|
|
|
Wiecie coś w temacie ? Nie chodzi o prowadzenie ciąży tylko wizytę ...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT Wiecie coś w temacie ? Nie chodzi o prowadzenie ciąży tylko wizytę ... Bardzo mocno NIE polecam Adamczyka. Nietrafna diagnoza, straszenie nowotworem, kierowanie na zbędny zabieg do Profamilii...Miałam tydzień z życia wyjęty przez tego pana. Na szczęście skonsultowałam moj problem u innego lekarza i okazał się łatwy do wyleczenia lekami. A nie operacją. Poza tym niemiły i mało kontaktowy. Napisałam obszerna opinie z wyjaśnieniem problemu na popularnym portalu, ale została usunięta |
|
|
|
|
teraz będą Cię straszyć, że hejtujesz,dobre imię itp.ale tak naprawdę pan lekarz,czy pan hydraulik,oboje są przecież tylko ludźmi,nie róbmy z ludzi równych i równiejszych,opinię można wyrazić o każdym na forum,przecież nikt tu raczej nie zmyśla,tylko pisze z własnego doświadczenia.
|
|
|
|
|
Nie zauwazylam by ktos hejtowal Pana hydraulika o nazwisku np Kowalski na forum. Ale non stop ktos wyciera buciory na nazwiskach lekarzy
Co wam sie ludzie dzieje??? Wy jestescie tacy super, z wami zawsze mozna sie dogadac? Ostatnio bylo napierdzielanie na innego lekarza teraz znajda sie tacy co powycieraja sobie buciory w nazwiska kolejnych |
|
|
|
|
Bo jak Ci nakapie pod zlewem, to świat się nie zawali, ale jak Ci zdrowie lub życie ktoś zrujnuje, to już jest problem ...
"Unikajcie wszystkiego, co ma choćby pozór zła" (1 Tes 5, 22) |
|
|
|
|
to po pierwsze,a po drugie ja wiele razy czytałam jak ludzie wyrażali złe opinie o różnych ekipach remontowych np.i jakoś nikt ich nie straszył,a lekarze tez powinni bardziej się starać i być milsi dla pacjentów, bogami nie są,a przysięga Hipokratesa powinna być ponad wszystko, a niestety bardzo często nie jest:(
|
|
|
|
|
Żaden
Anna C |
|
|
|
|
Adamczyk małomówny i nieprzystępny.Trzeba go ciągnąć za język żeby się czegokolwiek dowiedzieć..
|
|
|
|
|
i to jest totalnie bez sensu,to co lekarz łaskę robi, że powie pacjentce co jej dolega??nie rozumiem takich ludzi
|
|
|
|
|
Ja znowu pozwolę sobie wyrazić opinię o Micale. Byłam na 1 wizycie (ciążowa wizyta) prywatnie. Zostałam wypytana o swoje poglądy polityczne, opowiedział mi o sytuacji politycznej w Australii i pogadał o niczym. Niestety więcej się tam nie pojawiłam... Zupełnie mi się nie podobało. Paplał o byle czym a o swoim stanie nie dowiedziałam się zbyt wiele... Ale wiem, że ogólnie jest lubiany, sympatyczny. Natomiast mi jego styl "pracy" nie odpowiadał.
|
|
|
|
|
Ja natomiast do adamczyka nic nie mam. Bylem u niego z żona jak była taka potrzeba i owszem jest nieprzystępny, małomówny i gburowaty. To prawda. Ale moim zdaniem co z tego?? Z żoną byłem u 3 innych ginekologów swego czasu i jeśli chodzi o profesjonalizm to Adamczyk był najbardziej konkretny. Najdokładniej robił USG. Do USG zamieszczał cały protokół z opisem, na każde pytania odpowiadał konkretnie. U innych ginekologów oczywiście było miło, fajnie i przyjemnie ale moim zdaniem niefachowo. Dużo lania wody i mało konkretów. Do ginekologa w ciąży idzie się moim zdaniem po to aby się najwięcej dowiedzieć a nie być podtrzymywanym na duchu... albo po rozmowę o pierdołach.
|
|
|
|
|
no właśnie dowiedzieć!,a nie ciągnąć za język!
|
|
|
|
|
Chciałabym dowiedzieć się ile kosztuje usg polowkowe u dr Adamczyka. Macie jakieś aktualne informacje ? Opłaca się robic 3D czy niekoniecznie ?
Życie jest łatwiejsze niż się wydaje. Wystarczy godzić się z tym, co jest nie do przyjęcia, obywać się bez tego, co niezbędne i znosić rzeczy nie do zniesienia... |
|
|
|
|
Nikt nic nie wie ?
Życie jest łatwiejsze niż się wydaje. Wystarczy godzić się z tym, co jest nie do przyjęcia, obywać się bez tego, co niezbędne i znosić rzeczy nie do zniesienia... |
|
|
|
|
Zadzwoń do lekarza i zapytaj. Jaki problem? Nie masz telefonu?
|
|
|
|
|
CYTAT Zadzwoń do lekarza i zapytaj. Jaki problem? Nie masz telefonu? Twoja wypowiedź nie jest odpowiedzią na moje pytanie wiec uważam ją za zbędna Życie jest łatwiejsze niż się wydaje. Wystarczy godzić się z tym, co jest nie do przyjęcia, obywać się bez tego, co niezbędne i znosić rzeczy nie do zniesienia... |
|
|
|
|
średnio się opłaca bo nie jest najzdrowsze dla dziecka,ani niezbędne dla mamusi, także jak kto woli
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Zadzwoń do lekarza i zapytaj. Jaki problem? Nie masz telefonu? Twoja wypowiedź nie jest odpowiedzią na moje pytanie wiec uważam ją za zbędna Z takim podejściem , to prędzej urodzisz niż zrobisz to USG. To chciałam powiedzieć. |
|
|
|
|
CYTAT średnio się opłaca bo nie jest najzdrowsze dla dziecka,ani niezbędne dla mamusi, także jak kto woli Usg jest bezpieczne dla płodu |
|
|
|
|
Urodziłam 3 dzieci-porody odbierali raz Adamczyk-raz Micał-dla mnie obaj byli "przystępni"-a może nastawienie pacjentów jest niewłaściwe.
Moje ciąze był wysokiego ryzyka, a jednak mam 3 zdrowych dzieci |
|