|
|
|
CYTAT rsta i inne poje- y najstarsze graficzne przedstawienie pięściarzy /tego tak KOBIECEGO sportu/wydrapiemy z fresku czy wzorem innych, ale jakże wam podobnych nawiedzonych wysadzimy w powietrze?Co zrobimy z narracją Persów podającą /Że Cioty Spartanie przed bitwą UKŁADALI SOBIE WŁOSY? Czy tylko ciotowaci walczyli w szeregach Sparty?"Oni jak zwykle atakowali odtylcowo lub na tylkach w krótkich skarpetkach.Czy Ty Krzysiu jesteś kolega Lichwiarza pseudo Lewatywa Moderowano przez: magpie Proszę o zachowanie kultury języka. Przypominam regulamin:
2. Zabronione jest w szczególności publikowanie: 2.1. treści o charakterze obraźliwym, naruszających obowiązujące ogólnie przyjęte normy etyczne 2.2. treści ironizujących, prześmiewczych lub złośliwych, stanowiących przejaw braku szacunku Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
CYTAT Niektórym może się wydawać, że są modni i świetnie wyglądają. Niech się dowiedzą, że dla niektórych to wygląda paskudnie. Ale zdajesz sobie sprawę, że oni mają na Twoje zdanie tak wyrąbane, jak Ty na innych? Powiedz mi, dlaczego ktoś ma się liczyć z Twoim zdaniem, skoro jesteś doskonałym przykładem osobnika, nieliczącego się z nikim, nie szanującego zdania i odmienności innych ... ?! CYTAT Oczywiście, niech każdy nosi co chce, ale tez musi sobie zdawać sprawę z tego jak jest odbierany przez innych. A Ty zdajesz sobie sprawę jak jesteś odbierany? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Niektórym może się wydawać, że są modni i świetnie wyglądają. Niech się dowiedzą, że dla niektórych to wygląda paskudnie. Ale zdajesz sobie sprawę, że oni mają na Twoje zdanie tak wyrąbane, jak Ty na innych? Powiedz mi, dlaczego ktoś ma się liczyć z Twoim zdaniem, skoro jesteś doskonałym przykładem osobnika, nieliczącego się z nikim, nie szanującego zdania i odmienności innych ... ?! CYTAT Oczywiście, niech każdy nosi co chce, ale tez musi sobie zdawać sprawę z tego jak jest odbierany przez innych. A Ty zdajesz sobie sprawę jak jesteś odbierany? Witam W samo sedno!!!! Pozdrawiam |
|
|
|
|
Każdego człowieka staram się szanować, co nie znaczy, że nie mogę mu zwrócić uwagi.
Mody i kultury nie powstrzymam, ale swoją opinie mam prawo wyrazić. Jak odbierają mnie inni? Jedni pewnie dobrze, inni pewnie źle. Tych co źle pewnie jest więcej. Trudno. Ale nie będę dla popularności szedł z modą i kulturą, która zmierza w dziwnym, nieokreślonym kierunku. A może określonym? gender ... "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Kiedyś mawiano, miej swój styl
Teraz bądź modny |
|
|
|
|
Małpowanie innych zwane przez niektórych byciem modnym nie wszystkim się podoba.Moda ostatnio skręca w kierunku unisex i obawiam się że niezadługo zobaczymy kobiety w męskich typowo ubiorach a mężczyzn/nie wszystkich/w damskich.Skarpety do kostek to dobre dla kilkuletnich chłopczyków a nie dla mężczyzn.
Kocham Jedrule i jego kulture |
|
|
|
|
https://youtu.be/20d-J-JdRso A co sadzicie o tym ?
|
|
|
|
|
Dla mnie niech sobie noszą. Najbardziej żałosne są osoby, które czymś takim się przejmują, nie mając swojego życia, czepiają się innych za wygląd. Dość prymitywne zachowanie. Dopóki ktoś nie robi innym krzywdy, to jest mi naprawdę obojętny.
|
|
|
|
|
A kto pamięta śmieszną modę na okulary szerokie po bokach?
Ludzie wyglądali jak konie zaprzężone do dorożek. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT (tektura) Dla mnie niech sobie noszą. Najbardziej żałosne są osoby, które czymś takim się przejmują, nie mając swojego życia, czepiają się innych za wygląd. Dość prymitywne zachowanie. Dopóki ktoś nie robi innym krzywdy, to jest mi naprawdę obojętny. a tak można chodzić? "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Można.
|
|
|
|
|
Potwierdzam. Skarpety do sandałów są OK.
|
|
|
|
|
CYTAT a tak można chodzić? A dlaczego nie? Oczywiście, ze można. Nikogo tym nie obraża, skoro ktoś ma taki styl i mu w tym wygodnie, to droga wolna. |
|
|
|
|
To dlaczego tacy faceci są przez innych (szczególnie przez kobiety) krytykowani i wyśmiewani?
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
CYTAT To dlaczego tacy faceci są przez innych (szczególnie przez kobiety) krytykowani i wyśmiewani? Bo często taki ubiór wchodzi w korelację z zachowaniem, które jest, kolokwialnie mówiąc, januszowe. Skądś się ten stereotyp musiał wziąć. W każdym innym przypadku krytykujący mają problem sami ze sobą. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT To dlaczego tacy faceci są przez innych (szczególnie przez kobiety) krytykowani i wyśmiewani? Bo często taki ubiór wchodzi w korelację z zachowaniem, które jest, kolokwialnie mówiąc, januszowe. Skądś się ten stereotyp musiał wziąć. W każdym innym przypadku krytykujący mają problem sami ze sobą. Dokładnie. I tak samo gołe kostki i stawy na wierzchu (najczęsciej dziewczyny) przy temperaturze otoczenia około 7 stopni C tak samo wchodzi w korelację z zachowaniem które jest kolokwialnie mówiąc niemądre. A mówiąc szczerze pretensjonalne i infantylne. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT To dlaczego tacy faceci są przez innych (szczególnie przez kobiety) krytykowani i wyśmiewani? Bo często taki ubiór wchodzi w korelację z zachowaniem, które jest, kolokwialnie mówiąc, januszowe. Skądś się ten stereotyp musiał wziąć. W każdym innym przypadku krytykujący mają problem sami ze sobą. No widzisz? i sama sobie odpowiedziałaś Jak Kali zwraca uwagę, to jest dobrze, ale jak Kalemu zwrócić uwagę, to jest źle... Zobacz jak sama oceniasz człowieka po jego wyglądzie. Wystarczy zamienić się tylko rolami i w miejsce skarpet do sandałów wstawić skarpety do kostek. I zobacz co wychodzi? "Bo często taki ubiór wchodzi w korelację z zachowaniem, które jest, kolokwialnie mówiąc, zniewieściałe. Skądś się ten stereotyp musiał wziąć. W każdym innym przypadku krytykujący mają problem sami ze sobą." Czy ja tak nie mam prawa uważać? "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Idź się RSTa pomódl za skarpety
|
|
|
|
|
CYTAT Idź się RSTa pomódl za skarpety bo zacząłem mieć rację, to mnie odsyłasz? chcesz mnie uciszyć, bo przedstawiam logiczne myślenie? "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Czortunio właśnie tyle ma do powiedzenia.
To musiał być straszny wysiłek intelektualny. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Idź się RSTa pomódl za skarpety bo zacząłem mieć rację, to mnie odsyłasz? chcesz mnie uciszyć, bo przedstawiam logiczne myślenie? Odsyłam Cię, żebyś skończył pisać to bezsensowne dyrdymały. Może Cię coś oświeci, a może kogoś Proszę nie powołuj się na logikę, bo masz z nią wyjątkowo mało wspólnego ... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Idź się RSTa pomódl za skarpety bo zacząłem mieć rację, to mnie odsyłasz? chcesz mnie uciszyć, bo przedstawiam logiczne myślenie? Odsyłam Cię, żebyś skończył pisać to bezsensowne dyrdymały. Może Cię coś oświeci, a może kogoś Proszę nie powołuj się na logikę, bo masz z nią wyjątkowo mało wspólnego ... To po co je czytasz? i jeszcze dogłębnie analizujesz ... skoro nie potrafisz wysnuć logicznych wniosków ... "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
Mnie nie brzydzą.
|
|
|
|
|
Skarpety w sandałach wyglądają przekomicznie i poprostu nie pasują.Gdzie jest logika przy 30 stopniach zakladac skarpety do sandalów? A najzabawniejsze są białe skarpetki, i jeszcze jedno skarpetki zabawnie wyglądają nawet w normalnych butach, ale podciagniete jak najwyżej
|
|
|
|
|
CYTAT Skarpety w sandałach wyglądają przekomicznie i poprostu nie pasują.Gdzie jest logika przy 30 stopniach zakladac skarpety do sandalów? A najzabawniejsze są białe skarpetki, i jeszcze jedno skarpetki zabawnie wyglądają nawet w normalnych butach, ale podciagniete jak najwyżej Powtórzę: Jak Kali zwraca uwagę, to jest dobrze, ale jak Kalemu zwrócić uwagę, to jest źle... Zobacz jak oceniasz człowieka po jego wyglądzie. Znów wystarczy zamienić się skarpetami do sandałów ze skarpetami do kostek. "Skarpety do kostek u facetów wyglądają przekomicznie i poprostu nie pasują.Gdzie jest logika przy 5 stopniach zakladac skarpety do kostek? A najzabawniejsze są skarpetki tzw. niskie stopki, i jeszcze jedno takie skarpetki zabawnie wyglądają jak się chodzi w normalnych butach, ale ściągnie się je u kogoś w mieszkaniu " "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|