|
|
|
Dyrektorka szkoły podstawowej w Stalowej Woli zachęcała na Facebooku do dołączenia do ONR
Dołącz do Obozu Narodowo-Radykalnego! ONR Walczy! ONR Czuwa! ONR WIELKĄ POLSKĘ WYKUWA! - te hasła ze strony internetowej ONR zamieściła na swojej stronie dyrektorka Szkoły Podstawowej nr 11 w Stalowej Woli. Nie widzi w tym nic złego. Po rozmowie z nami usunęła jednak wpis. Profil jest prywatny, ale każdy może do niego zajrzeć. Joanna Niwierska od września jest dyrektorką Szkoły Podstawowej nr 11 w Stalowej Woli. Na FB występuje jako Asia Dżoana. Umieszcza tam swoje zdjęcia. Większość jej wpisów dotyczy odwołań do wydarzeń i postaci historycznych. Są memy z Łukaszem Cieplińskim, Witoldem Pileckim, kardynałem Stefanem Wyszyńskim. WSTYD I HAŃBA -NATYCHMIASTOWA DYMISJA !!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
hłe! hłe!
Akurat ją zwolnią Jeszcze nagrodę dostanie. A naród zapatrzony w pińcet+ i nic nie widzi więcej. |
|
|
|
|
Juz byla dyskusja na fb na jednym z fanpage'a stalowowolskich portali, jednak zwolennicy usuniecia dyrektor zostali zrownani z ziemia i komentarze zostaly usuniete, co wcale mnie nie dziwi. Teraz proste pytanie, jest to prywatny profil osoby, wiec w czym jest problem? Czy zamieszcza to ona na stronie szkoly? Zluzujcie troche bo straszenie prokuratura czy kuratorium jest raczej bezzasadne...
|
|
Dołączył: 28 Kwie 2013r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
Oby wiecej takich nauczycieli i pracownikow szkół a nie jakies emo-niewiadomo
|
|
|
|
|
CYTAT Dyrektorka szkoły podstawowej w Stalowej Woli zachęcała na Facebooku do dołączenia do ONR Dołącz do Obozu Narodowo-Radykalnego! ONR Walczy! ONR Czuwa! ONR WIELKĄ POLSKĘ WYKUWA! - te hasła ze strony internetowej ONR zamieściła na swojej stronie dyrektorka Szkoły Podstawowej nr 11 w Stalowej Woli. Nie widzi w tym nic złego. Po rozmowie z nami usunęła jednak wpis. Profil jest prywatny, ale każdy może do niego zajrzeć. Joanna Niwierska od września jest dyrektorką Szkoły Podstawowej nr 11 w Stalowej Woli. Na FB występuje jako Asia Dżoana. Umieszcza tam swoje zdjęcia. Większość jej wpisów dotyczy odwołań do wydarzeń i postaci historycznych. Są memy z Łukaszem Cieplińskim, Witoldem Pileckim, kardynałem Stefanem Wyszyńskim. WSTYD I HAŃBA -NATYCHMIASTOWA DYMISJA !!!!!!!!!!!! Po rozmowie z Wami ? http://rzeszow.wyborcza.pl/rzeszow/7,34962,22644395,dolacz-do-obozu-narodowo-radykalnego-to-wpis-z-profilu-dyrektorki.html?disableRedirects=true |
|
|
|
|
awans do warszawy kobieta ma murowany
|
|
|
|
|
CYTAT awans do warszawy kobieta ma murowany wcale sie nie zdziwie bo tam sama k... i złodziej |
|
|
|
|
CYTAT Juz byla dyskusja na fb na jednym z fanpage'a stalowowolskich portali, jednak zwolennicy usuniecia dyrektor zostali zrownani z ziemia i komentarze zostaly usuniete, co wcale mnie nie dziwi. Teraz proste pytanie, jest to prywatny profil osoby, wiec w czym jest problem? Czy zamieszcza to ona na stronie szkoly? Zluzujcie troche bo straszenie prokuratura czy kuratorium jest raczej bezzasadne... Mnie moi nauczyciele uczyli, że reprezentuje szkołę nie tylko w jej murach, ale przede wszystkim poza nimi. Czy coś się w tej kwestii zmieniło ? Czy może to nauczycieli i pracowników szkoły nie dotyczy ? |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT Juz byla dyskusja na fb na jednym z fanpage'a stalowowolskich portali, jednak zwolennicy usuniecia dyrektor zostali zrownani z ziemia i komentarze zostaly usuniete, co wcale mnie nie dziwi. Teraz proste pytanie, jest to prywatny profil osoby, wiec w czym jest problem? Czy zamieszcza to ona na stronie szkoly? Zluzujcie troche bo straszenie prokuratura czy kuratorium jest raczej bezzasadne... Już widzę reakcje gdyby dyrektor szkoły był gejem ;-) Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Juz byla dyskusja na fb na jednym z fanpage'a stalowowolskich portali, jednak zwolennicy usuniecia dyrektor zostali zrownani z ziemia i komentarze zostaly usuniete, co wcale mnie nie dziwi. Teraz proste pytanie, jest to prywatny profil osoby, wiec w czym jest problem? Czy zamieszcza to ona na stronie szkoly? Zluzujcie troche bo straszenie prokuratura czy kuratorium jest raczej bezzasadne... Mnie moi nauczyciele uczyli, że reprezentuje szkołę nie tylko w jej murach, ale przede wszystkim poza nimi. Czy coś się w tej kwestii zmieniło ? Czy może to nauczycieli i pracowników szkoły nie dotyczy ? Zaraz zaraz, czyli nie moze miec swoich pogladow? Musi isc z pradem wspolczesnej Europy? Przeciez nie reklamuje tego w szkole na plakatach. |
|
|
|
|
CYTAT Zaraz zaraz, czyli nie moze miec swoich pogladow? Musi isc z pradem wspolczesnej Europy? Przecież nie reklamuje tego w szkole na plakatach. Jeżeli tymi poglądami są idee totalitarne jakie prezentuje ONR to niech ma te poglądy, ale od wychowania dzieci się trzyma z daleka - bo to nie są idee, które w PL się dzieciom przekazuję. Poza tym jeżeli Pani nie idzie z prądem to dlaczego usunęła post z FB ? Mam nadzieję, że Pani popełniła tylko małe faux pas... |
|
|
|
|
A ja powtarzam, czy to bylo zamieszczone na stronie szkoly czy na jej prywatnym profilu? Czy ta "opozycja" szuka sensacji na sile?
|
|
|
|
|
CYTAT A ja powtarzam, czy to bylo zamieszczone na stronie szkoly czy na jej prywatnym profilu? Na jej publicznym profilu na FB. Taka odpowiedź Cię satysfakcjonuje? |
|
|
|
|
Uwazam, ze jest wiele innych stron gdzie dzieci sa bardziej narazone niz strona stowarzyszenia ONR-u
|
|
|
|
|
I co w związku z tym? Żonę bijesz, bo sąsiad swoją bije mocniej?
|
|
|
|
|
CYTAT ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, WSTYD I HAŃBA -NATYCHMIASTOWA DYMISJA !!!!!!!!!!!! HGW występując pod własnym nazwiskiem oficjalnie i praworządnie potwierdziła ze nie ma w tym nic zdrożnego. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Z tego co wiem to ONR jest legalną organizacją, wiec o co raban? Jak by nakłaniala do występowania w,szeregi KODu czy innego gówna to tez był by lament?
|
|
|
|
|
CYTAT Z tego co wiem to ONR jest legalną organizacją, wiec o co raban? Już niedługo. https://secure.avaaz.org/pl/petition/Poslowie_na_Sejm_Rzeczypospolitej_Delegalizacja_ONR A pani Asia Dżoana chyba już usunęła całe swoje konto na fejsie |
|
|
|
|
Powinni ja w[moderowano] Dyrektor, nauczyciel powinnien byc bez partyjny, a swoja poglady zostawic dla siebie, szkoda tylko z naszych podatkow jej placa .
Moderowano przez: magpie Proszę bez wulgaryzmów
|
|
|
|
|
CYTAT Dyrektorka szkoły podstawowej w Stalowej Woli zachęcała na Facebooku do dołączenia do ONR Dołącz do Obozu Narodowo-Radykalnego! ONR Walczy! ONR Czuwa! ONR WIELKĄ POLSKĘ WYKUWA! - te hasła ze strony internetowej ONR zamieściła na swojej stronie dyrektorka Szkoły Podstawowej nr 11 w Stalowej Woli. Nie widzi w tym nic złego. Po rozmowie z nami usunęła jednak wpis. Profil jest prywatny, ale każdy może do niego zajrzeć. Joanna Niwierska od września jest dyrektorką Szkoły Podstawowej nr 11 w Stalowej Woli. Na FB występuje jako Asia Dżoana. Umieszcza tam swoje zdjęcia. Większość jej wpisów dotyczy odwołań do wydarzeń i postaci historycznych. Są memy z Łukaszem Cieplińskim, Witoldem Pileckim, kardynałem Stefanem Wyszyńskim. WSTYD I HAŃBA -NATYCHMIASTOWA DYMISJA !!!!!!!!!!!! Mnie to nie przeszkadza, a ONR jest legalną organizacją, Pani dyrektor jeśli nawet coś tam napisała to z prywatnego profilu i po godzinach pracy. weź maść na bul du... |
|
|
|
|
A co to właściwie jest "Obóz Narodowo-Radykalny" ? |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT A ja powtarzam, czy to bylo zamieszczone na stronie szkoly czy na jej prywatnym profilu? Na jej publicznym profilu na FB. Taka odpowiedź Cię satysfakcjonuje? Nie ma czegoś takiego jak publiczny profil. Profil jest PRYWATNY, a kategoria może być "osoba publiczna", a tego nie było. Posty mogą być "publiczne" lub "prywatne" ale to nie zmienia, że na prywatnym profilu Tak więc nie kombinuj jak wyborcza... Rozumiem, że nie masz konta na fb, bo inaczej znałbyś regulamin przy zakładaniu profilu, ktory każdy zaznacza, iż go przeczytał. Reasumując odpowiedź jest: Informacja była zamieszczona na profilu prywatnym nie publicznym np szkoły |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT A ja powtarzam, czy to bylo zamieszczone na stronie szkoly czy na jej prywatnym profilu? Na jej publicznym profilu na FB. Taka odpowiedź Cię satysfakcjonuje? Nie ma czegoś takiego jak publiczny profil. Profil jest PRYWATNY, a kategoria może być "osoba publiczna", a tego nie było. Posty mogą być "publiczne" lub "prywatne" ale to nie zmienia, że na prywatnym profilu Tak więc nie kombinuj jak wyborcza... Rozumiem, że nie masz konta na fb, bo inaczej znałbyś regulamin przy zakładaniu profilu, ktory każdy zaznacza, iż go przeczytał. Reasumując odpowiedź jest: Informacja była zamieszczona na profilu prywatnym nie publicznym np szkoły Czepiasz się słówka. Post był publiczny - koniec tematu. Jakie to ma znaczenie czy ze zweryfikowanego konta czy nie ? Pani nie jest celebrytką, aby miała zweryfikowane konto przez FB. Poza tym nie zaprzecza przecież nigdzie, że to nie było jej konto. |
|
|
|
|
W sprawie zaangażowania na Ukrainie, dodam jeszcze - a jest to bardzo istotne - że jadący tam ochotnicy dostają stare karabiny typu AKM / AKMS, kalibru 7.62 x 39 mm. |
|
|
|
|
To nie czepianie się słówek, a fakty, których najwyraźniej nie rozumiesz i nie rozróżniasz pojęć od "prywatny" a "publiczny". Nikt nie neguje od początku co było na owym profilu prywatnym lecz jak widać Ty i inni chcieliby aby te słowa czy grafikę przykleić do oficjalnego stanowiska placówki co nie miało miejsca
|
|