jakiego momentu jest to jeszcze normalne ... Tu nie chodzi tylko o te skarpety, ale o ogólnie cały styl ubierania się niby nowoczesnych facetów na kobieca modę! |
|
|
|
|
CYTAT Oczywiście, niech każdy nosi co chce, ale tez musi sobie zdawać sprawę z tego jak jest odbierany przez innych. Oczywiście nie ma nic złego w tym, że facet założy skarpety stopki, obcisłe spodnie, tzw. rurki, dziwaczne buty, czy ma stylizowaną fryzurę, tylko do jakiego momentu jest to jeszcze normalne ... Witam Lubicie się wtrącać w cudze życie, co???? Dezerter - Szara rzeczywistość - tekst z początku lat 80-tych XX wieku..... I dalej po 30-tu latach bez zmian... Nie potrzebuję was, chcę być sam Zostawcie mnie - odczepcie się! Mam to co mam, chcę czego chcę Zostawcie mnie - odczepcie się! Nie myślę tak jak wy, jestem inny niż wy Nic mnie nie obchodzą, wasze myśli i sny Szara rzeczywistość, wasza rzeczywistość Nie obchodzi mnie, odczepcie się! Nic mnie nie obchodzi co o mnie myślicie Odczepcie się! Chcę mieć własne życie Zostawcie mnie samego, bez waszych głupich rad Nie zrobię wam nic złego, po prostu chcę być sam! Chcę być sam! Chcę być sam! Zostawcie mnie Odczepcie się! https://www.youtu(...)ln7JE4BU Pozdrawiam |
|
|
|
|
rsta i inne poje- y najstarsze graficzne przedstawienie pięściarzy /tego tak KOBIECEGO sportu/wydrapiemy z fresku czy wzorem innych, ale jakże wam podobnych nawiedzonych wysadzimy w powietrze?Co zrobimy z narracją Persów podającą /Że Cioty Spartanie przed bitwą UKŁADALI SOBIE WŁOSY?
|
|
|
|
|
CYTAT Spodnie nie dla dziewczyn!! niech chodzą w sukniach jak w 18 wieku!! Jak tak tęsknisz przenieś się do jakiegoś islamskiego kraju. Twoje oczekiwania zostaną zaspokojone. Krzysiu - a głowa cię nie boli? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|