Dołączył: 17 Kwie 2016r. Skąd: PiSLamaBad Ostrzeżenia: 100% |
|
|
|
GUS, woj. podkarpackie:
Wydatki na regulację rzek: 2015: 6,9 mln zł 2016: 3,4 mln zł 2017: 0,7 mln zł 2018: 0,8 mln zł Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Kilka pytań do Anżeja Dudy prezydenta RP,a nie kandydata.
Nie jest więc to agitacja wyborcza(jest to zakazane),czyli nie sugeruję głosowania na konkretną osobę lub też zniechęcenie do udziału w wyborach. Właściwie są to pytania do Jarosława"Mój Kot Jest Lepszy Niż Twój"Kaczyńskiego. 1-W których więzieniach i jakiej liczbie siedzi osądzona mafia VAT? 2-O ile podniesiono kwotę wolną od podatku a ile było obiecane? 3-Kto mieszka w stu tysiącach "Mieszkań plus"? 4-Kto jeździ po polskich drogach milionem elektrycznych aut? 5-Ile ich wybudowano i dokąd pływają promy ze szczecińskiej stoczni? 6-Jak wysokie są reparacje wojenne które otrzymaliśmy od Niemiec? 7-Gdzie jest pół miliarda posadzonych drzew? 8-O ile mniej węgla sprowadzamy z Rosji? 9-Gdzie są tablety i komputery dla uczniów i nauczycieli? 10-Gdzie są obecnie polskie pielęgniarki i opiekunki seniorów? 11-Dlaczego dalej pacjenci muszą miesiącami czekać na leczenie specjalistyczne? I ostatnie. Gdzie jest wrak tupolewa i jaki jest wynik"badań komisji maciora"? Pomogę-wrak tam jest gdzie był,a wynik komisji to ok.18 mln.zł. Piękna prawda z TVPSzczujnia. Zwłaszcza ostatnie słowa o "kurwizji". https://demot(...)ne-paski SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Gość pisze że to nie agitacja.
A zadaje pytanie w miejscu gdzie adresat na 100% tego nie przeczyta. Brawo ty! |
|
|
|
|
Można by powiedzieć, że to żadna agitacja. Każdy średnio ogarnięty zna kłamstwa z przed 5 lat. Teraz poznał nowe. Szczęśliwie za 2 tygodnie będzie przerwa w festiwalu kłamstw i obłudy. Do następnej kampanii.
Ps. No chyba, że to ostatnie wybory. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
CYTAT GUS, woj. podkarpackie: Wydatki na regulację rzek: 2015: 6,9 mln zł 2016: 3,4 mln zł 2017: 0,7 mln zł 2018: 0,8 mln zł https://mobile.twitter.com/OperatorpUga/status/1277095301485137920 https://mobile.twitter.com/OperatorpUga/status/1276956293140484096 https://mobile.twitter.com/dimarestElla/status/1276963719776538625 |
|
|
|
|
Pytanie nasuwa się automatycznie. Ile rząd wydał na Podkarpaciu, na regulację rzek w latach 2015 - 2019 skoro tweeter wie lepiej niż GUS?
Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
Nasuwa się pytanie czemu GUS zaniża dług publiczny i zawyża wzrost gospodarczy a akurat ws regulacji rzek na Podkarpaciu jest wiarygodny?
Poza tym w jednym z linków jest raport NIK w rzeczonej sprawie... |
|
|
|
|
CYTAT Nasuwa się pytanie czemu GUS zaniża dług publiczny i zawyża wzrost gospodarczy a akurat ws regulacji rzek na Podkarpaciu jest wiarygodny? Poza tym w jednym z linków jest raport NIK w rzeczonej sprawie... Hahah , zaorałeś Andrzejów i Józkuf |
|
|
|
|
Zaorał?
Przecież dane o długu to kreatywna księgowość ala Morawiecki. Forum to kiepskie miejsce by teraz robić wykład. GUS podaje te dane na podstawie danych z ministerstwa finansów, one już tam są sfałszowane. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
To ile wynosi ten dług publiczny bez fałszerstw? I dlaczego Komisja Europejska to przyjmuje bezkrytycznie? Dlaczego wujek Hans z Brukseli nie działa w tej kwestii równie dynamicznie co w kwestii praworządności?
Tak dużo pytań a tak mało odpowiedzi. Może na okopress znajdę wiarygodne źródło informacji... |
|
|
|
|
CYTAT Gość pisze że to nie agitacja. A zadaje pytanie w miejscu gdzie adresat na 100% tego nie przeczyta. Brawo ty! Brawo @ZwykłyKowalski Wiem,że prezydent tego nie przeczyta. Nawet nie myślałem,że to zrobi. Tak jak Bóg nie słyszy modlitw o kasę,tak obecny prezydent tzw."zdrowego rozsądku"przy rozdawaniu kasy. Gdyby Duda myślał,z pewnością nie byłoby tego- https://obraz(...)9-wydaje A Bóg?A Bóg, gdyby słyszał Twoje i ich modlitwy,Rydzyku dostawałby "mannę z Nieba",a nie modlił o"mamonę od emerytów". I nie chciał Twoich dukatów. https://demot(...)ansowych PS. To też nie jest agitacja wyborcza.Miałem iść i głosować "na bosaka". Pomyślałem,że kulturalniej będzie, jak pójdę w "adidasach". SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Ta.
Pan żeś niesamowity. Pana opowieści również. Zadajesz pytania które notabene nie są zgodne z ciszą wyborczą , następnie stwierdzasz , że i tak nie trafią do adresata , a potem wciskasz kit jak małpie w zoo , ze twoj cel to nie były żale związane z agitacja. Założe sie o flache , że gadasz z telewizorem jak ogładasz wiadomości , a żona dawno zmieniła doniczki na plastikowe , bo tak mocno nerw cie chwyta. |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Nasuwa się pytanie czemu GUS zaniża dług publiczny i zawyża wzrost gospodarczy a akurat ws regulacji rzek na Podkarpaciu jest wiarygodny? Poza tym w jednym z linków jest raport NIK w rzeczonej sprawie... Ale jaja to o co tu chodzi Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
Tu chodzi bobku o zgrzyty...
|
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Nasuwa się pytanie czemu GUS zaniża dług publiczny i zawyża wzrost gospodarczy a akurat ws regulacji rzek na Podkarpaciu jest wiarygodny? Poza tym w jednym z linków jest raport NIK w rzeczonej sprawie... Ale jaja to o co tu chodzi O co? By jakoś rozmyć temat zaniedbań pisu. Funkcjonarusz się stara. Na świecie są dwa rodzaje ludzi: tacy którzy myślą, że rząd stara się działać w ich najlepszym interesie oraz tacy, którzy myślą - Nathan Fraser |
|
|
|
|
A napisał to funkcjonariusz sztabu POKO.
|
|
|
|
|
Trochę na wesoło. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT Ta. Pan żeś niesamowity. Pana opowieści również. Zadajesz pytania które notabene nie są zgodne z ciszą wyborczą , następnie stwierdzasz , że i tak nie trafią do adresata , a potem wciskasz kit jak małpie w zoo , ze twoj cel to nie były żale związane z agitacja. Założe sie o flache , że gadasz z telewizorem jak ogładasz wiadomości , a żona dawno zmieniła doniczki na plastikowe , bo tak mocno nerw cie chwyta. @ZwykłyKowalski Niesamowity?Tak mam na czwarte imię,zaraz po Boski,Zajebisty i Cudowny. To, że wcisnąłem Tobie "kit wyborczy",a Ty go "łykłeś"... Niezamierzone,ale działa! Przegrałeś flachę.Ale...Do mniej niż do litra, nie ma co siadać. Fakt.Rozmawiam z radiem,ale to telewizor...ogląda mnie. Taki jestem fajny.I skromny. Mój grzech główny to lenistwo.Dzięki temu pycha i pozostałe pięć,automatycznie nie nie dotyczą. Nie wiem co zmienia moja żona.Może dlatego że takowej nie mam? A Twoja?Zmieniła Cię na lepszy"model"? Przykre... https://demotywatory.pl/4989157 SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Nie wrzuca się żaby do wrzątku. Pan kandydat nie odrobił lekcji. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
"W gminie Jeżowe (powiat niżański, województwo podkarpackie) liderem w wyborach 28 czerwca był Andrzej Duda. Uzyskał aż 81,18 proc. głosów. To poparcie, o jakim inni kandydaci mogą tylko pomarzyć. Drugi, po obecnym prezydencie, był Krzysztof Bosak z wynikiem 8,30 proc., trzeci - Szymon Hołownia (3,93 proc.), czwarty - Rafał Trzaskowski (3,54 proc.), piąty - Władysław Kosiniak-Kamysz (1,85 proc.). Pozostali kandydaci nie zdobyli nawet 1 proc. głosów.
W całym powiecie niżańskim obecny prezydent również prowadzi po niedzielnym głosowaniu (66,55 proc.). Na drugim miejscu jest kandydat Koalicji Obywatelskiej – Rafał Trzaskowski – z wynikiem 11,98 proc., po nim Krzysztof Bosak (9,86 proc.) i Szymon Hołownia (7,51 proc.)." Zródło-W.P. Pasowałoby przeprosić resztę Polski,ale to nie ja tam głosowałem. https://demot(...)oronacja PS.OSP Jeżowe samochoda ma z rządowej UNRY jak ta lala.Klima,firanki w oknach,fotelik dla dziecka(gdyby wpadł z wizytą Prezesu). SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|
|
|
|
Ludzie mają przepraszać za swoje poglądy polityczne?
Na tym Twoim zdaniem polega demokracja? Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
|
|
|
CYTAT CYTAT Ta. Pan żeś niesamowity. Pana opowieści również. Zadajesz pytania które notabene nie są zgodne z ciszą wyborczą , następnie stwierdzasz , że i tak nie trafią do adresata , a potem wciskasz kit jak małpie w zoo , ze twoj cel to nie były żale związane z agitacja. Założe sie o flache , że gadasz z telewizorem jak ogładasz wiadomości , a żona dawno zmieniła doniczki na plastikowe , bo tak mocno nerw cie chwyta. @ZwykłyKowalski Niesamowity?Tak mam na czwarte imię,zaraz po Boski,Zajebisty i Cudowny. To, że wcisnąłem Tobie "kit wyborczy",a Ty go "łykłeś"... Niezamierzone,ale działa! Przegrałeś flachę.Ale...Do mniej niż do litra, nie ma co siadać. Fakt.Rozmawiam z radiem,ale to telewizor...ogląda mnie. Taki jestem fajny.I skromny. Mój grzech główny to lenistwo.Dzięki temu pycha i pozostałe pięć,automatycznie nie nie dotyczą. Nie wiem co zmienia moja żona.Może dlatego że takowej nie mam? A Twoja?Zmieniła Cię na lepszy"model"? Przykre... https://demotywatory.pl/4989157 Mial ci wyjśc post błyskotliwy i z jajem. Wyszło żałośnie. I wybacz, ale totalnie mnie nie intersuje jakie masz zdanie o sobie. Ważne jakie o tobie maja. A tu jest cienko |
|
|
|
|
Są tak samo "tolerancyjni", jak feministki pomagają samotnym matkom. Wyobraźcie sobie, że budzicie się rano i macie tylko to, za co podziękowaliście Bogu w modlitwie wieczorem.... |
|
Dołączył: 14 Marz 2016r. Skąd: Stalowa Wola Ostrzeżenia: 0% |
|
|
|
CYTAT Tu chodzi bobku o zgrzyty... Mi to bardziej przypomina scenę z filmu C.K Dezerterzy, tą w latrynie Wszystko, co słyszymy, jest opinią, nie faktem. Wszystko, co dostrzegamy, jest punktem widzenia, nie prawdą. http://www.komentujnieobrazaj.pl |
|
|
|
|
SPRZEDAM BOEING 747 WERSJA SPEC, GARAŻOWANY. MAŁY PRZEBIEG 22,9 MLN.KM. PO PRZEGLĄDZIE WAŻNYM DO 2030 ROKU, WYMIENIONE ZAWIESZENIE, ROZRZĄD SILNIKÓW, KLIMATYZACJA 10-CIO STREFOWA, PRZYCIEMNIANE SZYBY, AIRBAG. NIE BITY. KOLOR BIAŁO- NIEBIESKI Z LOGO "PRESIDENT USA". CENA DO NEGOCJACJI. |
|