|
|
|
Żeby tak u nas ludziska załapały,,, Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT Kto to mógł powiedzieć? Będąc w Sejmie, widzę dokładnie, co się dzieje, jak wyglądają obrady, zachowanie posłów i jak bardzo ich zachowanie różni się często od zachowań wyborców, dla których bardzo ważny jest patriotyzm, tradycja, ciężka praca — zauważył. Znowu rebus na Święta. Chętni? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Kto to mógł powiedzieć? Będąc w Sejmie, widzę dokładnie, co się dzieje, jak wyglądają obrady, zachowanie posłów i jak bardzo ich zachowanie różni się często od zachowań wyborców, dla których bardzo ważny jest patriotyzm, tradycja, ciężka praca — zauważył. Znowu rebus na Święta. Chętni? Ja mogłem. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Bez wyrzutów sumienia.
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
POKOmuna odwołała członków komisji do spraw badania wpływów rosyjskich. Regres tez by mógł PS. Czy te wilcze oczy mogą kłamać. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Jaką demencję ma ten facet,bredzi głupoty,wychodzi u niego totalny brak wykształcenia z historii(chorował),aby takie debilizmy głosić?
Ja,napierdolony jak MKS rano,takich głupot nie pyerd@lę.Gdy nie mam o czym pojęcia,milczę. Antek w akcji. Co z tupolewem "geniuszu" z kozią brodą? https://demot(...)dzie-PiS SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
PS. "Od 15 października m.in. podpisałem umowy na armatohaubice i utworzyłem nowe jednostki wojskowe; Władysław Kosiniak-Kamysz nazwał to działaniem bez zgody społecznej. Niech Pan myśli o Polsce, a nie o tym, jak zadowolić swoimi słowami Donalda Tuska" - tak na zarzuty prezesa PSL odpowiedział w mediach społecznościowych szef MON Mariusz Błaszczak. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT Kto to mógł powiedzieć? Będąc w Sejmie, widzę dokładnie, co się dzieje, jak wyglądają obrady, zachowanie posłów i jak bardzo ich zachowanie różni się często od zachowań wyborców, dla których bardzo ważny jest patriotyzm, tradycja, ciężka praca — zauważył. Znowu rebus na Święta. Chętni? Ja mogłem. Regresie a dzisiaj jak to Bossakowi wybrzmiewa? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Baska Nowacka walczy z nami. A co mówiła w Sejmie o gaśnicy
Jeśli przedstawiciele episkopatu będą się chcieli spotkać, to spotkamy się z nimi z przyjemnością w ministerstwie - tak Barbara Nowacka odpowiedziała na reakcję Konferencji Episkopatu Polski ws. zapowiedzi ograniczenia lekcji religii w szkołach. Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT CYTAT CYTAT Kto to mógł powiedzieć? Będąc w Sejmie, widzę dokładnie, co się dzieje, jak wyglądają obrady, zachowanie posłów i jak bardzo ich zachowanie różni się często od zachowań wyborców, dla których bardzo ważny jest patriotyzm, tradycja, ciężka praca — zauważył. Znowu rebus na Święta. Chętni? Ja mogłem. Regresie a dzisiaj jak to Bossakowi wybrzmiewa? Ciężko powiedzieć. Ciężki klimat ostatnio. Cejrowski jest zachwycony. socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
No ciężki, trzeba się opowiedzieć,,
Pewnie pamiętasz z dzieciństwa, tak tak, nie nie. Proste a tak trudne.
|
|
|
|
|
|
|
|
Następne dwa lata będą sporym wyzwaniem lingwistycznym dla mnie.
Moje aktywiszcza CYTAT Moi uczniowie, uczenniczki drogie,,,
|
|
|
|
|
|
|
|
Zniknęły z forum SM tematy o PiSie które wałkowane były latami.
To Dobrze czy źle? socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|
|
|
|
Chyba nie Regresie, ***** TVN jest teraz na topie jak nigdy
Ty zawsze rumakujesz na tym samym kursie i ścieżce. PS. Przymknęli Grete za wsparcie ofiar Gazy. Glowa boli gdy jej nie masz Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ta Sucz jest bezczelna:
"Zawsze żałowałam, że poprzednie reformy doprowadziły do chaosu, zmniejszyły zaufanie wobec wymiaru sprawiedliwości wśród obywateli Polski i spowolniły postępowania sądowe" - mówiła Jourova.
|
|
|
|
|
|
|
|
Wystarczy woda dla darmozjadów. Elyta wie lepiej ze piniendzy ni ma.
Przenośnia przenosi niechcianych nachodzących z ewropy do Polszy Będą niemieckie Wiatraki i afrykańscy Doktoranci na nasz koszt. Aleś Ty mnie Donek teraz zaimponował. Gdzie będziecie z lemingami o tym rozmawiać, w TVN i w TVN Bis? Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Hołownia odmówił pilnego procedowania prezydenckiej ustawy okołobudżetowej.
|
|
|
|
Czy Gwiazdy kochające wyborców prawicy powrócą do TVP-Bis?
Niewykluczanie to ich jedyny grzech Uśmiechnięta Polska i Smutny Obywatel. |
|
|
|
|
Emerytura księdza wynosi 5000 zł.
Jest to policzek dla pracujących Polaków. Trzeba tu kogoś wykluczyć żeby zapanowało prawo i sprawiedliwość socjalizm totalitarny zmienił się w koncesyjno-etatystyczny |
|