|
|
|
następnie zadzwoniłam do MZB
wow dobry tekst , tam przecież mają zmianę sieci tel i nie idzie się dodzwonić |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Jesteś taki pewien, że nie można? Może ty masz z tym problem
|
|
|
|
|
CYTAT następnie zadzwoniłam do MZB wow dobry tekst , tam przecież mają zmianę sieci tel i nie idzie się dodzwonić nie masz niestety racji, koleżanka mogła się dodzwonić bo już telefony hulają |
|
|
|
|
To zwracam honor 😁
Awwf |
|
|
|
|
Ale tresci z artykułu są nie poparte żadnym cennym głosem z mzb
Chyba tak tylko napisali Awwf |
|
|
|
|
ja uważam za trochę niesprawiedliwy fakt, że Pan prezydent z ekipą mogą sobie kręcić filmiki i robić zdjęcia ze środka a ja osobiście dalej nie widziałam swojego mieszkania bo ciągle coś - wylewki i klatki słyszę od początku lipca :(
|
|
|
|
|
Ja miałam informację przy podpisaniu umowy że w końcem sierpnia można będzie oglądać jednak dalej nie widziałam, po wykonaniu połączenia do nich powiedzieli że prace nadal trwają i że nie wpuszcza nas na budowę i że początkiem października będzie można jak widać nadal nic czy ktoś już był zobaczyć blok nr9
|
|
|
|
|
Blok 11 narazie oglądał w tamtym tygodniu a bynajmniej 2 klatki z tego bloku napewno. A ponoć klatkami są ogladane także powinni dzwonić w nie dalekim czasie.
|
|
|
|
|
I jak wrażenia? Schody w łazienkach się podobają?
|
|
|
|
|
Ja jestem zadowolona z mieszkania.I nie posiadam schodów czy skośnych ścian także nie będę narzekać.
|
|
|
|
|
Czy ktoś wie co w sytuacji jak ktoś się chce wycofać teraz?
Kasa wpłacona a Po obejrzeniu mieszkania dramat ... Wszędzie jakieś słupki wystające ze ścian , kuchnia 2x2 , a schody w mieszkaniu to tez jakieś nieporozumienie, niebezpieczna konstrukcja , ostre elementy... 90m a mieszkanie nadaje się dla bezdzietnej pary . |
|
|
|
|
W którymś dokumencie pisało że wtedy ponosi się koszty notariusza
|
|
|
|
|
Wiem o którym mieszkaniu piszesz dół spoko, ale Góra już nie. Lepsze już te po środku z antresola.
|
|
|
|
|
CYTAT Ja miałam informację przy podpisaniu umowy że w końcem sierpnia można będzie oglądać jednak dalej nie widziałam, po wykonaniu połączenia do nich powiedzieli że prace nadal trwają i że nie wpuszcza nas na budowę i że początkiem października będzie można jak widać nadal nic czy ktoś już był zobaczyć blok nr9 Dogadaj się sama z kierownikiem budowy ,nie czekaj na telefon od MZB, my tak zrobiliśmy z mężem, nie było problemu. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Ja miałam informację przy podpisaniu umowy że w końcem sierpnia można będzie oglądać jednak dalej nie widziałam, po wykonaniu połączenia do nich powiedzieli że prace nadal trwają i że nie wpuszcza nas na budowę i że początkiem października będzie można jak widać nadal nic czy ktoś już był zobaczyć blok nr9 Dogadaj się sama z kierownikiem budowy ,nie czekaj na telefon od MZB, my tak zrobiliśmy z mężem, nie było problemu. Masz może jakiś kontakt do tego kierownika czy wystarczy podejść w jakiś konkretnych godzinach na budowę? Oglądałaś blok nr 9 czy 11? Jak będziemy tak czekać to nigdy nie wejdziemy do tych mieszkan przed oddaniem kluczy... |
|
|
|
|
Kontaktu nie mam, ale podjedź sobie najlepiej z rana na budowę i umów się z kierownikiem budowy na konkretną godzinę. Nam pozwolił wejść następnego dnia o 8 rano. My tak zrobiliśmy. Oglądaliśmy blok nr 11. To Wy jeszcze nie oglądaliście w ogóle mieszkania?
|
|
|
|
|
Do 9 nikogo nie wpuszczają
Powiedz jak wrazenia z ogladania mieszkanka Przyłozyli sie do wykończenia czy trzeba będzie poprawiać? Awwf |
|
|
|
|
CYTAT I jak wrażenia? Schody w łazienkach się podobają? haha jakie poczucie humoru... dla przyszłych właścicieli nie będzie powodu do śmiechu |
|
|
|
|
CYTAT Do 9 nikogo nie wpuszczają Powiedz jak wrazenia z ogladania mieszkanka Przyłozyli sie do wykończenia czy trzeba będzie poprawiać? Przyłożyli się, my jesteśmy zadowoleni. |
|
|
|
|
Ogólnie jest w porządku. Jest pomalowane farbą białą (agregatem), troszkę średnio to wyszło, my będziemy kłaść gładź. Parapety są wstawione najtańsze plastikowe. Okna są okej (pakiet trzyszybowy). Drzwi zewnętrzne również w porządku (firmy Porta). Otwory w drzwiach trzeba zmniejszać ale to chyba standard w deweloperce. Mogło być gorzej Zapomniałam dopisać o piwnicach w formie boxów - ciekawie rozwiązane, są spore.
|
|
|
|
|
A jak zwiedzaliscie to ktoś coś wspomniał o terminie zakończenia prac ?
Awwf |
|
|
|
|
A jak zwiedzaliscie to ktoś coś wspomniał o terminie zakończenia prac ?
Awwf |
|
|
|
|
Raczej trzymają się tego że początek stycznia, ewentualnie na święta w grudniu.
|
|
|
|
|
Ktoś coś wie już kiedy bloki mają być oddane ??
|
|
|
|
|
Kto oglądał mieszkania w bloku numer 9? Jak wrażenia? Wszystko ok?
|
|