|
|
|
Witam
Czy jest możliwość wypożyczenia wykrywacza metali na 1 h? Upadł mi łańcuszek gdzieś na podwórku i nie mogę go znaleźć w standardowy sposób. Prawdopodobnie go niechcący zadeptałem i teraz go nie zobaczę. Szukanie będzie szybkie, ponieważ znam w przybliżeniu miejsce gdzie wypadł. Proszę o informacje czy można taki sprzęt wypożyczyć, a może są osoby, które pomogły by w znalezieniu swoim sprzętem? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Wypożyczenie wykrywacza na godzinę to koszt 50-60 zł chętnych na taki zarobek możesz znając na forum internetowym tylko spiesz się bo od 1 stycznia 2018 zmienia się sprawo dla poszukiwaczy skarbów z wykroczenia na przestępstwo
|
|
|
|
|
Wykrywacz metali od nowego roku bedzie narzedziem przestepstwa,nowe stalinowskie prawo wchodzi.
|
|
|
|
|
Macie swoją lepsza zmiane
http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=123967 |
|
|
|
|
Do szukania swojego łańcuszka na swoim podwórku ustawa nie ma zastosowania .
|
|
|
|
|
chetnie pomoge a zainteresowanych w tym temacie zapraszam do poszukiwan czasem wybieram sie z wykrywka w teren
|
|
|
|
|
Ustawa ma zastosowanie nawet na swoim podwórku
I nie od stycznia tylko weszla juz we wrześniu. Fakt faktem ze za tydzień bedzie prawomocna Awwf |
|
|
|
|
Masz info na pw
|
|