|
|
|
CYTAT CYTAT Nie mam TV od kilkunastu lat Nie wyobrażam sobie dzisiaj, jak można przy nim spędzić choćby kilkanaście minut dziennie A ja na Planete+ oglądam program Świat z góry. Piękne widoki z drona. Do większości miejsc nigdy w życiu nie pojadę. A tak to sobie miło popatrzę. Polecam każdemu codziennie o 18.00 na Planete+ Smutne troszkę to co piszesz, nie masz marzeń? |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
CYTAT ff Wysłany: 30 Kwie 2020r. 08:34 Cytuj Tak jak pisałem - wypowiedzenie umowy listownie, do BOK w Gdyni. Wtedy zaczynają się właściwe rozmowy. Nie na miejscu, oni tu nie są decydentami, tu szkoda Waszego czasu. Maxbox, internet 120, HBO + HBO GO - 65 zł, umowa na rok - taki koniec rozmów. BRAWO, prawdziwy mistrz negocjacji, tak sie robi interesy, serdecznie gratuluje A co powiecie na to: Po tygodniu ciężkich negocjacji: Maxbox , internet 320, pakiet HBO, HBO GO, WBA, IBF i WBC, wszystkie Canale w HD 4K za 29,99, umowa na rok. Ktos przebije? Interesy z Nimi to przyjemność |
|
Dołączył: 19 Lut 2008r. Skąd: STALOWA WOLA Ostrzeżenia: 40% |
|
|
|
Nie nazwałem się mistrzem negocjacji, to co dostałem jest adekwatne do moich potrzeb.
Internetu szybszego mieć nie mogę, bo nie ma światłowodu, HBO mi wystarcza (korzystam jeszcze czasami z Netfliksa i CDA). A doba ma 24 godziny. Ale jeżeli za to wszystko co podałeś płacisz 3 dychy co miesiąc i na rok to oferta naprawdę ciekawa cenowo i szacunek za negocjacje. Trzeba wziąć pod uwagę na przyszłość. CYTAT CYTAT ff Wysłany: 30 Kwie 2020r. 08:34 Cytuj Tak jak pisałem - wypowiedzenie umowy listownie, do BOK w Gdyni. Wtedy zaczynają się właściwe rozmowy. Nie na miejscu, oni tu nie są decydentami, tu szkoda Waszego czasu. Maxbox, internet 120, HBO + HBO GO - 65 zł, umowa na rok - taki koniec rozmów. BRAWO, prawdziwy mistrz negocjacji, tak sie robi interesy, serdecznie gratuluje A co powiecie na to: Po tygodniu ciężkich negocjacji: Maxbox , internet 320, pakiet HBO, HBO GO, WBA, IBF i WBC, wszystkie Canale w HD 4K za 29,99, umowa na rok. Ktos przebije? Interesy z Nimi to przyjemność |
|
|
|
|
CYTAT [quote] Po tygodniu ciężkich negocjacji: Maxbox , internet 320, pakiet HBO, HBO GO, WBA, IBF i WBC, wszystkie Canale w HD 4K za 29,99, umowa na rok. Ktos przebije? Interesy z Nimi to przyjemność Pokaż umowę. |
|
|
|
|
CYTAT Nie nazwałem się mistrzem negocjacji, to co dostałem jest adekwatne do moich potrzeb. Internetu szybszego mieć nie mogę, bo nie ma światłowodu, HBO mi wystarcza (korzystam jeszcze czasami z Netfliksa i CDA). A doba ma 24 godziny. Ale jeżeli za to wszystko co podałeś płacisz 3 dychy co miesiąc i na rok to oferta naprawdę ciekawa cenowo i szacunek za negocjacje. Trzeba wziąć pod uwagę na przyszłość. CYTAT CYTAT ff Wysłany: 30 Kwie 2020r. 08:34 Cytuj Tak jak pisałem - wypowiedzenie umowy listownie, do BOK w Gdyni. Wtedy zaczynają się właściwe rozmowy. Nie na miejscu, oni tu nie są decydentami, tu szkoda Waszego czasu. Maxbox, internet 120, HBO + HBO GO - 65 zł, umowa na rok - taki koniec rozmów. BRAWO, prawdziwy mistrz negocjacji, tak sie robi interesy, serdecznie gratuluje A co powiecie na to: Po tygodniu ciężkich negocjacji: Maxbox , internet 320, pakiet HBO, HBO GO, WBA, IBF i WBC, wszystkie Canale w HD 4K za 29,99, umowa na rok. Ktos przebije? Interesy z Nimi to przyjemność Na Popiełuszki mi wciskała bajki że jeśli nie mam światłowodów to 20 zł dopłaty do 300mb ... Czyli mogę stacjonarnie wypowiedzieć i czekać na tel bez obaw czy lepiej wysłać listem ? |
|
|
|
|
Najlepiej wypowiedzieć tam - w biurze.
Mają swoje wzory druku. Trzeba znać swój numer klienta i wiedzieć do kiedy jest która umowa. Ja tak zrobiłem po bardzo chamskim telefonie z ich callcenter. Wynegocjowałem naprawdę dobrą cenę - przy 4 telefonie od nich. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Po tygodniu ciężkich negocjacji: Maxbox , internet 320, pakiet HBO, HBO GO, WBA, IBF i WBC, wszystkie Canale w HD 4K za 29,99, umowa na rok. Ktos przebije? Interesy z Nimi to przyjemność Cieniutko, w tej cenie mogłeś wynegocjować jeszcze CIA, PIS, telefon satelitarny + talerz 137cm średnicy a może nawet kupon na darmową zapiekankę w budce przy hali targowej. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Po tygodniu ciężkich negocjacji: Maxbox , internet 320, pakiet HBO, HBO GO, WBA, IBF i WBC, wszystkie Canale w HD 4K za 29,99, umowa na rok. Ktos przebije? Interesy z Nimi to przyjemność Cieniutko, w tej cenie mogłeś wynegocjować jeszcze CIA, PIS, telefon satelitarny + talerz 137cm średnicy a może nawet kupon na darmową zapiekankę w budce przy hali targowej. i frytki do tego............... z keczupem |
|
|
|
|
CYTAT Najlepiej wypowiedzieć tam - w biurze. Mają swoje wzory druku. Trzeba znać swój numer klienta i wiedzieć do kiedy jest która umowa. Ja tak zrobiłem po bardzo chamskim telefonie z ich callcenter. Wynegocjowałem naprawdę dobrą cenę - przy 4 telefonie od nich. Teee ... takie teksty nie przystają katolikowi ... |
|