|
|
|
A jak niby coś rozmieścić w 45 m , to mieszkanie dla 2 osób a nie rodziny 2+2 😆
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
A tak na marginesie to czy gdzieś były podane jakie są mieszkania tzn ile metrów albo jakieś rzuty bo ja jedyną informację jaką posiadam to że są od 40 do 110 , a kazali podawać jakie my chcemy mieszkanie , więc miałem wróżyć z fusów jakie mieszkania są dostępne czy co ? Podałem na pałę 70 m , 3 pokoje i niby staram się o większe ale ile ma ono metrów to do dziś nie wiem
|
|
|
|
|
dlatego wnioskowaliśmy o 52,55. A mieszkanie 46,77 nie jest kawalerką, jest dla trzech osób moim zdaniem. Jedna sypialnia + jeden salon łączony z kuchnią. Uważam że na upartego w przestrzeni takiej można wychować dwójkę dzieci, ale brakuje mi jednego okna, jak domontować okno, żeby jedno dziecko nie mieszkało w norze bez światła? Chętnie przyjmę jakiś pomysł
|
|
|
|
|
Dawno temu były podane jakie będą mieszkania 52 56 100 m chyba i 40 czy 40 parę i plus jakieś dla niepełnosprawnych nie pamiętam jakie wymiary miało ale szersze wszystko było na planach i łazienka większa.
|
|
|
|
|
To bez sensu. Powinni zrobic takie mieszkanie zeby ludziom zylo sie wygodniej. A nie 40 kilka metrow...mnie opcja salon z kuchnia nawet sie podoba ale do tego musza byc dwa pokoje bo nie wyobrazam sobie spac w salonie z zona zeby dziecku oddac pokoj. Ciasnota
|
|
|
|
|
własnie obejrzałam program na telewizji lokalnej o tych mieszkaniach, śmieje się do tej pory... Mieszkanie, za Wasze pieniadze było narzucone przez komisję, wy czekacie na listy, tymczasem okazuje się, że juz ludzie byli ogladac te mieszkania z przydziału (pewnie jeszcze nie wszyscy) i ci co ogladali wzięli, więc nie liczcie na to, że sie ktoś wycofa...
Ale co mnie mega rozbawiło. Mieszkaniec będzie miał obowiązek do pół roku zrobić w nim remont buahahahahah... A później co? z policją przyjdą? no ludzie jaja jakies.. dalej chcecie tam mieszkać? Nie dośc ze walka o te mieszkania, gołe ściany bez białej armatury, wszystko tzreba od nowa robic, nie dośc, że ktoś narzuca za wasza kase co i jak to jeszcze mowi wam do kiedy macie remont zrobic .. coś jeszcze mi umknęło? no szok |
|
|
|
|
Tia jasne wykończone czy może muszą lokatorzy tam mieszkać?
Bo każdy wykończenie może rozumieć inaczej, np ja bym pomalował tynk na ścianach surowych powiesił żarówkę , na beton dywan i powiedział ze wykończyłem bo taką miałem wizje , więc wykończenie nie jest możliwe do zweryfikowania. |
|
|
|
|
A ludzie byli oglądać no bo przecież już przydziały były na mniejsze mieszkania , wiec czemu mieli by nie oglądać? A po co komuś biała armatura? Żeby na start demontować , chyba pierwsze płytki a potem armatura. Stan deweloperski obejmuje rozprowadzenie wszystkich instalacji, ale bez ich zakończenia odpowiednią armaturą sanitarną czy elektryczną
|
|
|
|
|
Był ktoś tu z forum oglądać te mieszkanie co niby zostało mu przydzielone? Można w ogóle? Z tego co się dowiedziałam trzeba się decydować na podstawie zdjęcia
|
|
|
|
|
CYTAT Był ktoś tu z forum oglądać te mieszkanie co niby zostało mu przydzielone? Można w ogóle? Z tego co się dowiedziałam trzeba się decydować na podstawie zdjęcia Nie można zobaczyć ale dostaje się rzut mieszkania z góry z rozpiską powierzchni poszczególnych pomieszczeń |
|
|
|
|
A no właśnie dziękuję, tak myślałam, tylko wiadomość dorissany mnie zmyliła.
|
|
|
|
|
Do pol roku od otrzymania kluczy trzeba tam zamieszkac. Robia ludzie nadal burze. Tylko o co. Komus pasuje to bierze innycb stac na dom to buduje a jeszcze i inni mieszkaja cale zycie z rodzicami bo tak im dobrze i jaki problem
|
|
|
|
|
obejrzyjcie film w wiadomościach na stronie stelli i powróccie do dyskusji
może ja coś zle zrozumialam to rozwiejcie moje obawy |
|
|
|
|
Zakwalifkowani Uczestnicy Programu zobowiązani są do zasiedlenia przekazanych lokali w przeciągu sześciu miesięcy liczonych od dnia protokolarnego przekazania kluczy pod rygorem samoistnego rozwiązania umów, o których mowa w §12 ust.1.
Masz tam zamieszkać a czy już wszystkie panele połozysz to inna sprawa |
|
|
|
|
Co sądzicie o projekcie osiedla "na leśnej"? Szczególnie o lokalizacji bloków? 😎
|
|
|
|
|
Cóż, za oknami tory, tuż "za płotem" strefa przemysłowa (przy dobrych wiatrach okna nie otworzy bo człowieka zadusi słodko-mdlący aromat "amelinium" w pakiecie ze smrodami ze złomowiska i sortowni śmieci), całkiem niedaleko hałasujące po nocach HSJ i elektrowniany rozdrabniacz do biomasy, a do tego mocno uczęszczana droga przez środek osiedla
Zjadł owoc z drzewa poznania i ten smak na zawsze pozostanie mu w ustach. Henry James |
|
|
|
|
A u mnie decyzja pozytywna 😁😁😁
|
|
|
|
|
CYTAT A u mnie decyzja pozytywna 😁😁😁 w koncu sie doczekales bo juz czytac tego nie mozna bylo jak biadolisz . . . |
|
|
|
|
Żal dupkę ściska, to raczej ty biadolisz w tym poście
|
|
|
|
|
CYTAT A u mnie decyzja pozytywna 😁😁😁 Gratulacje i do zobaczenia na ośce hah |
|
|
|
|
Dzięki do zobaczenia 😁
|
|
|
|
|
Mam takie pytanie czy tylko mi przeszkadza, że moje mieszanie na parterze nie ma balkonu?? W XXI wieku balkon to raczej standard, a nie luksus dla nielicznych.
|
|
|
|
|
CYTAT Mam takie pytanie czy tylko mi przeszkadza, że moje mieszanie na parterze nie ma balkonu?? W XXI wieku balkon to raczej standard, a nie luksus dla nielicznych. Nie wiem!Wiem natomiast że ze rok tylko TOBIE przeszkadzać będzie owo feralne okno na parterze którego nie będziesz otwierać ze względu na smród uryny!
|
|
|
|
|
Nie jestem osobą bardzo wymagającą, żeby mi wszytko przeszkadzało, ale potrzebuję balkonu nie dla ozdoby,tylko po to aby np. mieć gdzie dzieciom ubrania wysuszyć.
|
|
|
|
|
Ja ze swojego zrezygnowałem ... może ktoś będzie się nim cieszył , zdecydowałem się na Rzeszów
Cena podobna a w koło cisza i spokój |
|