|
|
|
Witam serdecznir. Gdzie w Stalowej Woli kupię baterię prysznicową? Taką do wanny. Majster i Mrówke obskoczylam ale porazka. Prosze o poradę. Dziękuję 😃
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
DOM GAZ na Okulickiego vis a vis San Banku
|
|
|
|
|
Centrum 4
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Witam Gdzie w Stalowej Woli mogę znaleźć buty do piłki nożnej w rozmiarze dziecięcym? Maraton, VIVO odpada - brak rozmiarów. Jakieś pomysły? Oczywiście buty potrzebne na niedzielę. W grę wchodzą Tarnobrzeg, Sandomierz i okolice. Sklep z wyp. łazienek, Okulickiego 1, chyba Grażyna czy jakoś tak się zwie |
|
|
|
|
nestor blisko pks pod biedronką, solidne i porządne baterie
|
|
|
|
|
w domgazie zamawialem grohe
|
|
|
|
|
Groche czy sroche, czy 30zl czy 1300zl w środku i tak chińska głowica za 5,2zl na allegro... Znam się na tym ;)
|
|
|
|
|
chyba jednak nie dokonca choc moze cos w tej legendzie jest, na pewno przy niskich modelach. Pewnie "polski chinczyk" kosztujacy 100 zł niewiele rozni sie od jakiejs paskudy z grohe za 300 zł. A na pewno placenie za baterie po 3 czy 5 tys to szukanie jelenia z grubszym portfelem bo taka cena jest przewartościowana wielokrotnie. A w katalogach sa i baterie po 20 k
|
|
|
|
|
Kupiłem baterie w Dom Gaz . Czy tylko ja nie dostalem w pudelku uszczelek???
|
|
|
|
|
Giełda Sandomierz
|
|
|
|
|
Wszystkie te baterie również drogie są gówno warte. Nie nastawiaj się, że będą służyć latami. Tak się mówiło, że KFA to polska firma i robione u nas co również jest nieprawdą. Wszystko chińczyk, a najgorsze jest to, że kupisz drogą baterię a bebechy będą warte 5 zł. U mnie baterie KFA, po kilku latach wyblakła politura i zrobiły się paskudne.
Kup sobie baterię na allegro, w średniej cenie. W Stalowej zedrą z Ciebie skórę wciskając kit jakie to porządne baterie mają. Gobos |
|
|
|
|
nie wiem jak inne,ale z mrówki po miesiącu do wymiany!!!!!
|
|
|
|
|
Ja kupiłem w mediaexpert, ale trzeba zamówić przez internet bo w lokalnych salonach raczej nie ma na stanie.
Kupiłem prysznicową "średnia klasa w dobrej cenie" ;) działa bardzo dobrze a cena sporo niższa niż na Okulickiego (identyczny model OMNIRES ) |
|