|
|
|
Witam mozna w piwniczce brac na wynos ? (Zupy)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Można
|
|
|
|
|
czy jedzenie tam jest tak samo dobre jak pachnące?,jakie ceny i czy obiady rzeczywiście domowe?
|
|
|
|
|
Polenam Piwniczke na białych domach wszystko pyszne zwłaszcza pierogi☺
|
|
|
|
|
Pierogi 6zł rosół 3zł kompot 1zł
|
|
|
|
|
zajebista szama polecam
|
|
|
|
|
też polecam na białych domach. Większe i smaczniejsze pierogi, nikt nie oszczędza tam na produktach w przeciwieństwie do ....
Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|
|
|
|
A czy te piwniczki mają coś ze sobą wspólnego? Bywałem tylko w UM no i tam jest klasa, czy na białych podobnie?
|
|
|
|
|
kwestia gustu, ale moim zdaniem na bialych jest lepiej, polecam spróbować
Grabież legalna może przejawiać się na tysiąc sposobów, stąd nieskończona liczba jej przejawów: cła, ochrona rynku, dotacje, subwencje, preferencje, progresywny podatek dochodowy, bezpłatna oświata, prawo do pracy, prawo do zysków, prawo do płacy, prawo do opieki społecznej, prawo do środków produkcji, bezpłatny kredyt itd., itd. Wszystkie te przejawy – połączone tym, co dla nich wspólne, czyli usankcjonowaną grabieżą – noszą nazwę socjalizmu. |
|
|
|
|
Można też wykupić miesięczny abonament .
|
|
|
|
|
Mogli by jeszcze dowozić.
|
|
|
|
|
CYTAT A czy te piwniczki mają coś ze sobą wspólnego? Bywałem tylko w UM no i tam jest klasa, czy na białych podobnie? Dobre pytanie też się nad tym zastanawiałem. Klasa jest na białych, pod względem estetycznym jak i gastronomicznym. |
|
|
|
|
Osobiście lepiej mi smakuje na białych domach. Kwestia gustu. Polskie pyszne jedzonko, kebaby itp schodzą na dalszy plan.
|
|
|
|
|
CYTAT A czy te piwniczki mają coś ze sobą wspólnego? Bywałem tylko w UM no i tam jest klasa, czy na białych podobnie? Z tego co wiem, to jedna restauracja z dwoma lokalami. Zresztą piergi ruskie są tak samo dobre w jednym jak i w drugim lokalu. Ceny chyba też takie same. |
|
|
|
|
CYTAT (Ja_30) Zresztą piergi ruskie są tak samo dobre w jednym jak i w drugim lokalu. Ceny chyba też takie same. Ale pierogi staropolskie dużo lepsze na białych. Generalnie na białych Panie gotują lepiej - ktoś tam na kuchni ma bardzo dobre wyczucie smaku Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
Jedzenie pierwsza klasa.
Lokale łączy nazwa, ale właścicieli jest 2 Ta na białych ma stronę na FB: https://www.facebook.com/Piwniczka2/ |
|
|
|
|
też polecam-zwłaszcza mąż, gdy jestem w doelgcji tam się stołuje
|
|
|
|
|
CYTAT A czy te piwniczki mają coś ze sobą wspólnego? Bywałem tylko w UM no i tam jest klasa, czy na białych podobnie? Jedną ma ojciec,drugą córka
|
|
|
|
|
Macie gdzies menu tej na bialych
|
|
|
|
|
CYTAT Macie gdzies menu tej na bialych Wystarczy wpisać w Google i jest wszystko "Jeden tam tylko jest porządny człowiek:prokurator;ale i ten,prawdę mówiąc,świnia"-Mikołaj Gogol |
|
|
|
|
Czemu nazywacie ten lokal restauracją? he he
|
|
|
|
|
Tylko jedna osoba nazwała ten lokal restauracją więc nie przesadzaj. A poza tym w barach Piwniczka i Piwniczka 2 jedzenie jest smaczniejsze niż w niejednej restauracji
Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|