|
|
|
Zrobiliśmy nową galerię. Oto wersja testowa, wgrane na razie tylko niektóre zdjęcia z Bojanowa i Dni Miasta, prosimy o opinie, co zmienić.
zdjęcia moze dodawac KAZDY. wystarczy sie zalogowac i kliknac 'moje konto' - po lewej w menu ukaze sie pozycja 'galeria' zapraszamy do testowania ! http://stalowemiasto.pl/galeria_/galeria.php |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
stara galeria była o wiele lepsza i czytelniejsza i cos mi sie wydaje ze w starej galerii zdjecia byly ostrzejsze. Daje jej 3/10
|
|
|
|
|
gorszego dziadostwa sie nie dalo? 2/10
|
|
|
|
|
zamiast zabierac sie za galerie popraw moze wysylanie postow ;] o galerii napisalem 2 razy ale post sie nie pojawil nie sadze by ktos wymoderowal bo nikt tak szybki nie jest po prostu nie dochodza ;]
edit: fajnie ze to dotarlo dobrze ze wszystko jest razem i nie trzeba na nowo sie rejestrowac, jakbym zapragnal dodac zdjecie to mozna od reki ;] zle ze jak klika sie na kategorie to zawalane wszystko jest miniaturkami, przy 2 albumach jest ok ale jak bedzie wiecej to mlyn ;] jak dasz rade zrobic ostatnia dodana galerie w miniaturkach, a po kliknieciu w kategorie pojawia sie albumy bedzie to bardziej do strawienia ;] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
- jakosc powinna byc lepsza
- ilosc miniaturek rzeczywiscie byla za duza - zmniejszone. kolejne konkrety mile widziane P.S. w szczególności interesuja nas opinie o nawigacji przegladania konkretncych zdjec: np. http://stalo(...)=30&k=29 |
|
|
|
|
ta nawigacja ni troche mi sie nie widzi ;] wyglada to tak jakbys na sile chcial zmusic do ogladania zdjec i do zatrzymania sie chociaz na chwile :] pierwsze skojarzenie to niechciane zaslaniajace obraz reklamy ;p
lepsze by byly 2 proste przyciski jak w picasa :] iPhone 6 64GB Gold nowka sztuka w zafoliowanym pudelku, cena 2700 do negocjacji- wiadomosc pw |
|
|
|
|
a mi nie wyswietla w dużym formacie-tylko miniaturki!!!!!
BURN YOUR LOCAL CHURCH |
|
|
|
|
Invix, macie robaka w galerii !!!
Nie wycinaj lasów, bo może kiedyś będziesz partyzantem. |
|
|
|
|
Hehe, czyżby galeria też była na serwerze Interblocku ?
|
|