|
|
|
Witam, czy jest ktoś (chodzi mi o kobiety) na forum, kto pracuje, a jest ubezpieczony w krus? chodzi mi o pracodawców, którzy zatrudniają takie osoby. Proszę o komentarze na temat!!!!! Jeśli nie masz wiedzy na ten temat, to proszę o nie wypowiadanie się.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
tez mnie to ciekawi bo chciałabym podjac prace a jestem ubezpieczona w krusie
|
|
|
|
|
Praca na umowę o pracę lub cywilno-prawną wyklucza ubezpieczenie w KRUS. Można to potwierdzic w krusie.
|
|
|
|
|
Tylko umowa zlecenie i to też do "jakiejś" kwoty. Do jakiej to musisz doczytać - chyba minimalnej.
|
|
|
|
|
umowa zlecenie tylko i zarobki nie moga przekroczyc 2000 tak wyczytałam
|
|
|
|
|
Tylko na umowę zlecenie nie może przekroczyć minimalnej krajowej. Umowa o pracę wyklucza ubezpieczenie w KRUS.
|
|
|
|
|
Czy jest tu jakaś kobieta, która pracuje, a jest ubezpieczona w KRUS? A może jest ktoś kto zrezygnował z ubezpieczenia w KRUS? Mam kilka pytań
|
|
|
|
|
CYTAT Czy jest tu jakaś kobieta, która pracuje, a jest ubezpieczona w KRUS? A może jest ktoś kto zrezygnował z ubezpieczenia w KRUS? Mam kilka pytań Stalowa Wola Kierownik: Grzegorz Męciński 37-450 Stalowa Wola ul. 1 Sierpnia 12 http://stalowemiasto.pl/ogloszenia/stalowa_wola/ogloszenia.php?mode=pokaz_ogloszenie&id=123967 |
|
|
|
|
Tyle to znalazłam, ale dzięki
|
|