|
|
|
CYTAT CYTAT Proszę o wypowiedź osób, które mają zamontowane okna z tej firmy u siebie w domu. Co możecie powiedzieć o firmie, montażu oraz o produkcie. Proszę o rzeczowe wypowiedzi. Jeśli była by możliwość obejrzenia montażu byłbym bardzo wdzięczny. Moderowano przez: magpie To nie dział reklamy. Zakładanie konta, by wyrazić opinię Moja wupowiedz została potraktowana jako spam - kryptoreklama i inny step bzdur - zapraszam do mnie na budoę - podałem adres email i podam go jeszcze raz gregkuras_(at)_gmail.com - nie podam telefonu prywatnego - sorki. Inwestycja - Pogwizdów - koło Rzeszowa, od strony Stalowej Woli. Okna zamontowane - niedłygo montują ROLETY ! Zapraszam wszystkich bo jestem z Bemaresu w ch... zadowolony. Chce ktoś zobaczyć montaż to zapraszam - dużo okien zamontowanych! w tyem HS z wyjściem na balkon bezprogowy - okna niestandardowe itp.. Nie chcie oglądać to przestańcie pisać, że to reklama... jestem z nich zadowolony to chciałem napisać szczerą opinię. Wygląda na to że HEJT jest traktowany powaznie - a dobra opinia jako SPAM lol .. Brawo dla admina tego forum bo bezstronność .. ! Pozdrawiam Grzegorz K. |
|