|
|
|
Drożej to by było jakby PO euro wprowadziło
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Bo to wina Piiiissssuuuu Odnoszę wrażenie, że grupa desperatów jest w stanie zrzucić winę na PiS za wszystko co się złego dzieje wokół nas.... Przypomnij sobie siebie za czasów rządu PO No i....? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
inflacja inflacja... ale jak producent ma mozliwosc sprzedac swoj towar za granice , za 50% wiecej tego co bierze w pl , to nie dziwmy sie ze sprzeda za granice a w kraju pojda ceny , bo podaz bedzie mniejsza od popytu
To nie wina Pisu czy PO to mozliwosc wiekszego zarobku |
|
|
|
|
Jak jest mała podaż i jest na czym zarobić, to za chwilę znajdzie się ktoś, kto założy firmę i załata tą dziurę.
|
|
|
|
W Hamburgu można kupić hamburgera za 1 Euro (4,23 zł). |
|
|
|
|
CYTAT Ceny paliw również skaczą w górę. Będzie tylko drożej i gorzej tak naprawdę. No kto jak kto! Ale Ty się nie powinieneś wypowiadać o cenach paliw. Przecież na własną prośbę tankowałeś najdroższe paliwo Nie wiem jak jest teraz? Więc komu jak komu, ale Tobie to lotto po ile jest paliwo! |
|
|
|
|
Te wszystkie wypowiedzi geostrategow odnośnie kluczowej roli Iranu dla Ameryki. Arabia już jest podporządkowana Ameryce i co, wojna?
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Jak jest mała podaż i jest na czym zarobić, to za chwilę znajdzie się ktoś, kto założy firmę i załata tą dziurę. To załóż sobie firmę i wyprodukuj tyle masła żeby żeby zaspokoić popyt A później rywalizuj z innymi firmami jak rynek się nasyci Jak zrobisz to 3 miesiące to może zarobisz i zainwestuj A teraz przeczytaj sobie swojego posta i moja odpowdz A później zadaj sobie pytanie czy ja wiem o czym pisałam.... |
|