|
|
|
Witam
Jakie strony lub grupy na facebooku polecicie mi z darmowymi ebookami. Gdzie można ściągnąć całą książkę (kryminał, obyczajowa itd.) nie rejestrując się, nie płacąc i nie dając się nabrać na jakieś haczyki czy gwiazdki w regulaminach itd. Dzięki za pomoc >><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
>><> ----> Szczęście to jedyna rzecz, która się mnoży, jeśli się ją dzieli <---- <><< |
|
|
|
|
http://wolnelektury.pl
A psychopath is better than no path |
|
|
|
|
Poszukaj w chomikach.
Co prawda trzeba się zarejestrować i zapłacić za transfer, ale większe szanse że znajdziesz coś interesującego. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
mirek777 - Ty katoliku pouczający innych jak mają żyć i co robić - chomikowe e-booki polecasz?
|
|
|
|
|
Tak czortuniu - autorytecie. Nie wszystko co tam jest jest kradzione. To nie torrenty.
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
mirku - wstydź się!
Twój forumowy kolega, taki oto cytat ma w swojej sygnaturce: CYTAT "Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) A Ty mówisz, że na chomiku nie wszystko jest kradzione Mózgu nie masz? |
|
|
|
|
Doci.pl - trzeba sie zarejestrowac, ale za free.
Mireczek 3x7 jest z tego lepszego sortu. To wszystko tlumaczy. |
|
|
|
|
Andzin (alter ego andrzejka) co wniosłeś do tematu?
czortunio - czy pomogłeś w jakikolwiek sposób osobie która założyła temat? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Andzin (alter ego andrzejka) co wniosłeś do tematu? czortunio - czy pomogłeś w jakikolwiek sposób osobie która założyła temat? Ty jakis ograniczony? Wzrok siada czy widzisz tylko to co chcesz? Nie widac adresu strony ktory podalem? |
|
|
|
|
Znajomy kiedyś polecił mi aplikacje z ebookami ze sklepu play LEGIMI
Ja też mam wrażenie, że mirek widzi wybiórczo- szczególnie poczynania ugrupowań politycznych |
|
|
|
|
CYTAT Andzin (alter ego andrzejka) co wniosłeś do tematu? czortunio - czy pomogłeś w jakikolwiek sposób osobie która założyła temat? Tak, ostrzegłem autora przed złem, które Ty katoliczku, umoralniający, upominający, pouczający innych jak mają żyć i co mają robić, promujesz! Zgrzeszyłby za Twoja poradą! Brzydzi mnie taka dwulicowość |
|
|
|
|
Masz rację alter ego andrzejka - tego nie zauważyłem.
Czortunio żal mi takich jak ty. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Witam Jakie strony lub grupy na facebooku polecicie mi z darmowymi ebookami. Gdzie można ściągnąć całą książkę (kryminał, obyczajowa itd.) nie rejestrując się, nie płacąc i nie dając się nabrać na jakieś haczyki czy gwiazdki w regulaminach itd. Dzięki za pomoc Gdybyś na podanych przez innych stronach nie znalazła darmowej wersji książki, a nie chciałabyś kraść z chomika lub innych "darmowych" portali, to polecam wyszukiwarkę https://ebooki.swiatczytnikow.pl/ Przeszukuje 32 portale sprzedające ebooki i pokazuje cenę książki w każdym z nich. |
|
|
|
|
Co prawda trzeba mieć konto, no ale freedisc.pl to kopalnia ebooków ;)
|
|