|
|
|
Witam
Z racji tego, że dzisiaj mamy 24 grudnia, czyli Wigilię przypominam wszystkim, ze o 12-tej nasze zwierzątka móiwią ludzkim głosem..... Miałem raz zaszczyt dostąpić tego dobrodziejstwa i usłyszeć na własne uszy ludzki głos zwierzęcia..... Była to krasula mojej Ś.P. babci.... Był rok 1979, 1980, a może nawet 1981, ale raczej nie, bo ten kojarzy mi się z telerankiem, a raczej jego brakiem Czekałem, walcząc ze snem, aby w końcu usłyszeć, jak zwierzęta o północy mówią ludzkim głosem...... W końcu nadeszła wyczekiwana godzina.... Wyprosiłem, aby dziadek z ojcem poszli ze mną do obory pogadać z krasulą - kochaną naszą krówką..... Gdy byliśmy w stajni, dziadek trzymając flaszkę w dłoni zapytał.... - Polać ci??? Mu uuuuuu - odpowiedziała krasula...... - Ojciec ucieszył się, że to jego kolej Był już wystarczająco wyschnięty i przemarznięty, gdyż na dworze było z -17 stopni, a nie, jak dzisiaj + 8...... I w taki sposób dostąpiłem tego, nadprzyrodzonego zjawiska, jakim jest ludzka mowa zwierząt w wigilijną noc....... Dlatego nie możecie tracić wiary i próbujcie nawiązać dialog ze swoimi pupilami Jeśli komuś się uda, jak mi, to niech podzieli się swoja historią Pozdrawiam PS Zostało już tylko kilka minut... |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Więc może spędź je z rodziną?
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Więc może spędź je z rodziną? Rada poniewczasie "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
Dołączył: 20 Maja 2012r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Fiodor ten typ tak ma i jest niestety niereformowalny a jeden post więcej aby zaistnieć.
|
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
Może miał karę i szlaban na internet i nie mógł wcześniej napisać
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Więc może spędź je z rodziną? Rada poniewczasie Taaaa - wtedy, kiedy po Świętach zajrzałem do internetu Watsonie. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Więc może spędź je z rodziną? Rada poniewczasie Wiem - rada wtedy, kiedy po Świętach zajrzałem do internetu Watsonie. Jak to mówią-ale było już za późno "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Tak mi przykro.
Święta spędzam z rodziną. Nie w internecie. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Więc może spędź je z rodziną? Rada poniewczasie Taaaa - wtedy, kiedy po Świętach zajrzałem do internetu Watsonie. Mówiłem, miał szlaban. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|